Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο παλιός νομίζω ήταν πιο ταιριαστός στο χαρακτηρα των βιβλίων. Εμφανισιακά βεβαια δεν μοιαζει κανεις. 

• Like 2
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο παλιός νομίζω ήταν πιο ταιριαστός στο χαρακτηρα των βιβλίων. Εμφανισιακά βεβαια δεν μοιαζει κανεις. 

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν σήμερα, οτι μαρέσει ο νεος και πως δεν τον γούσταρα καθόλου τον προηγούμενο... Μετά κατάλαβα πως that's the point και πως κατα αυτόν τον τρόπο ο παλιός είναι πιο ταιριαστός. Να δούμε πως θα εξελιχθεί όμως

Δημοσ.

yeap κι ο νέος ταιριάζει...

Ο παλιός ριζώνει στο μυαλό σου από την πρωτη σκηνή. Επιβλητικός εμφανισιακά σου κανε ταμάμ για τον ρόλο. Αυτή η νέα φλοράτζα για κανά τρίο με τον Ρένλυ και την αρχοντοπούλα από το Χάιγκαρτνεν (στον Λόρας αναφέρομαι και οχι στην Μαργιωρή :lol:) μου κάνει και μόνο.

Σχετικό - άσχετο

Χρήστες android, iOS κατεβάστε το quiz up app. Εχει ειδική κατηγορία για το τηλεοπτικό GoT και μπορω να πω, πως ένα τριήμερο τωρα το χω λιώσει και εχω τσακισει κόσμο worldwide :P τρομερά εθιστικό για παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσεις που ανανεώνονται συχνά.

• Like 3
Δημοσ.

Μου άρεσε το επεισόδιο αλλά ταυτόχρονα μου δημιουργεί ερωτηματικά για το πως θα ξεδιπλώσουν το τι θα γίνει.

Φαίνεται να παίρνουν περισσότερη άδεια και να αλλάζουν πράγματα σε σχέση με το βιβλίο.

προσοχή,ανοίξτε τα spoiler μόνο όσοι παρακολουθήσατε ήδη το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

γιατί στο επεισόδιο δείχνει πως

στη μάχη που η Άρυα σκοτώνει τον Πόλιβερ το κάνει με τη θέληση της,και πως το Κυνηγόσκυλο βγαίνει απ τη μάχη σώο και αβλαβές.

ενώ το βιβλίο λέει ότι

το κυνηγόσκυλο εξαναγκάζει την Άρυα να σκοτώσει τον Πόλιβερ για να τη σκληραγωγήσει,και κατά τη διάρκεια της μάχης δέχεται πολλά χτυπήματα και αρχίζει να χάνει αίματα,και τρέχει η κακομοίρα η Άρυα να βρει πανιά να φτιάξει επίδεσμους,να βράσει νερό για να καυτηριάσει πληγές κτλπ κτλπ αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει,και πεθαίνει ο Σκύλος από την αιμοραγία

Φυσικά εγώ μιας και τον συμπάθησα χάρηκα για το τι έδειξε η σειρά,αλλά μου γεννά ερωτηματικά για το πως σκοπεύουν να διαχειριστούν την ιστορία του στη συνέχεια της σειράς.

Επίσης δείχνει στη σειρά πως

ο Τζον Σνόου είναι μια χαρά

ενώ στο βιβλίο

λόγο του βέλους που του είχε ρήξει η Υγκριτ στο πόδι,δεν μπορεί να το πατήσει,και χρησιμοποιεί πατερίτσες,και έτσι τίθεται και θέμα για το αν αξίζει να παραμείνει ως Φύλακας μιας και θεωρούν ότι δεν είναι μάχιμος λόγο του ότι είναι κουτσός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλαξε ο ηθοποιός που παίζει τον Daario Naharis;

υπαρχει και ενας που εχει αλλαξει 3 ηθοποιους ηδη!

@alithinos: μας εσκισες λιγο με το δευτερο σποιλερ..

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ.
 ενώ το βιβλίο λέει ότι

uber βιβλιοσποιλεροκατασταση

το κυνηγόσκυλο εξαναγκάζει την Άρυα να σκοτώσει τον Πόλιβερ για να τη σκληραγωγήσει,και κατά τη διάρκεια της μάχης δέχεται πολλά χτυπήματα και αρχίζει να χάνει αίματα,και τρέχει η κακομοίρα η Άρυα να βρει πανιά να φτιάξει επίδεσμους,να βράσει νερό για να καυτηριάσει πληγές κτλπ κτλπ αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει,και πεθαίνει ο Σκύλος από την αιμοραγία

ενώ στο βιβλίο

επίσης uber βιβλιοσποιλεροκατασταση

λόγο του βέλους που του είχε ρήξει η Υγκριτ στο πόδι,δεν μπορεί να το πατήσει,και χρησιμοποιεί πατερίτσες,και έτσι τίθεται και θέμα για το αν αξίζει να παραμείνει ως Φύλακας μιας και θεωρούν ότι δεν είναι μάχιμος λόγο του ότι είναι κουτσός.

Ρε συ μην κολλάς στις αλλαγές, σου χαλάει την θέαση.

Επίσης, οι αλλαγές είναι λογικές για μια μετάφραση απο βιβλίο σε οθόνη και τίποτα τρομερό κατα την γνώμη μου.

Για το πρώτο που λες δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό ήταν το θέμα και αν επαξολουθήσουν αυτά που λες, και για το 2ο είναι λογικές οι αλλαγές για το τι έρχεται. Ελπίζω να σε κάλυψα - δεν θα συνεχίσω διάολογο με μεγαλύτερο βάθος και λεπτομέριες, αν θες πέρνα στο BOOKS thread (δεν έχω πρόχειρο λινκ)

υπαρχει και ενας που εχει αλλαξει 3 ηθοποιους ηδη!

@alithinos: μας εσκισες λιγο με το δευτερο σποιλερ..

Μην κολλάς, το "σποιλερ" δεν είναι τόσο άσχημο αν και συμφωνώ πως δεν θα πρέπει να είναι σαυτό το thread..

Night's Watch oath είναι αυτό και δεν διαλύεται με ένα βελάκι (η τρία :P). Απλα η μαχητικοτητα σε επίπεδο ranger vs steward είναι υπο συζήτηση και έτσι no big deal καθόλου, εδώ φοβόταν ο ίδιος μη του πάρουν το κεφάλι, εκεί θα κολλήσει?

ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τις βιβλιοσποιλεροκουβεντες

Δημοσ.

Μου άρεσε το επεισόδιο αλλά ταυτόχρονα μου δημιουργεί ερωτηματικά για το πως θα ξεδιπλώσουν το τι θα γίνει.

Για το πρώτο που λες δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό ήταν το θέμα και αν επαξολουθήσουν αυτά που λες, και για το 2ο είναι λογικές οι αλλαγές για το τι έρχεται. Ελπίζω να σε κάλυψα - δεν θα συνεχίσω διάολογο με μεγαλύτερο βάθος και λεπτομέριες, αν θες πέρνα στο BOOKS thread (δεν έχω πρόχειρο λινκ)

Το link για το thread με τα βιβλία Song of Ice and Fire (spoilers free)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν ο Slynt είναι ο ίδιος ηθοποιός με την πρώτη σεζόν αλλά μ' άρεσε πολύ στο πρώτο. Εδώ πέθανα μιλάμε:

απο τις καλυτερες σκηνες

(και η αγαπημενη μου αρυα που λεει τα ιδια λογια στον πολιβερ)

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν ο Slynt είναι ο ίδιος ηθοποιός με την πρώτη σεζόν αλλά μ' άρεσε πολύ στο πρώτο. Εδώ πέθανα μιλάμε:

Οι ίδιος είναι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται να παίρνουν περισσότερη άδεια και να αλλάζουν πράγματα σε σχέση με το βιβλίο.

προσοχή,ανοίξτε τα spoiler μόνο όσοι παρακολουθήσατε ήδη το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

γιατί στο επεισόδιο δείχνει πως

στη μάχη που η Άρυα σκοτώνει τον Πόλιβερ το κάνει με τη θέληση της,και πως το Κυνηγόσκυλο βγαίνει απ τη μάχη σώο και αβλαβές.

ενώ το βιβλίο λέει ότι

Φυσικά εγώ μιας και τον συμπάθησα χάρηκα για το τι έδειξε η σειρά,αλλά μου γεννά ερωτηματικά για το πως σκοπεύουν να διαχειριστούν την ιστορία του στη συνέχεια της σειράς.

ενώ στο βιβλίο

Μαρεσει που βαζεις spoiler για το πρωτο επεισοδιο και λες τι εγινε στο βιβλιο και αποκαλυπτεις αλλο spoiler. Πρεπει καποτε να μαθουμε τι σημαινει spoiler και τι οχι σε αυτο το φορουμ. 

EDIT: Ο ηθοποιος που υποδυοταν τον νταριο ναχαρις στην 3η σεζον αποχωρησε απο την σειρα επειδη θα πρωταγωνιστησει στο transporter 4 (πηρε την θεση του jason statham) και θελουν να αποφυγουν τυχον conflicts στα γυρισματα

Επεξ/σία από gavros10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...