Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά

όταν ο τύπος γυρόφερνε το βουνό και δεν τον αποτελείωνε, ένιωθα ότι θα την πατήσει. Μας έχει εκπαιδεύσει άλλωστε η σειρά να περιμένουμε οποιαδήποτε ανατροπή. Το μεγάλο σοκ ήταν ο αποκεφαλισμός του Νεντ στη 1η σεζόν, όλα τα άλλα τα αποδέχομαι πιο ομαλά. Ελπίζω να πέθανε και ο άλλος τουλάχιστον, κι είμαι πολύ περίεργος αν θα τη γλυτώσει ο Τύριον.

Μ'άρεσε ο παραλληλισμός του ξαδέρφου με τον Μάρτιν που διάβασα παραπάνω, εύστοχος :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο λογικό θα ήταν να πρόκειται, όπως έγραψε κάποιος νωρίτερα, για συζήτηση του στυλ "γιατί ο πατέρας μας κάνει αυτά που κάνει", πάρα αυτό.. Όλα παίζουν πάντως.

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά

όταν ο τύπος γυρόφερνε το βουνό και δεν τον αποτελείωνε, ένιωθα ότι θα την πατήσει. Μας έχει εκπαιδεύσει άλλωστε η σειρά να περιμένουμε οποιαδήποτε ανατροπή. Το μεγάλο σοκ ήταν ο αποκεφαλισμός του Νεντ στη 1η σεζόν, όλα τα άλλα τα αποδέχομαι πιο ομαλά. Ελπίζω να πέθανε και ο άλλος τουλάχιστον, κι είμαι πολύ περίεργος αν θα τη γλυτώσει ο Τύριον.

Μ'άρεσε ο παραλληλισμός του ξαδέρφου με τον Μάρτιν που διάβασα παραπάνω, εύστοχος :D

Πως γίνεται να

σε σοκάρει κάτι που δε έδειξαν οι κάμερες (αποκεφαλισμός), περισσότερο από τα χυμένα μυαλά του Όμπερυν; Χαχαχααχαχ

ΓΟΥΦ ΓΟΥΦ

Natalie-Dormer-Feet-64190.jpg

Το εχεται μαμησει το θεμα με τα σποιλερς σε αυτο το thread.Οι μισοι δεν καταλαβαινουν τον τιτλο και οι αλλοι μισοι παρασυρονται και δiνουν hints για το τι θα γινει.Παλι καλα που εχω διαβασει τα βιβλια δηλαδη και δεν με νοιαζει οι υπόλοιποι ομως τι φταινε?  :shifty:

• Like 1

και παλι λαθος εισαι.

Open Spoiler Thread Seasons 1-3

ξεκαθαρο ειναι νομιζω. για τον αλλο που ειπε οτι θα αλλαξουμε γνωμη για καποιον χαρακτηρα αμεσως μανουρα.

Πως γίνεται να

σε σοκάρει κάτι που δε έδειξαν οι κάμερες (αποκεφαλισμός), περισσότερο από τα χυμένα μυαλά του Όμπερυν; Χαχαχααχαχ

Οκ, είναι πιο εντυπωσιακό (με την κακή έννοια) αυτό με τα μυαλά, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Υποψιαζόμουν ότι θα την πατήσει, όσο απρόβλεπτος και σοκαριστικός κι αν ήταν ο τρόπος. Ενώ ο αποκεφαλισμός ήταν κάτι που δεν περίμενα.

Στις περισσότερες ταινίες/σειρές πάντα κάτι συμβαίνει τελευταία στιγμή και την γλυτώνει ο καλός της υπόθεσης. Με αυτή την έννοια ήταν μεγαλύτερο το σοκ. :)

Οκ, είναι πιο εντυπωσιακό (με την κακή έννοια) αυτό με τα μυαλά, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Υποψιαζόμουν ότι θα την πατήσει, όσο απρόβλεπτος και σοκαριστικός κι αν ήταν ο τρόπος. Ενώ ο αποκεφαλισμός ήταν κάτι που δεν περίμενα.

Στις περισσότερες ταινίες/σειρές πάντα κάτι συμβαίνει τελευταία στιγμή και την γλυτώνει ο καλός της υπόθεσης. Με αυτή την έννοια ήταν μεγαλύτερο το σοκ. :)

Ναι συμφωνώ. Επίσης για μας που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία, ήταν και η εισαγωγή στην νοοτροπία "all men must die" :P

• Like 1

Νομίζω πως όλοι περιμέναμε ότι κάτι κακό θα πάθαινε ο Oberyn αλλά το να έχει φάει τρεις με το σπαθί το βουνό με την τελευταία να του διαπερνά το στήθος και να σηκωθεί έτσι απλά ήταν epic fail. Επίσης δεν έχει γενικά καμία λογική ο τρανός πολεμιστής Oberyn να αγνοεί απλά το βουνό και να τον πλησιάζει χωρίς καμία προφύλαξη. Αφού ήθελε να τον φάει ας το έκανε με άλλον τρόπο, δεν ήταν καθόλου πιστευτό για μένα όλο το σκηνικό. Απλά ήθελε τον τρόμο και την φρίκη, κάτι που το κατάφερε.
Και ένα σχόλιο γενικό για τη σεζόν, πολύ σάλτσα και fillers. Περιμέναμε 2 εδβομάδες και ένα ολόκληρο επεισόδιο για 3 λεπτά μάχη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...