biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Tο κουτί λίγα πράγματα κάνει από άποψη θορύβου.Τo θέμα είναι τι κανεις εσύ με το κουτί τι ψυχτρες βάζεις τι fans ( άμα βάζεις ), τι κανεις για ηχομόνωση, άμα εχεις HDD η SSD etc etc.Αυτό που πρέπει να ψάχνεις είναι καλές ψυχτες silent fans, ηχομόνωση etc etc
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Από fans εγώ υπολογίζω 1 μπρος 1 πίσω και ίσως 1 στο πλάι (κι αυτό δεν είναι σίγουρο) Τροφοδοτικό δεν ακούγεται καν, ψύχτρα CPU είναι μία καλούτσικη gigabyte στην οποία έχω βάλει πιο αθόρυβο fan. Με τους δίσκους έχω θέμα δε μπορώ αυτούς τους θορύβους. Οπότε θέλω ηχομονωτικό, άρα δε μου κάνει το ωραίο storm scout Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τους κλείσω όλους τους ανεμιστήρες, αλλά η μητρική έχει γιατί ανεβάζει ήδη 58-59 βαθμούς με τους ανεμιστήρες Η κάρτα γραφικών βράζει όλο τον τόπο μέσα αλλά παρόλαυτα η ίδια δεν ακούγεται όταν δουλεύει idle... Anyway σας ευχαριστώ, θα το σκεφτώ είμαι σε δίλημμα ΥΓ: η αλήθεια είναι ότι το περιποιήθηκα λίγο το κουτάκι πριν και τώρα φαίνεται μια χαρά, αλλά έχω ξενερώσει και το έχω βαρεθεί κιόλας.
Caiden Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Απο την ποιοτητα του εχει μεινει πολυ ικανοποιημενος. Το μονο που ακουγεται ειναι η ψυκτρα του επεξεργαστη και αυτο επειδη ειμαι με την stock
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ααχ δε βοηθάς όταν αρχίζω και το βγάζω από το μυαλό μου έρχεσαι και λες ότι είναι μια χαρά! Μου γυάλισε αυτό Site: http://www.nzxt.com/product/detail/103-h2-case.html">εδώ επίσης αλλα γιατί οι φραγκοφονιάδες εδώ στην Ελλάδα έχουν διπλασιάσει την τιμή του; Δεν είμαστε καλά, ο κατασκευαστής λέει 90 δολάρια (68 ευρώ δηλαδή) και εδώ το πουλάνε 140 ευρώ!!!
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 υπάρχουν ένα σορό κουτιά να παρεις για να μην ακούγονται οι HDD αλλα τώρα με τους SSD δεν χρειάζεται μάζεψε λεφτά και πάρε σε κάποια στιγμή SSD http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTUNJprGf-RvoYrvqp55tko_cbGgHGdVpGFygUTSwwk72MxYuxL http://www.pcsilent.com/ppic-MAXI-mCubed-Vertical-Silence-HDD-dampening-HDD-decoupler-chassis-HDD-noise-reduction-mcubedvsilence.jpg;jsessionid=7A4826006D9DB4446575CE900A4F53D8 Ψάχνεις λάθος δεν θες κουτί. Τα υπόλοιπα components πρέπει να αλλάξεις
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Βρε δεν υπάρχουν λεφτά Για το κουτί ψάχνω μήπως το σπρώξω πουθενά ώστε να πάρο άλλο, Για SSD όμως τι να σπρώξω; €€€ γιοκ και παρόλο που ssd θέλω να πάρω επειγόντως, δεν νομίζω πως είναι δίκαιο να πληρώσω 1€ το κάθε GB. Ξεφτίλα ειναι.
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Mε κουτί δεν θα εχεις μεγάλη διαφορα στο θόρυβο μονο άμα θες να το αλλάξεις επειδή δεν σου αρέσει / βαρέθηκες το παλιό. Για τους ssd το "κόλπο" είναι πως παίρνεις ένα μικρό/φτηνό μονο για τα Windows και εχεις τα μεγάλα προγράμματα σου σε HDD. Eχουν τεραστια διαφορα οι SSD
STORM1978 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κοιτα και το 400R της Corsair. Εγω απο Thermaltake Shark full tower πηγα σε αυτο και πραγματικα είναι απαιχτο! Τωρα οσον αφορα το 1 ευρω ανα gb εχουμε φτασει στα 250gb - 160 ευρω! do the math!
jsiskos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Mε κουτί δεν θα εχεις μεγάλη διαφορα στο θόρυβο μονο άμα θες να το αλλάξεις επειδή δεν σου αρέσει / βαρέθηκες το παλιό. Για τους ssd το "κόλπο" είναι πως παίρνεις ένα μικρό/φτηνό μονο για τα Windows και εχεις τα μεγάλα προγράμματα σου σε HDD. Eχουν τεραστια διαφορα οι SSD Το κόλπο για τους ΔΣΚ είναι να βάλεις επάνω τους ό,τι τρέχεις. Και το λειτουργικό και τις εφαρμογές/παιχνίδια!
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αμα δεν εχεις λεφτα βαζεις μονο το OS Eγώ έχω 2 ssd σε array για να έχω μεγάλη ταχύτητα στο OS και τα υπόλοιπα προγράμματα σε Raptor. οι ssd είναι ακριβοί για να έπαιρνα τώρα 300gb που έχω στον Raptor.
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ωραίο το 400r το είχα δει βέβαια. Όσα γιγα ssd και να θέλω να πάρω σκέφτομαι τι σκληρό θα έπαιρνα με τα ίδια λεφτά... Μέχρι να μαζέψω λεφτά ελπίζω να πέσουν λίγο ακόμα, εντάξει δε λέω να φτάσουν στην τιμή των HDD γιατί αυτό δε γίνεται ούτως η άλλος, αλλά λίγο ακόμα πτώση δε βλάπτει. Το θέμα είναι ότι όλα μεγαλώνουν (προγράμματα, παιχνίδια...)
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μαζί με την ανάγκη για περισσότερο χωρο μεγαλώνει και η ανάγκη για ταχύτητα. Γιαυτο λόγο χρημάτων παίρνεις SSD για το OS και για τα υπόλοιπα ένα καλο σκληρό σαν Raptor η ένα Array.Άμα "παντρέψεις" SSD + HDD εxεις λίγο πολύ τα καλά και τον 2 τεχνολογιών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα