Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το πλάνο εξαρχής ήταν 8 αλλα δεν πιστεύω να πάει τόσο. Λογικά και με 6 καλά είναι 1
st2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Kasrith μην πάνε 10σεζον και μην ξεχναμε οτι περιμενουμε και ενα βιβλιο ακόμα που ειναι καθ'όδον
NoisePollution Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Kasrith μην πάνε 10σεζον και μην ξεχναμε οτι περιμενουμε και ενα βιβλιο ακόμα που ειναι καθ'όδον δύο δεν περιμένμουμε?
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω μόνο η 4η έχει ανακοινωθεί επίσημα, για τις υπόλοιπες βλέπουμε. 1
stavros88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τα βιβλια θα ειναι 7 οποτε πιστευω 9-10 σαιζον. 6 σαιζον με τιποτα αφου δεν νομιζω να εχει βγει το 7ο βιβλιο πριν τον Απριλη του 2016.
st2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δύο δεν περιμένμουμε? ναι αλλα το 6 ειναι ειναι στα τελευταια σταδια (λεμε τωρα)
Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τα βιβλια θα ειναι 7 οποτε πιστευω 9-10 σαιζον. 6 σαιζον με τιποτα αφου δεν νομιζω να εχει βγει το 7ο βιβλιο πριν τον Απριλη του 2016. Με τίποτα δεν πάει 9-10 σεζόν. Καταρχήν η ΗΒΟ δεν παίζει να δίνει τα εκατομμύρια για τόσα χρόνια, και σύντομα θα τους τελειώσει το υλικό. Η τέταρτη τώρα είναι το 2ο μισό του 3ου αλλα έχει στοιχεία απο 4 και 5. Στην 5η σεζόν άνετα 'κλείνουν' βιβλία 4 και 5, μετά το πολύ 6-7 σεζόν σύνολο. Το αν βγεί το 7ο βιβλίο πριν το 2016 η όχι δεν έχει και μεγάλη σημασία γιατί το τρένο δεν μπορεί να σταματήσει να περιμένει τον Martin.
mike299 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το αν βγεί το 7ο βιβλίο πριν το 2016 η όχι δεν έχει και μεγάλη σημασία γιατί το τρένο δεν μπορεί να σταματήσει να περιμένει τον Martin. Δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που φαντάζομαι να γίνεται είναι να τελειώσει η σειρά με ένα τρόπο (που θα είναι διαφορετικός από τα βιβλία) και αυτός κατά το 2020-22 ΙΣΩΣ εκδώσει το τελευταιο βιβλιο
Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που φαντάζομαι να γίνεται είναι να τελειώσει η σειρά με ένα τρόπο (που θα είναι διαφορετικός από τα βιβλία) και αυτός κατά το 2020-22 ΙΣΩΣ εκδώσει το τελευταιο βιβλιο Μπα αφου γνωρίζουν οι Benioff και Weiss το πως θέλει ο Martin να καταλήξει η ιστορία και άρα δεν υπάρχει λόγος να δούμε κάτι διαφορετικό στην τηλεοπτική σειρά
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Aυτο που θα με χαλάσει αν δεν τελειώσει σε αυτή τη σεζον η σειρά είναι ότι μετά θα πρέπει να υπάρξει αρκετός αυτοσχεδιασμός ή βιασύνη στα 2 τελευταία βιβλία. Παντως το να τελειώσει αυτη τη σεζον η σειρά δεν θα μου φανει περιεργο αφου μπαινει ένα καλό τέλος σε ότι έχει προηγηθεί, αντιθετα αν υπάρξει και 5η σεζον αρχιζει να ξαναανοιγει η πλοκη.
stavros88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη λετε οτι θα τελειωσει η σειρα και δεν θα εχει βγει το τελευταιο βιβλιο?Και θα εχει διαφορετικο τελος απο τα βιβλια?Ουτε καν ειχε περασει απο το μυαλο μου κατι τετοιο και φυσικα δεν προκειτε να δω κατι που να ανηκει στο 6ο-7ο βιβλιο.
mike299 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μπα αφου γνωρίζουν οι Benioff και Weiss το πως θέλει ο Martin να καταλήξει η ιστορία και άρα δεν υπάρχει λόγος να δούμε κάτι διαφορετικό στην τηλεοπτική σειρά Μα γιατί τότε να διαβάσει ο κόσμος (εκτός φυσικά από αυτούς που είναι fan της σειράς) το βιβλίο εάν το πιο mainstream μέσο ήδη έχει δείξει το τέλος? Είναι σπάνιο φαινόμενο σειρά (ή ταινία) να προβάλλεται πρώτα και να ακολουθεί το βιβλίο. Οι λόγοι είναι πολύ, ένας που θα αναφέρω είναι ότι πολύ περισσότερος κόσμος "βλέπει" παρά διαβάζει. Οπότε επεκτείνεται το εύρος του κοινού με την μεταφορά στην οθόνη. Η αντίθετη πορεία θα είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση της αγοραστικής δύναμης του βιβλίου. Τέλος οι περισσότερες μεταφορές έχουν αλλαγές (μικρές ή μεγάλες) στην ολοκλήρωση της ιστορίας προκείμενου να είναι πιο τηλεοπτικοί, κάτι που είναι και λογικό. Πρόβλεψη μου είναι ότι η σειρά θα έχει ένα "τηλεοπτικό" τέλος, ενώ τα βιβλία την υπογραφή Martin δηλαδή άστα να πάνε καλύτερα.
stavros88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλα οτι τελος και να εχει μου φαινεται αδιανοητο να τελειωσει η σειρα πριν βγει και το τελευταιο βιβλιο.Δηλαδη αν εχει το ιδιο τελος με τα βιβλια αντε μετα να αποφυγεις σποιλερς μεχρι το 7ο βιβλιο
mike299 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Aυτο που θα με χαλάσει αν δεν τελειώσει σε αυτή τη σεζον η σειρά είναι ότι μετά θα πρέπει να υπάρξει αρκετός αυτοσχεδιασμός ή βιασύνη στα 2 τελευταία βιβλία. Παντως το να τελειώσει αυτη τη σεζον η σειρά δεν θα μου φανει περιεργο αφου μπαινει ένα καλό τέλος σε ότι έχει προηγηθεί, αντιθετα αν υπάρξει και 5η σεζον αρχιζει να ξαναανοιγει η πλοκη. Το 4ο και 5ο βιβλίο έχουν πολύ μεγάλο περιεχόμενο και ανοίγουν και άλλα παρακλάδια στην πλοκή με νέους χαρακτήρες και περιοχές. Το τι θα συμπεριλάβουν βέβαια στην σειρά δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα. Δηλαδη λετε οτι θα τελειωσει η σειρα και δεν θα εχει βγει το τελευταιο βιβλιο?Και θα εχει διαφορετικο τελος απο τα βιβλια?Ουτε καν ειχε περασει απο το μυαλο μου κατι τετοιο και φυσικα δεν προκειτε να δω κατι που να ανηκει στο 6ο-7ο βιβλιο. Απλά υποθέσεις κάνουμε. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο από HBO ή τον συγγραφέα (από όσο γνωρίζω τουλάχιστον)
Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Aυτο που θα με χαλάσει αν δεν τελειώσει σε αυτή τη σεζον η σειρά είναι ότι μετά θα πρέπει να υπάρξει αρκετός αυτοσχεδιασμός ή βιασύνη στα 2 τελευταία βιβλία. Παντως το να τελειώσει αυτη τη σεζον η σειρά δεν θα μου φανει περιεργο αφου μπαινει ένα καλό τέλος σε ότι έχει προηγηθεί, αντιθετα αν υπάρξει και 5η σεζον αρχιζει να ξαναανοιγει η πλοκη. Συμφωνώ για την βιασύνη των βιβλίων. Αλλα η λύση είναι πως η σειρά συνεχίζει με βοήθεια του Martin αλλα χωρίς να χρειάζεται να ξεπετάξει 2 βιβλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα