Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι o chrome σέρνεται και δυστυχώς είναι υποχρεωτικός σαν στοκ σε κάποιες συσκευές

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι o chrome σέρνεται και δυστυχώς είναι υποχρεωτικός σαν στοκ σε κάποιες συσκευές

Είναι τραγικό να λέτε πως ο Safari αντιγράφει τον chrome.

Ειναι προφανές πως ένας browser πρέπει να έχει πλήκτρα back,forward,tabs κλπ και ούτως ή άλλως η θέση παραμενει ίδια και στο iOS 6 και στο 7 απο ότι βλέπω.

Πως προέκυψε αντιγραφή, δεν μπορω να φανταστώ.

Επίσης ο τρόπος που υλοποιούνται οι διαφάνειες και η αίσθηση βάθους δεν νομίζω πως προϋπήρχε σε κάποιο λειτουργικό.

Εκτός και αν θεωρείται πως αντιγράφει το Aero των Windows 7.

Ήμαρτον παίδες.

Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ ο σχολιασμός πρέπει να είναι περισσότερο εποικοδομητικός παρά fanboίστικος...

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Μιλάμε βέβαια για την εταιρεία που έκανε μηνύσεις για το side to unlock και τα ορθογώνια με τις στρογγυλεμενες άκρες.. λογικό είναι να μιλάμε για τις δικές της αντιγραφές που είναι περισσότερης ουσίας

Επίσης ναι είναι aero αυτή η διαφάνεια, εννοείται πως είναι

Δημοσ.

Μιλάμε βέβαια για την εταιρεία που έκανε μηνύσεις για το side to unlock και τα ορθογώνια με τις στρογγυλεμενες άκρες.. λογικό είναι να μιλάμε για τις δικές της αντιγραφές που είναι περισσότερης ουσίας

Επίσης ναι είναι aero αυτή η διαφάνεια, εννοείται πως είναι

Θέλω να μου δώσεις ένα παράδειγμα μιας διαφάνειας που δεν είναι Aero.

Εκτός και αν για εσένα όλες οι διαφάνειες είναι Aero.

Αν δεν έχεις παράδειγμα να παραθέσεις, αδυνατώ να καταλάβω γιατί ποστάρεις.

Ουσιαστικά σε ρωτώ τί είναι αυτό που διαφοροποιεί μια Aero διαφάνεια από μια κοινή διαφάνεια

και να παραθέσεις και τις σχετικές φωτό.

Hint: Μην είν' το blur effect;!

Επίσης που κολλάνε οι μηνύσεις για πατέντες με το ίδιο το iOS 7 ως λειτουργικό;

Πουθενά;

Τέλος, είναι Slide to unlock.

Δημοσ.

Είναι τραγικό να λέτε πως ο Safari αντιγράφει τον chrome.

Ειναι προφανές πως ένας browser πρέπει να έχει πλήκτρα back,forward,tabs κλπ και ούτως ή άλλως η θέση παραμενει ίδια και στο iOS 6 και στο 7 απο ότι βλέπω.

Πως προέκυψε αντιγραφή, δεν μπορω να φανταστώ.

Μιλαμε για την υλοποιηση των tabs στο ios7 ή το fullscreen κλπ.

Δεν ειναι κακο πραγμα η αντιγραφη στοιχειων, ειναι λογικη εξελιξη.

Πχ και το νεο mail στο ios7 αντιγραφει τα gestures του mailbox ή το ui του multitasking στο ios7 ξεφευγει απο το παιδικο σταδιο που ηταν στο ios6 και θυμιζει το multitasking ui του android , το οποιο με την σειρα του θυμιζει το multitasking ui του webos  .

To οτι καποιοι αρνουνται να παραδεχτουν το προφανεστατο(που ακομα και site προσκειμενα στην apple παραδεχονται), απλα δειχνει οτι δεν ειναι καθολου αντικειμενικοι...

Δημοσ.

Μιλαμε για την υλοποιηση των tabs στο ios7 ή το fullscreen κλπ.

Δεν ειναι κακο πραγμα η αντιγραφη στοιχειων, ειναι λογικη εξελιξη.

Πχ και το νεο mail στο ios7 αντιγραφει τα gestures του mailbox.

To οτι καποιοι αρνουνται να παραδεχτουν το προφανεστατο(που ακομα και site προσκειμενα στην apple παραδεχονται), απλα δειχνει οτι δεν ειναι καθολου αντικειμενικοι....

Ενώ σου έχουν ήδη απαντήσει, συνεχίζεις να αγνοείς την ύπαρξη fullscreen στο Safari με iOS 6 και να παραπληροφορείς σε μια από ό,τι φαίνεται απεγνωσμένη προσπάθεια να πείσεις για την φανταστική κατά τ' άλλα αντιγραφή που υφίσταται στο iOS 7.

Μάλλον αυτοί που γράφουν στα προσκείμενα όπως λες sites θέλουν οφθαλμίατρο και σαφώς ένα site δεν εκφράζει την κοινή γνώμη;

Είναι λογικό αυτοί που λατρεύουν να μισούν Apple, να βλέπουν ΚΑΤΑΦΑΝΕΙΣ αντιγραφές.

Sorry, αλλά σαν χρήστης Android και iOS δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Ίσως αν είχα μόνο Android συσκευή και πληρούσα άλλα κριτήρια(οικονομικά και μη) να έβγαζα την χολή μου για να πείσω πως υπάρχει αντιγραφή κλπ...

Anyway, από ό,τι βλέπω η λέξη "αντιγράφω" και τα παράγωγά της συνεχίζουν αμείωτα να χρησιμοποιούνται από την κλασική μερίδα μελών/χρηστών, οπότε σας αφήνω να τα πείτε.

Τσίοζ...

Δημοσ.

Ενώ σου έχουν ήδη απαντήσει, συνεχίζεις να αγνοείς την ύπαρξη fullscreen στο Safari με iOS 6 και να παραπληροφορείς σε μια από ό,τι φαίνεται απεγνωσμένη προσπάθεια να πείσεις για την φανταστική κατά τ' άλλα αντιγραφή που υφίσταται στο iOS 7.

(κοιτα να δεις που η apple ανακοινωσε για τον safari του ios7 fullscreen interface, αλλα εδω ακουμε οτι προυπηρχε ακριβως το ιδιο)

Προφανως εχεις συνηθισει στην δυσχρηστια κ στο οτι για να γινει fullscreen χρειαζεται ο χρηστης να το επιλεξει ή να γυρισει σε  landscape.

Τουλαχιστον η apple δεν το βλεπει ετσι και ειδε οτι η λυση του chrome για αυτοματο fullscreen σε portrait/minimalistic design ειναι πολυ καλη και αποφασισε στο ios7 να υλοποιησει κατι παρομοιο.

Πολυ θα ηθελα να μου δειξεις video με fullscreen safari σε ios6 σε portrait mode. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα δουμε και θα συνεχιζεις να λες ανακριβειες.

Kατι σαν του chrome ή του safari σε ios7:

safarivschromemobile.jpg

Tα  tabs του safari στο ios7(ακομα και πως γινονται close), το  unified search/address bar(αντι για το δυσχρηστο διπλο field που εχει ο outdated safari τωρα) και το multitasking ui στο ios7 εσενα μπορει να σου θυμιζουν .. ios6,  αλλα στον περισσοτερο κοσμο και site θυμιζουν chrome και android .

Οπως ειπα και πριν: τo οτι καποιοι αρνουνται να παραδεχτουν το προφανεστατο, απλα δειχνει οτι δεν ειναι καθολου αντικειμενικοι... 

Δημοσ.

Επίσης που κολλάνε οι μηνύσεις για πατέντες με το ίδιο το iOS 7 ως λειτουργικό;

Πουθενά;

Τέλος, είναι Slide to unlock.

το πού κολλάνε σκέψου το μόνος σου.. επίσης σκέψου τι μηνύσεις θα έπρεπε να φάει κι αυτή για αντίστοιχα φαιδρά ή αρκετά πιο σοβαρά πράγματα, ευτυχώς οι ανταγωνιστές της δεν είναι σαν κι αυτή και δε πατεντάρουν το ορθογώνιο

απλά ο κόσμος δεν ξεχνά έτσι απλά πώς ωρύονταν όταν τους αντέγραφαν οι άλλοι, οπότε μη κάνετε σα να μη τρέχει και τίποτα όταν αντιγράφουν κι αυτοί. για μένα καλά κάνουν και αντιγράφουν , είμαι κατά των πατεντών ειδικά σε κάτι τέτοια θέματα που κρατούν πίσω την εξέλιξη , αλλά να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. 

τέλος, δε νομίζω να μη κατάλαβες τι ήθελα να γράψω, οπότε άσε τις υποδείξεις για τα ορθογραφικά δεν είμαστε στο δημοτικό 

• Like 2
Δημοσ.

Επομένως qsis δεν έχεις παραδείγματα περί Aero. OK. Got it.

haHa είχαμε μιλήσει γενικά για fullscreen και όχι για το πως υλοποιείται(σε landscape δηλαδή).

Συνεπώς υπάρχει fullscreen mode στον Safari του iOS 6 όπως σωστά αναφέρθηκε πριν.

Παραθέτω ένα ενδιαφέρον hands on iOS 7 beta...

Αυτό το animation του βάθους είναι πανέμορφο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.insomnia.gr/topic/489194-σαρωτικές-αλλαγές-στο-ios-70/?p=52426783

haHa είχαμε μιλήσει γενικά για fullscreen και όχι για το πως υλοποιείται(σε landscape δηλαδή).Συνεπώς υπάρχει fullscreen mode στον Safari του iOS 6 όπως σωστά αναφέρθηκε πριν.

Δεν ειχαμε μιλησει γενικά για το fullscreen.

Εδω το πρωτο μηνυμα που εγραψα κ αναφερεται ξεκαθαρα στις αλλαγες στα tabs κ στο fullscreen στο ios7 κ οχι γενικα.

..Οι αλλαγες που εκαναν στα tabs και στο fullscreen φαινονται πολυ βολικες, αλλα θα πρεπει να περιμενουμε το ios7...

Το οτι εσυ διαψευδεις ακομα κ την apple κ λες οτι δεν υπαρχουν αλλαγές στο fullscreen στο ios7, απλα αποδεικνυει ξανα το ποσο αντικειμενικος εισαι.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Πολύ εύκολα χρησιμοποιείτε την λέξη "αντιγράφω" και τα παράγωγά της.

Δεν ξέρω αν είναι από ελλιπείς γνώσεις ή κακία,

αλλά σίγουρα δεν ισχύει.

Εγώ θα το έλεγα "επηρεασμένη δημιουργικότητα".

και εγώ αν απατήσω την γυναίκα μου με την αφεντικίνα μου θα το πω "Διείσδυση στα ανωθεν κλιμάκια της εταιρείας"

κάτι μου λέει ότι η γυναίκα μου όσο και να προσπαθούσα να της εξηγήσω τον όρο, αλλιώς θα το ονομάζε. Θα προσπαθούσα βέβαια να της εξηγήσω όπως λες και συ ότι αυτό το λέει γιατί έχει ελλιπείς γνώσεις και βγάζει κακία απέναντι μου, αν βέβαια επιζούσα από την "εποικοδομητική συζήτηση" μας αυτή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με το που είδα τη φράση "To οτι καποιοι αρνουνται να παραδεχτουν"... θυμήθηκα με ποιον μιλάω και πατάω φρένο γιατί βαριέμαι κιόλας! :P

Δεν θεωρώ κανένα site και καμιά πηγή 100% αξιόπιστη για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Εμπιστεύομαι τα γούστα μου και την προσωπική μου αίσθηση και αισθητική. Είναι όπως με μερικές ταινίες που λαμβάνουν κακές κριτικές αλλά έγιναν από τις αγαπημένες μου. Οπότε κρατήστε το "περί ορέξεως" και αφήστε τις εξωπραγματικές αναλύσεις!

:)

• Like 1
Δημοσ.

Μπα έμαθε η apple το depth; Γιατί το έκραζε μέχρι θανάτου. Μετά από αυτό έχουμε ελπίδες για 3D screen στο επόμενο iPhone ή να μην ελπίζω; :P

#3D nerd

3D gets no love...

EDIT: Όσο για το ios 7 i approve εκτός από τα εικονίδια.

Δημοσ.

Δεν ειχαμε μιλησει γενικά για το fullscreen.

Εδω το πρωτο μηνυμα που εγραψα κ αναφερεται ξεκαθαρα στις αλλαγες στα tabs κ στο fullscreen στο ios7 κ οχι γενικα.

Το οτι εσυ διαψευδεις ακομα κ την apple κ λες οτι δεν υπαρχουν αλλαγές στο fullscreen στο ios7, απλα αποδεικνυει ξανα το ποσο αντικειμενικος εισαι.

To αν υλοποιείται σε portrait/landscape αναφέρθηκε στο post σου #217.

Πιο πριν μιλούσαμε γενικά για fullscreen όπου υφίσταται κανονικά στον Safari του iOS 6.

Τί δεν καταλλλαβαίνεις;

Δεν είπα πως δεν έγιναν αλλαγές.

Είπα πως το fullscreen υπάρχει κανονικά στον Safari του iOS 6 γιατί υπάρχει.

Το να αναφέρεσαι σε δήθεν γραφόμενα συνομιλητών σου, που φυσικά δεν τα έχουν γράψει, προσπαθώντας να ενισχύσεις την άποψή σου, είναι απαράδεκτο και δεν αρμόζει στο Insomnia και σε κανένα χώρο συζήτησης.

Σεβάσου τους συνομιλητές σου για να σέβονται και αυτοί.

Ήδη το thread έχει εξελιχθεί σε haHA,qsis VS all .

Τέλος και από εμένα.

Δημοσ.

To αν υλοποιείται σε portrait/landscape αναφέρθηκε στο post σου #217.

Πιο πριν μιλούσαμε γενικά για fullscreen όπου υφίσταται κανονικά στον Safari του iOS 6.

Τί δεν καταλλλαβαίνεις;

Ισως να επρεπε να ημουν πιο αναλυτικος οπως στο αρχικο μηνυμα και να γραφω σε ΚΑΘΕ μηνυμα οτι προκειται για αλλαγη στο fullscreen, μιας και τωρα υποστηριζεται και σε portrait.

Θεωρουσα ομως οτι καταλαβαινομαστε και δεν χρειαζεται να ειμαστε υπεραναλυτικοι.

Θεωρουσα οτι το αρχικο μηνυμα #202 για αλλαγη στο fullscreen αρκουσε.

Οι αλλαγες που εκαναν στα tabs και στο fullscreen φαινονται πολυ βολικες, αλλα θα πρεπει να περιμενουμε το ios7,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...