lalanis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πάντως, από πολλούς τα γεγονότα αυτής της σεζόν (2ος τόμος του 3ου βιβλίου), θεωρούνται τα πιο συναρπαστικά, και από τα 5 Βιβλία....
jokerakias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 πιαδιά μια ερώτηση η σειρά των βιβλίων είναι αυτή? 1.Παιχνίδι του Στέματος 2.Σύγκρουση Βασιλείων 3.Θύελα απο Ατσάλι τόμος α,β 4.Βορά Ορνίων 5.Ο Χορός των Δράκων τόμος α,β
Kasrith Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οι δράκοι φαίνονται τεράστιοι. Τα αυγά ανταποκρίνονται στο μέγεθος των δράκων ; Οι δράκοι μεγαλώνουν όσο τρώνε, δεν υπάρχει κάποιο όριο και άρα δεν έχει σχέση με το μέγεθος των αυγών. Τι εννοείς με το "πάει κάτι στραβά"?
st2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 οι δρακοι ειναι τεραστιοι απο την φυση τους θυμησου τα κοκκαλα των παλιων δρακων που τα εδειξε στον πρωτο κυκλο οταν η Αρυα κυνηγουσε την γατα στα υπογεια ... αν θεωρεις μικρα τα αυγα που ειχε η νταϊνέρυς σε σχεση με το μεγεθος των δρακων τι να πω .... ενας ειδικος δρακολόγος θα μας λύσει της απορίες
Sugizo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Οι δράκοι φαίνονται τεράστιοι. Τα αυγά ανταποκρίνονται στο μέγεθος των δράκων ; αν αναλογιστούμε ότι τα αυγά των δεινοσαύρων ήταν κι αυτά σχετικά μικρά, τότε ναι ανταποκρίνονται κάπως στο μέγεθος.
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 διαβασα καπου οτι θα εχει σημαντικο ρολο ο αδερφος του Hound (τον οποιο hound παω καργα, κι ελπιζω να μην ψοφησει συντομα!). ειναι ενας χαρακτηρας πολυ brutal, τουλαχιστον απο οσο ειχε αφησει να εννοηθει στους πρωτους κυκλους και ηθελα να δω λιγο παραπανω.. πρεπει να πεφτει πολυ ξυλο και σφαγη οπου παιζει αυτος! thumbs up!!
Armored Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Θα τον φχαριστηθουμε φετος τον Mountain, και εγω ανυπομονω για τις σκηνες του. Βεβαια ο χαρακτηρας του καλειται να πει κατι λογακια, και μιας που ο τυπας που τον υποδυεται δεν ειναι ηθοποιος εχω κατι ενδοιασμους. Δεν παιζει να τα σκατωσουν ομως. Λανιστερς κουφαλες,ερχονται κρεμαλες!
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 η πλακα ειναι οτι προκειται για τον 3ο ηθοποιο που παιζει τον Gregor Clegane, και νομιζω εχει τα πρωτεια στους χαρακτηρες του βιβλιου.. σα να μη στεριωνει με τιποτα ο ρολος σε ηθοποιο!
defacer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πάντως, από πολλούς τα γεγονότα αυτής της σεζόν (2ος τόμος του 3ου βιβλίου), θεωρούνται τα πιο συναρπαστικά, και από τα 5 Βιβλία.... +1, ίσως το καλύτερο fantasy που έχω διαβάσει ποτέ. Και έχω διαβάσει πολλά. (ο ανταγωνισμός είναι το Malazan του Erikson αλλά εκείνο βέβαια είναι άλλου είδους fantasy) Έχω μια μικρή επιφύλαξη σχετικά με το αν τα γεγονότα θα αποδοθούν στη σειρά το ίδιο καλά όσο και στο βιβλίο μιας και σε κάποια πράγματα υπάρχει ήδη απόκλιση, αλλά από την άλλη απόκλιση και σημαντική μάλιστα έκαναν και σε αρκετά άλλα χωρίς να χαλάσει "η ουσία". Είδομεν. Ο διάλογος του Littlefinger με τη Sansa στο πλοίο απλά σε αφήνει μαλάκα. Ελπίζω μιας και έχουν μπει στον κόπο να μας δείξουν ότι είναι power junkie (ο διάλογος με την πουτάνα του, "what do you want my lord? everything!") και ότι αυτά είναι τα μέσα του ("chaos is a ladder" στο S03E06) να κάνουν τη σκηνή να μετράει εξίσου.
NoisePollution Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_qqTcznH8mc
capten- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Από περιεργια πόσες σαιζον πιστευουν στις Ηπα ότι θα κρατήσει η σειρά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα