Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους iPhone fans ένα (πολύ) καλό update. Για τους iPhone χρήστες που ούτως ή άλλως σκέφτονταν να αλλάξουν, μάλλον όχι αποτρεπτικός παράγοντας για την αλλαγή. Για τους υπόλοιπους, μάλλον όχι παράγοντας για την αλλαγή. Όπως και να έχει, είναι θετικό που έγινε η αλλαγή, για να επισπεύσει και τις αλλαγές στα άλλα OS.

• Like 1
  • Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που κάνετε, γιατί κράζετε για το οτιδήποτε την Apple.

γιατι δεν το εβγαλε η apple , το βγαλε η google.

Δημοσ.

Είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου για το νέο iOS αλλά χαλάστηκα από τόσο κόσμο που μπήκε να βγάλει χολή...

Τεχνολογικό φόρουμ από -υποτίθεται- σκεπτόμενους και "καλλιεργημένους" ανθρώπους, έχει καταντήσει σαν γήπεδο με χουλιγκάνους...

Ασε τους χουλιγκανους να βγαζουν τις χολες τους. Εσυ να εκφραστεις οπως πρεπει 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός στο βίντεο γιατί μιλάει λες και βρήκανε θεραπεία για τον καρκίνο;

H δουλειά του είναι. Αμα δεν το παινέψει με ήρεμη φωνούλα θα πέσει να τον πλακώσει το ταβάνι.

Θεραπεία είναι: για κάποιους χιπστεραδες το να τους πάρεις το iphone μακρυά είναι σαν να τους έκλεψες την ένεση ινσουλίνης τους.

Δημοσ.

O TouchWiz δεν είναι αντιγραφή του app drawer του iPhone; Είναι.

Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Το θέμα είναι πως πρόκειται περί κακής αντιγραφής.

Οι προσθήκες που μπήκαν είναι πράγματα που τα κάναμε με Cydia και τώρα θα τα κάνουμε χωρίς jailbreak.

Το κακό που είναι; Ότι θα χαθεί η αίσθηση μόντας; Ε και;

Πάρτε και ένα Galaxy SII και σκίστε το, αν θέλετε να ικανοποιείτε αυτό το συναίσθημα.

Βάλτε το να σας φτιάχνει καφέ αλλά μην παραπονιέστε για τα force closes των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε για την παραγωγή καφέ.

Άλλωστε για τον Android χρήστη(το έχουμε ξαναπεί), σημασία έχει ΤΙ κάνει η συσκευή του και όχι ΠΩΣ το κάνει. Αρκεί να το κάνει ΚΑΙ αυτό. Right?

Ο άλλος από πάνω έγραφε ένα σωρό περί sniffing, spoofing κλπ...

• Like 3
Δημοσ.

Την Apple,microsoft,google,Ολυμπιακος,παναθηναικος,πασοκ,νδ,θρησκεια ολα τρωνε κραξιμο απο την σοφια του Ελληνα

Κι εδώ ο Έλληνας φταίει;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που δε θα καταλάβετε ορισμενοι, ή που δε θελετε να το καταλαβετε είναι οτι ενα iphone δεν κολλαει. Αυτό δεν υπάρχει σε καμιά περιπτωση στο προβληματικό android όπου βλέπουμε μια συσκευή να χει 10 πυρήνες και πάλι να λαγκαρει. Μπορει να χουν πολυ καλες δυνατοτητες αλλα μια βολτα στα φορουμ δειχνει ποσοι αντιμετωπιζουν προβληματα ακομα και με ναυαρχιδες. Και μεσα σ αυτους, κι εγω με το s3. Σκεφτειτε δηλ τι γινετε στις κατωτερες κατηγοριες σε κινητα που δεν εχουν 4πυρηνες ή 2γιγα ραμ.

Προσωπικα ειχα ενα και μονο iphone το 3gs. Απο τοτε ειμαι στο android αλλα τωρα που βαλανε και το control center, το επομενο iphone που θα βγει, θα ναι στα χερια μου.

Τι να το κανω να χει δυνατο hardware και να το κρατα πισω το λειτουργικο? Εγω θελω πανω απ ολα ταχυτητα κι αυτο που προσφερουν το iphone και το ipad αντιστοιχα, δε το βρισκεις στο android κακα τα ψεμματα.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στο θέμα μας τώρα.

Η πρώτη beta έχει μερικά μικρά θεματάκια (σαν beta που είναι προφανώς) τα οποία δεν είναι τίποτα σημαντικό που να επηρεάζει τη λειτουργία του τηλεφώνου, εκτός από 2:

1. Το κινητό ζεσταίνεται εύκολα κάθε φορά που το σκαλίζεις (iphone 5)

2. Το παραπάνω έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτει η αυτονομία πολύ πιο γρήγορα (προφανώς για να ζεσταίνεται, η cpu κάνει διάφορα).

Τα υπόλοιπα παίζουν ακριβώς όπως και στα videos που έβγαλε η apple! Ωραία εφεδάκια και πρακτικές λειτουργίες που σε κάνουν να χαμογελάς. Δεν συμπαθώ ορισμένα από τα εικονίδια τα οποία είναι αρκετά έντονα για τα γούστα μου αλλά με ένα σχετικά σκούρο wallpaper, κάπως διορθώνεται το πράγμα.

post-40751-0-53010700-1370974585_thumb.png

post-40751-0-24387200-1370974603_thumb.png

Δημοσ.

πάντως μετά από ένα 8ώρο χρήσης έχω να πω για το καινούργιο UI.

αρκετά γραφικά, άχρείαστα. (fade ins fade outs, icons pop out αργό)

με έχει ζαλίσει τα μάτια πραγματικά.
(περίμενα να μην μου αρέσουν τα icons, αλλά με τόσο φαντεζί γραφικά και animations έχω ζαλιστεί σε σημείο που δεν δίνω πλέον σημασία)

ωραίο σαν εμφάνιση αλλά αν εισαι στο κινητό και κάνεις διάφορα δεν ξέρω κατά πόσο βολέυει.

και αυτό το multitask δεν με εντυπωσίασε, παρά ειναι μικρή η οθόνη για τέτοιες μαγκιές.

απο μπαταρία καλά τα πάμε.

νομίζω πως προτιμώ το iOS6.

Δημοσ.

Δεν ξέρω απο iphon-ια και  τέτοια για να κράξω ή θαυμάσω τα γύρω-γύρω αλλά για την εμφάνιση,εεεε,νομίζω ότι καλό θα ήταν να πάρουν  τις κυρομπογιές απο τον πολύ Τζόνυ Ιβ ή πως τον λεν

Δημοσ.

γιατι δεν το εβγαλε η apple , το βγαλε η google.

αγαπητέ φίλε σε προκαλώ ανοιχτά να μου πεις γιατι το έβγαλε η google. Και αναφέρομαι σε εσένα!! Ναι σε εσένα που εισαι σίγουρος!!! Γιατι το έβγαλε η google λοιπόν;

Να κανω μια σημείωση!!! Πριν μερικές σελίδες προκαλεσα οποίος αναφέρεται σε αντιγραφη να αναλύει και το σημείο που την βλέπει!!! Παρακαλώ το site να περνάνε σχόλια σχετικά και οχι του αέρα! Σας ακούω κύριοι "ειναι καθαρή αντιγραφη"!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...