.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας, με έπιασε ένα κόλλημα εδώ και 2 μέρες και σκέφτομαι να ξεφορτωθώ το κουτι που εχω (έστω και σε εξεφτελιστική τιμή thermaltake soprano FX πο πο ρόμπα θα γίνουμε ) και να πάρω ένα άλλο midi tower (μιας και το full αποδείκτηκε περιττό!) αλλά θέλω να είναι πολυ ήσυχο. Παράδειγμα; δε θέλω να βουίζει σαν τρελό όταν δουλεύουν 2 σκληροί δίσκοι (όπως συμβαίνει τώρα). Να υποθέσω πως αυτό οφείλεται σε κραδασμούς που μεταφέρονται στο μεταλλικό μέρος του κουτιου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και custom θέσεις για τους δίσκους αλλά μόλις ξεκινάει ο δεύτερος δίσκος βουίζει το σύμπαν. Το σύστημα μου δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά θα ήθελα να με βολέψει το κουτί και για τυχόν μελλοντικές αλλαγές. (για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή θα πρεπει να είναι σε θέση να φιλοξενήσει: Asus P5K-pro, 9800GTX+, XFX Core Edition 550W, 2 δίσκους, 2 dvd-rw και οπωσδήποτε μία κάρτα TV και κάρτα ήχου αα και ένα card reader σε θέση 2,5" μπροστά ) Μιας και χρήματα πολλά δεν υπάρχουν κοίταζα τις αγγελίες εδώ στο φόρουμ και βρήκα ένα CoolerMaster Storm Scout 2 Advanced που μπορώ να πω ότι μου αρέσει αλλά δε ξέρω κατα πόσο είναι ποιοτικό γιατί δεν έχω δει να το προτείνετε εδω μέσα όπως κάτι άλλα coolermaster για παράδειγμα. Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή είτε θέλετε να προτείνετε κάτι είτε οτιδήποτε άλλο μιας και πιθανό το κόβω να μην παίρνω τίποτα τελικά. (είναι κόλλημα της στιγμής που μπορεί σε μια βδομάδα να εξαφανιστεί ) Ευχαριστώ!
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το να είναι silent το pc δεν είναι θέμα μονο κουτιού.* θες silent fans η και καθόλου.* Καλή HeatSink στην CPU* Kαλο PSU silent που να μην ανεβάζει και το ίδιο θερμοκρασίες.etc etc etc η λίστα είναι μεγάλη, το silent θέλει δουλειά και λεφτά γιαυτο όλος ο κόσμος κοιταει το Performance μονο 1
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ έδωσα όμως ένα συγκεκριμένο παράδειγμα θορύβου που προκαλείται αυτή τη στιγμή όταν δουλεύουν 2 δίσκοι μου. Ίσως να φταίνε και οι δίσκοι Από θέμα ανεμιστήρων δεν έχω πρόβλημα όπως είναι τώρα τουλάχιστον. Και φυσικά αν το κουτι έχει από μόνο του 3-4 ανεμιστήρες και καλά επειδή είναι για gaming, εννοείται ότι θα φάνε ξήλωμα.
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εε και για τους σκληρούς υπάρχουν ειδικές θήκες που παίρνεις για να γίνουν silent.Αν και εγώ που έχω και έναν Raptor 1000rpm δεν ακούγεται τώρα πως ακούγονται οι δικοί σου δεν ξέρω.
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δε μπορείς να φανταστείς το τι θήκες έχω φτιάξει αλλά το πρόβλημα δεν το έχω εξαλήψει εντελώς. Φυσικά και δεν πρόκειται να δώσω 20 ευρώ για 2 λαστιχάκια που πουλάνε και τελικά να μη κάνουν τίποτα. Δεν τα εμπιστεύομαι. Είναι αρκετά παλιοί οι δίσκοι ίσως να οφείλεται εκεί ο θόρυβος. Όσον αφορά το κουτάκι που ανέφερα παραπάνω είναι καλό ποιοτικό;
jsiskos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για πραγματική ηυχιά κοίτα κάτι σε coolermaster silencio. Το 450 θα σε καλύψει χαλαρά. Όλα αυτά που θες να βάνεις μέσα χωράνε άνετα.
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πολύ άσχημο για τα γούστα μου. Για το 550 όμως δε θα λεγα όχι. Απλό αλλά μαρέσει. Δε θα με χάλαγε όμως και κάτι πιο καγκούρικο σαν το πρώτο που έδωσα. Αλλά από ότι κατάλαβα όταν λένε ένα κουτί για gaming σίγουρα δεν θα είναι αθόρυβο σωστά;
jsiskos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ε ναι φιλαράκι. Αν το κουτί είναι γεμάτο τρύπες σαν σουρωτήρι, δύσκολα να είναι και αθόρυβο. Εκτός αν βγάλεις όλους τους ανεμιστήρες, αλλά και πάλι θα σου παίρνουν τα αυτιά οι δίσκοι.
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πάντως είδα σε ένα review ότι δεν έχει καθόλου καλό airflow το 550 (μάλλον λόγω των μαμα ανεμιστήρων) και βράζει ο τόπος μέσα στο κουτί. Αρχικά αυτός που έκανε το review δοκίμασε άλλους ανεμιστήρες αλλά παρόλο που έπεσε παρα πολύ η θερμοκρασία λέει πως έκανε θόρυβο. Επίσης είδα κάποια μειονεκτήματα στο cable management. Όσο για τους δίσκους ελπίζω να μην συντονίζει καμια λαμαρίνα και μετατραπεί όλο το κουτί σε ένα τεράστιο μεγάφωνο που θα βουίζει
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Tο silent pc θέλει σχεδιασμό από την αρχή και ιδιαιτερα components
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, τι διαφορά έχει το CM storm scout 2 Advance από το απλο; Ευχαριστώ!
Caiden Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το απλο ερχεται με εναν ανεμιστηρα πισω ενω το advanced εχει τρεις προεγκατεστημενους
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλά δηλαδή η διάφορα είναι μονο για τους ανεμιστήρες; ουτε καν USB 2 η 3 δεν διαφέρουν στο front panel?
Caiden Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και τα δυο (το απλο εχω) εχουν 2 USB2.0 και αλλα 2 USB3.0 στο front panel
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 αα μάλιστα! thanks Μαρέσει ρε γαμώτο εμφανισιακά κι ας μην το θέλω για τέτοια χρήση που προορίζεται αλλά λογικά σαν τα silencio δε θα είναι σε θέμα θορύβου έ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα