ρεσπεψτ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 θελω να κανω λοιπον αναβαθμιση σε sony ericsson w595 αλλα η σελιδα εχει γινει σονι...δεν υποστηριζονται πλεον?? σερνεται σαν να εχω βαλει vista σε symbian μια φαση.. καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Υπαρχουν ακομα τετοια κινητά? Πως κυκλοφορεις στο Δρομο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ελα ντε , εγω λεω να του κανουμε μηνυση !! Που καταντησαμε...να χαρακτηριζει το ποιον μας ...το κινητο μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 κατεβασε το sony pc suite θα κανεις ολη τη δουλεια απο εκει!!! btw κυκλοφορω με SE Aino ασπρο απο το 2010 και δεν ντρεπομαι καθολου ε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 παιδια εχω και iphone το w595 το εχω σαν δευτερο!!! αχαχαχαχαχα σωστος το βρηκα το κατεβαζω και βλεπομεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα