hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ρε μαγκες παντως εχω την εξης απορια , τι ειναι αυτο που κανετε στο κινητο και μαλιστα ειναι τοσο εξειδικευμενο ωστε να σας ενοχλουν οι περιορισμοι του iOS.? wifi cracking, network spoofing, usb host-hdmi θυρες, να "κλεβω" λογαρισμους με το droid ship, να κοβω τη προσβαση του pc του γείτονα στο internet, γιατι ετσι γουσταρω, snifers, klp γενικα εχω πιασει iphone και Ipad στα χερια μου. το οτι δεν κολανε με καμια παναγια ειναι απλα μαγικο (υποψιν οτι εχουν πολυ χειροτερο hardware σε σχεση με androidες, καταφερνουν και παιζουν σφαίρα) ok συμφώνησα με τα πρωτα σχολια, φενετε να έπεσε αντιγραφή με μια πρωτη ματια, αλλα so what? πηρε κατι και το εκανε καλητερο, οπος παντα. και μαγκια της. πρεπει καποια στηγμη να το καταλαβουν οι haters-trolls, και τα δυο λειτουργικα εχουν τα θετικα τους αλλα και τα αρνητικά τους, διαλεγεις πιο σου τεριαζει και αντεχει η τσεπη σου και εισαι μια χαρα. θες ολα τα καλουδια που σου δινει το ios; το περνεις, θες κατι φτηνό και να κανει καποια πραγματα που μαλον η μαμα εταιρια apple δεν σε αφινει στο ios;(βλ. αρχη του ποστ) παιρνεις android. δοξα τον Θεο επιλογες υπαρχουν προσωπικά δεν θα επερνα iphone-ipad λογο του οτι ειναι πολυ κλειστο σα λειτουργικο. δεν νομιζω στο ios να μπορεις να τρεξεις την arm έκδοση του backtrack και του debian.. μπορεις ομος να τρεξεις καποιες εφαρμογες καλητερα στο ios, οπος ειπα, οποιο ταιριάζει στον καθενα. 4
emin122 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 <p>Βρε Βρε τι μου θυμίζει το γραφικό περιβάλλον?? αφήστε με λίγο να σκεφτώ...χμμ Α! ναι το βρήκα! Μήπως εκείνο το ανδροϊδές πλασματάκι που κυριαρχεί παγκοσμίως και ας το κράζουν οι μηλόφωνοι?!?!?! τόσα χρόνια περιμένατε την αλλαγή του γραφικού περιβάλλοντος..επιτρέψτε μου, ΟΥΑΟΥ!!!</p> Πόσο αστείος... Κατηγορεις την apple για αντιγραφή όταν το android από μόνο του είναι ξεπατηκοτουρα του iOS #κλαιω Sent from my iPad using Insomnia
ALFR3D Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 E ρε να'χαμε να λεγαμε... πρεπει να το παρουν αποφαση μερικοι οτι ειναι καλοι μονο στο να κραζουν, ο Jobs μαλλον θα τους ρωταγε πως ειναι η σεξουαλικη τους ζωη αλλα τεσπα. Ρε φιλε αμα δεν σαρεσει μη μιλας (γιατι δεν σου φτανει και η καρτα ανανεωσης που εχεις βαλει) ολοι οσοι εχουμε iOS συσκευες θα το περασουμε μας αρεσει δε μας αρεσει.- 1
fmarkos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μπράβο στην Apple, επιτέλους με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνει, όλα αυτά που για χρόνια τώρα την κραζαμε. Επιτέλους οι ios users θα πάρετε μια γεύση της εμπειρίας που έχουμε εδώ και χρόνια οι χρήστες του android. Αν και δύο τρία βήματα πίσω ποτέ δεν είναι αργά. Θα καταλάβετε επιτέλους αυτά που σας λέμε τόσα χρόνια περί ευκολιών. Εμένα δεν με πειράζει που η Apple αντιγράφει το android πάντως όταν είσαι πρώτος λογικό είναι να σε αντιγράφουν... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Θα μας πάρει καιρό.. όμορφο αλλά δυσδιάκριτα τα πράγματα.. δείχνει πιο βαρύ από το 6 παρ'οτι πιο ανάλαφρο,αυτό όμως μπορεί να οφείλεται και στις Beta.To κόκκινο φόντο θα αλλαχτεί σίγουρα πάμε σε ένα πιο σκούρο μπας και διορθώσουμε την ευκρίνεια - αντίθεση. Στα screenshots που βλέπετε είναι μια χαρά στην χρήση όμως η minimal γραμματοσειρά σε δυσκολεύει. Καλύτερα τα σκούρα φόντα. 2
nikos.fr4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πιο αντροιντ και πράσινα άλογα λένε μερικοί; Την ομοιότητα που την βλέπουν; Λιγο ρεαλισμός δεν βλάπτει.... Στο τοπικ τωρα..Φοβερό το ιος 7!! Δεν περημενα κατι τόσο καλο...
angmar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πιο αντροιντ και πράσινα άλογα λένε μερικοί; Την ομοιότητα που την βλέπουν; Λιγο ρεαλισμός δεν βλάπτει.... Στο τοπικ τωρα..Φοβερό το ιος 7!! Δεν περημενα κατι τόσο καλο... Πραγματικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα που είδαν ομοιότητες με άλλα λειτουργικά... 1
sonyxp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Η ώρα είναι copy paste από τα Sony Xperia, ίδια γραματοσειρά, μέγεθος, ΕΛΕΟΣ!
pc_admin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απλα καταπληκτικο! καιρος ηταν να αλλαξει το ωραιο μεν αλλα ξεπερασμενο look του ios . Κινητο με android εχω αλλα εχω βαλει miui rom γιατι τα γραφικα του JB μου προκαλουν εμμετο. Καμια σχεση σε εμφανιση με του android , οι σχεδιαστες του ios εχουν γουστο !
sonyxp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μια ωραια αντιγραφη του android και των windows phone.. ... Η πλάκα είναι ότι τα Windows Phone δεν έχουν καμιά σχέση εμφανισιακά με τα Android και IOS ... 1
sonyxp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απλα καταπληκτικο! καιρος ηταν να αλλαξει το ωραιο μεν αλλα ξεπερασμενο look του ios . Κινητο με android εχω αλλα εχω βαλει miui rom γιατι τα γραφικα του JB μου προκαλουν εμμετο. Καμια σχεση σε εμφανιση με του android , οι σχεδιαστες του ios εχουν γουστο ! Σας έχω ικανούς αν η Apple βγάλει ένα ολόιδιο λειτουργικό με κάποια έκδοση Android να πείτε "της Apple είναι πολύ ανώτερο εμφανισιακά, καμιά σχέση με το Android" εδώ γελάμε! γέλα! 1
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σε λίγο καιρό θα δούμε και ένα iPhone Google edition!!! 3
nikos.fr4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απαράδεκτο!!! Παίρνει και τηλ το ιοσ7;στέλνει και μηνύματα.....;; Τι αντιγραφή ειναι αυτή;;;; και ποια εμπειρία αντροιντ θα ζήσω να μου κολλάει το κινητο και να ανοιγοκλεινει μονο του; ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και αυτή στο Αντροιντ!!!!!!! Προκαλώ ανοιχτά έναν απο τους παραπάνω να μας πει την αντιγραφή που ακριβώς την είδε μπας κ δω κατι που δεν βλεπω! 3
angmar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πραγματικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα που είδαν ομοιότητες με άλλα λειτουργικά... Απαράδεκτο!!! Παίρνει και τηλ το ιοσ7;στέλνει και μηνύματα.....;; Τι αντιγραφή ειναι αυτή;;;; και ποια εμπειρία αντροιντ θα ζήσω να μου κολλάει το κινητο και να ανοιγοκλεινει μονο του; ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και αυτή στο Αντροιντ!!!!!!! Προκαλώ ανοιχτά έναν απο τους παραπάνω να μας πει την αντιγραφή που ακριβώς την είδε μπας κ δω κατι που δεν βλεπω! Πάτα το κουμπί και δες, μπορούσες να το κάνεις και νωρίτερα.
bill81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μια χαρά το νέο λειτουργικό φαίνεται. Τι σημασία έχει αν έχει αντιγραφές (που έχει) αφού είναι προς το καλύτερο. Το μόνο που με χαλάσε είναι ότι δεν είδα κάποιο feature καινούργιο που να καινοτόμησε η apple και να χρειαστεί να την αντιγράψουν οι άλοι μετά απλά έβαλε πολλά πράγματα από τους άλλους που υπήρχαν μόνο με jailbraike. Γενικά θετικό το ios 7 αλλά καινοτομίστε και λίγο, βγάλτε κάτι που να μην έχουν οι ανταγωνιστές ήδη. Oκ καλό να αντιγράφεις για μένα, και να βάζεις πράγματα που θέλουν οι χρήστες και είναι δοκιμασμένα σε άλλες πλατφόρμες, αλλά έλεος, μην το παρουσιάζεις σαν να ανακάλυψες τον τροχό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα