Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά κι εσύ υπερβολικός είσαι. Από Iphone 4 και πάνω θα το πάρουν. Μια χαρά τα πάει σε updates η Apple κι ας ειναι τα περισσότερα αδιάφορα και στο λέω εγω που δεν έχω προϊόν της Apple και ούτε πρόκειται να έχω στο μέλλον. Παρακαλάω να κερδίσω προϊόν της να το μοσχοπουλήσω και να πάρω κατι άλλο με android.

Ενταξει σου δινει το ios7 lite δηλαδη με μισες λειτουργιες.. Ολα σχεδον οσα παρουσιασε δεν θα υποστηριζονται ..

Σαν να ψιλοαλλαζεις θεμα στο κινητο θα ειναι...

Μαζι με τις στανταρ λειτουργιες..

Πως ομως μπορει και αποκλειει το ipad3.. Νομιζω οτι πολλους χρηστες τους αφησε απ'εξω..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί, επειδή σηκώνεις το control center από κάτω προς τα πάνω;

οχι μην το ξαναπεις αυτο, καλα εκανες π ρωτησες, για να μην νομιζουν τιποτα περιεργοι οτι το Ios αντιγραφει το android, απαπαπα

Δημοσ.

Ενταξει σου δινει το ios7 lite δηλαδη με μισες λειτουργιες.. Ολα σχεδον οσα παρουσιασε δεν θα υποστηριζονται ..

Σαν να ψιλοαλλαζεις θεμα στο κινητο θα ειναι...

Μαζι με τις στανταρ λειτουργιες..

Πως ομως μπορει και αποκλειει το ipad3.. Νομιζω οτι πολλους χρηστες τους αφησε απ'εξω..

μα αυτά που δεν υποστήριζε δεν υποστηρίζει, δηλαδη το siri και απο τα καινούργια το airdrop

• Like 1
Δημοσ.

Trolls Paradise...

Πνίξτε τον πόνο σας γράφοντας αρνητικά σχόλια..

Θα είναι πολλοί αυτοί που θα φύγουν απο Android για iOS...

Η Apple σήμερα δεν μπορούσε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο..

Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν μερικά εικονίδια αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά..

• Like 16
Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδες λιγο δημιουργικοτητα δεν βλαπτει...

Αν ο ενας βγαζει κατι, μετα οι αλλοι δυο το αντιγραφουν τι κανουμε...

Δημοσ.

Δεν βγαινεις τα βραδια γιατι μαζευεις λεφτα να αγορασεις android κινητο και βαριεσαι? Δεν περναει με τιποτα η ωρα??
Η βραδια που περιμενες!!!!!

Μπες και γραψε στο τοπικ για το ios7 ολα τα απωθημενα σου!!!!!

:devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 12
Δημοσ.

Ρε σεις δεν ειναι αυτο σκεπτικο. Η apple αντεγραψε το android το οποιο ειχε αντιγραψει την apple εξ αρχης και παει λεγοντας. Ο ενας βλεπει τις καινοτομες ιδεες του αλλου και απλα της παει ενα level-up. Ενα απο τα καλα του ανταγωνισμου...
Προσωπικα μου αρεσε πολυ το iOS 7 κυριως γιατι ειχα ψιλοβαρεθει τοσο καιρο με τα ιδια και τα ιδια. Ουτως η αλλως τις πιο πολλες νεες λειτουργιες τις ειχαν οι JB-ers.

Αναμενουμε το φθινοπωρο λοιπον...
(παιζει να μπορεσουμε να περασουμε στη ζουλα καμια beta χωρις dev account?)

• Like 3
Δημοσ.

Φαίνεται αρκετά όμορφο αλλάζει λίγο το interface οπως το ειχαμε συνηθίσει τοσα χρόνια

Δημοσ.

οχι μην το ξαναπεις αυτο, καλα εκανες π ρωτησες, για να μην νομιζουν τιποτα περιεργοι οτι το Ios αντιγραφει το android, απαπαπα

Το cydia μωρέ "αντιγράφουν", ποιό android το 'να τ' άλλο; Μάθε μπαλίτσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ios7 για το κοινο και τους φιλους της apple ειναι πανω απ τις προσδοκιες.η λογικη παραμενει ιδια με ομορφες και απλες βελτιωσεις.τωρα ποιος πηρε και τι πηρε μη λεμε παλι τα ιδια,ακομα με κουμπακια θα ημασταν.μπραβο στην apple.

Επεξ/σία από amvrosiusd
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...