pax xeliboy Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γεια σας εχω ενα κινητο νοκια 620 και επεσε στο νερο δεν ανοιγει καθολου τωρα τι μπορει να εχει?
someone- Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 βγάλε γρήγορα τη μπαταρια και βαλτο σε ένα ταπερακι με ρυζι για 1 2 μερες. το ρύζι έχει την ιδιότητα να τραβάει την υγρασία. πιστεύω να μη βραχυκύκλωσε στην προσπάθεια σου να το ανοίξεις.
Leokatana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα σας, ξεθαβω το θεμα να ρωτησω τι εγινε με την εγγυηση γιατι εχω το ιδιο προβλημα!!!
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μεσα στο κινητο υπαρχουν κατι αυτοκολητακια που αλλαζουν χρωμα εαν υπαρξει επαφη με νερο(μερικες φορες μπορει να συμβει αυτο ακομα και απο υγρασια) Οποτε ειναι το πρωτο πραγμα που φαινετε στο service και προφανως, σε πετανε εκτος εγγυησης.
Leokatana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου οταν μου απαντησουν. Παρασκευή το πηγα στο κατάστημα για την εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα