kathlos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Φαίνεται λιγο φλορικο,αλλά ελπίζω να μην ειναι... ενω τα προηγουμενα ειναι μες την βαρβατηλα.. 1
mdr21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τελικα καταληξαμε αν αντεγραψε το android ή τα windows phone? ή να ξαναπερασω αργοτερα?Καλα σας δινω λιγο χρονο ακομα μηπως εχουν κρασαρει οι συσκευες σας κ δεν μπορειτε να ποσταρετε 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έφτασαν και τα πρώτα αυτόματα updates στα Apps μαζί με τις σχετικές ειδοποιήσεις στα notifications.
bill81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν έχει απολύτως καμια σημασία η αντιγραφή, και το android παλιά αντέγραψε πόσα πράγματα από την apple. Ωραίες αλλαγές έκανε η apple και καλοδεχούμενες και πράγματα όπως το sbsettings που υπήρχε μόνο σε cydia επιτέλους τα έβαλε στο ios. Το θέμα δεν είναι αν αντέγραψε. Επιβάλεται να αντιγράφεις τα καλά των ανταγωνιστών σου που τα ζητάει ο κόσμος σου αν δεν το κάνεις είσαι φαουλ για μένα όχι το αντίθετο, γιατί τόσο κόλλημα με τις αντιγραφές από την μία και την άλλη πλευρά δεν το καταλαβαίνω, αφού οφελειμένοι είμαστε πάντα εμείς οι καταναλωτές γιατί μας νοιάζει τόσο. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι γιά μενα δεν καινοτόμησε να βγάλει και κάτι που Δεν το έχουν οι ανταγωνιστές του ήδη όπως έκανε παλιά. Αυτό είναι το μόνο κακό που βρίσκω στο νέο IOS. Τώρα το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι, εγώ όμορφο το βρήκα.
disqualified Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) σιγουρα χρειαζόταν ανανέωση, οποιαδηποτε ιδεα απο άλλα λειτουργικα ειναι παντα καλοδεχουμενη δε σημαινει οτι μονο ενας κανει σωστα και καλα πραγματα. Ετσι λειτουργει αλλωστε ο κοσμος. Ας μην ξεχναμε πως τις βασεις για τη νεα μορφη των smartphone τις εθεσε η apple χωρις αυτο να σημαινει πως εφηυρε τα smartphones. Τα νεα εικονιδια με προβληματιζουν αλλα δεν εχω δει απο κοντα πως ειναι. Καποια στιγμη θα μεγαλωσει η οθονη και στις 4.3 ιντσες πιστευω ακομα και σε αυτο το πλαισιο μορφης των smartphones. Επισης ειμαι υπερ να επιτραπει και η αποστολη αρχειων μεσω bluetooth ή NFC, ναι υπαρχει το net αλλα ειναι μια γρηγορη ευκολια. Δεν ειναι κακο να μπορουμε να παρακαμψουμε καποιες φορες το internet Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από disqualified 2
ChimairaX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κλέψιμο λίγο από android, λίγο από Windows Phone... Και ιδού το νέο iOs
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κλέψιμο λίγο από android, λίγο από Windows Phone... Και ιδού το νέο iOs Για δείξε μας λίγο τα κοινά στοιχεία με τα Windows Phone!
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κλέψιμο λίγο από android, λίγο από Windows Phone... Και ιδού το νέο iOs Αυτό συμβαίνει όταν τις ιδέες που έχεις δεν τις υλοποιείς σωστά. Έρχεται η Apple, κάνει τις απαραίτητες μετατροπές που δεν μπορούσες εσύ να κάνεις και το κάνει να δουλεύει, μοσχοπουλώντας το. Δεν φταίει η Apple που το Android είναι εξαρτάται 1000% από το hardware και δεν έχει γραφτεί ένας κώδικας της προκοπής. Άσε που ό,τι μοιάζει, δεν είναι κόπια. Απλά μοιάζει. Αν ήταν ίδιο ή θυμίζει/παραπέμπει έντονα, τότε οκ, να μιλήσουμε για αντιγραφή(κάτι που δεν ισχύει στο iOS 7). 1
ripper386 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Λοιπόν αυτό που συμβαίνει, το είχα γράψει και σε προηγούμενη δημοσιεύση, συνεχίζει να παραπέμπει σε σχόλια του gazzetta ανάμεσα σε καμμένους Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς. Τώρα μάλιστα γίνεται ακόμη χειρότερο, γιατί από την αρχή του άρθρου για την παρουσίαση του iOS 7 νομίζω αυτοί που έχουν iPhone δεν έχουν προλάβει ακόμη να γράψουν τη γνώμη τους. Τα 170 από τα 187 σχόλια είναι από Apple haters οι περισσότεροι εκ των οποίων νομίζω δεν είχαν ποτέ iPhone και που θα έγραφαν κάτι στραβό ότι κι αν παρουσίαζε προχθές η Apple. Αν θέλει κάποιος από αυτούς που έγραψαν τόσο υποτιμητικά σχόλια, τι ήθελαν να δουν για να πουν μπράβο; Ας μας πουν κάποιο χαρακτηριστικό που θα τους εντυπωσίαζε. Πρέπει πάντα η Apple να παρουσιάζει κάτι καινοτόμο που δεν έχει ξαναβγεί; Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση πάλι θα κράξουν. Ξέρω πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς που όταν αγόρασα το πρώτο iPhone από Αμερική μου λέγανε όλα καλά αλλά παντόφλα και χωρίς καλή φωτογραφική μηχανή και είναι τώρα οι ίδιοι που λένε ότι κάτω από 5" κινητό είναι άχρηστο. Όταν βγήκε το iPad είχαν σκιστεί να ανεβάζουν χιουμοριστικές φωτογραφίες που το παρουσίαζαν σαν ένα υπερφυσικό iPhone χωρίς καμμία χρησιμότητα και χωρίς target group και τώρα επειδή δεν μπορούνα να το αγοράζουν παινεύουν ότι κινεζιά υπάρχει επειδή έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, λες κι αυτό είναι το μόνο που πρέπει κάποιος να κοιτάει. Εγώ μέχρι και πριν 1-2 μήνες το μόνο τηλέφωνο που είχα από το 2007 ήατν iPhone, πρώτα το αρχικό και μετά από 3-4 χρόνια το 4. Είχα την ατυχία να μου σπάσει επειδή ο μικρός μου γιος το έριξε σε δρόμο με πλακόστρωτο, το είχε ξανακάνει στο πλακάκι του σπιτιού χωρίς αποτέλεσμα... Δοκίμασα επειδή ήθελα να πάρω το 5 και δεν είχα τη συγκεκριμένη στιγμή την οικονομική δυνατότητα, να πάρω από αγγελία το Galaxy S3 που από πολλούς είχα ακούσει τα καλύτερα. Το πήρα σε υπεράριστη κατάσταση και σε καλή τιμή νομίζω και πέρασα τις περισσότερες από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα στο iPhone (όποιες κοινές υπήρχαν). Λοιπόν μετά από 1-2 μήνες χρήσης μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ότι η εμπειρία χρήσης δεν έχει καμμία σχέση και μοιάζει πολύ με τη διαφορά του Mac με το PC. Μπορεί η οθόνη να είναι μεγαλύτερη, το τηλέφωνο σα χαρακτηριστικά να είναι πιο δυνατό αλλά μάλλον όλη η δουλειά είναι και πάλι το λειτουργικό, το οποίο όπως και με το MacOSX αν δεν το έχει χρησιμοποιήσει νομίζω δε νομιμοποιήσε να το συγκερίνεις, πόσο μάλλον να το κατακρίνεις. Βλέποντας λοιπόν την παρουσίαση προχθές να πω τη μαύρη μου αλήθεια ζήλεψα. Σε εμένα όλες οι αλλαγές μου φάνηκαν προς το καλύτερο και το σχεδιαστικό το βρήκα πολύ κομψό με εξαίρεση 1-2 εικονίδια που δε μου άρεσαν. Το ότι δίνει η Apple κάθε φορά κάτι με το σταγονόμετρο είναι πολιτική της, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι, σημασία έχει ότι όταν τα δώσει δουλεύουν αρμονικά και δίνουν μια αίσθηση στο χρήστη ότι η συσκευή του δε θα τον προδώσει. Να πω για τέλος ότι μέχρι τα 30 μου (τώρα είμαι 40) ήμουν ο τύπος που άλλαζε συνέχεια εξαρτήματα στο PC μου, δοκίμαζα λειτουργικά συστήματα και με ενδιέφερε πάντα να κάνω tweaks σε όλα βρίσκοντας μια ευχαρίστηση σε αυτό. Δεν ξέρω αν γέρασα ή αν είδα το φως το αληθινό αλλά τα τελευταία 6 χρόνια που τα γύρισα όλα σε Apple (iMac, iPhone, iPad, AppleTV κ.λ.π) μπορώ να πω με σιγουριά ότι και ησύχασα από κολλήματα - προβλήματα και γουστάρω πραγματικά να τα χρησιμοποιώ είτε πρόκειτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Όποιος νιώθει το ίδιο με το super duper PC του, με το Android phone του, με το high end κινέζικο tablet του είναι απολύτως σεβαστό και μπορεί να έχει αυτός δίκιο. Γιατί εμένα όμως να μου πρήζει τα συκώτια ότι με κοροϊδεύει η Apple και είμαι φαν μπόι, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ mac και iOS συσκευή; Ελπίζω να μην κούρασα και μήπως κάποιος δυσαρεστημένος iPhone5 χρήστης θέλει ανταλλαγή (με λίγα λεφτά, πολλά δεν έχω) με το S3 μου; Αν δε βρεθεί κανένας θα είναι ύποπτο.... 13
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μετά την εμφάνιση του πρώτου iphone, το design στα mobile λειτουργικά ανακυκλώνεται συνεχώς. Ο,τι και να έβγαζε η Apple θα θύμιζε κάτι άλλο μιας και πλεον έχουμε παντού εικονίδια με στρογγυλεμένες άκρες, notifications κλπ κλπ. Το σημαντικό είναι ΠΩΣ αλληλεπιδρούν όλα αυτά με το χρήστη και όχι το πως φαίνονται στο μάτι. 2
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αυτό συμβαίνει όταν τις ιδέες που έχεις δεν τις υλοποιείς σωστά. Έρχεται η Apple, κάνει τις απαραίτητες μετατροπές που δεν μπορούσες εσύ να κάνεις και το κάνει να δουλεύει, μοσχοπουλώντας το. Δεν φταίει η Apple που το Android είναι εξαρτάται 1000% από το hardware και δεν έχει γραφτεί ένας κώδικας της προκοπής. Άσε που ό,τι μοιάζει, δεν είναι κόπια. Απλά μοιάζει. Αν ήταν ίδιο ή θυμίζει/παραπέμπει έντονα, τότε οκ, να μιλήσουμε για αντιγραφή(κάτι που δεν ισχύει στο iOS 7). εχετε κολλησει με το "smoothness" ορισμενοι και μονο αυτο κοιτατε που ειδες καλυτερα υλοποιημενες ιδεες στο νεο ios ; πλακα κανεις ; ολες οι ιδεες που ειδαμε να "δανειζεται" απο το android σε καμια περιπτωση δεν ειναι εξισου καλα εκτελεσμενες σε επιπεδο πρακτικοτητας και λειτουργικοτητας οκ μπορει να ειναι πιο smooth , μπραβο φοβερο..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εχετε κολλησει με το "smoothness" ορισμενοι και μονο αυτο κοιτατε που ειδες καλυτερα υλοποιημενες ιδεες στο νεο ios ; πλακα κανεις ; ολες οι ιδεες που ειδαμε να "δανειζεται" απο το android σε καμια περιπτωση δεν ειναι εξισου καλα εκτελεσμενες σε επιπεδο πρακτικοτητας και λειτουργικοτητας οκ μπορει να ειναι πιο smooth , μπραβο φοβερο.. Να υποθέσω πως τα έχεις δοκιμάσει ήδη στο ios7 ε?
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν βίντεο και βλέπουμε.. Ούτε σωστό share δεν έχει
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν βίντεο και βλέπουμε..<br> Ούτε σωστό share δεν έχει Το ο,τι πρόκειται για beta έκδοση σου λέει κάτι; Τί εννοείς "σωστό" share; Πιο πριν αναφέρθηκα σε κώδικα και όχι σε smoothness. Sent from my iPhone
platinum Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 χωρίς παρεξήγηση ο παράγωντας "smoothness" είναι πολύ σημαντικός....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα