Supes Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μπράβο απλά. Το OS X ήταν που ήταν αλλά τώρα νομίζω είναι το καλύτερο λειτουργικό διαχείρησης των πόρων του συστήματος.
kavouras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για δείτε και το καινούριο mac pro και πείτε καμια γνώμη http://www.apple.com/mac-pro/
djxxl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μπορώ να κάνω μια ερώτηση σας παρακαλω !!! Ελληνικα εχει ; Να το αγοράσω και να εχει ελληνικα ; Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για δείτε και το καινούριο mac pro και πείτε καμια γνώμη http://www.apple.com/mac-pro/ Γνώμη .. να σου πέφτει το σαγόνι.. Πρακτικά δεν ξέρω αλλά μας άφησε λίγο μ@λ@ αγάλματα ήθελα να πω.. 2
flyinmycoffee Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ νομίζω οτι στο λειτουργικό κάνανε οτι ακριβώς χρειαζόταν. Αριστο. Οσο για το Mac Pro όσο εντυπωσιακό κι αν είναι, έχω μεγάλες αμφιβολίες σε σχέση με το upgradability του. Θα δείξει. Sent from my iPhone using Insomnia
ZauZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για το λειτουργικό λίγο πολύ αναμενόμενες νομίζω ήταν οι βελτιώσεις που έκαναν. Διατηρεί τη λειτουργικότητα του, βαδίζει σε γνώριμα μονοπάτια και δεν προσπαθεί να κάνει «άλματα» όπως η MS στο θέμα του GUI. Τώρα για το νέο Mac Pro τι να πω… Δε μου άρεσε και μου θυμίζει λίγο πολύ κάτι τέτοιο : 4
panos2000gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το λειτουργικό θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει γιατί στο ML είχαμε θεματάκια που δεν λύθηκαν ποτέ από την Apple (π.χ. πολύ αργό shutdown). Στο θέμα του boot time/shutdown έμειναν αρκετά πίσω σε σχέση με τα Win8. Πρώτα να λύσουμε τα βασικά και μετά ασχολούμαστε με icloud keychain. Όσο για το MAC PRO φαίνεται ότι θα στερούνται του κύριου χαρακτηριστικού ενός desktop, δηλαδή της αναβάθμισης. Σίγουρα το μέλλον προς τα εκεί πάει, αλλά ίσως είναι λίγο πρόωρο να αποκλείσουμε από το κουτί τους σκληρούς δίσκους για παράδειγμα.
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τα βασικά πράγματα είναι το boot time και το shutdown; Μάλιστα... Φαντάζομαι γνωρίζεις το sleep. Παρουσίασε τόσα νεά πράγματα στο λειτουργικό και έχεις να σχολιάσεις το boot time; Realy; 2
BozGNR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Να την πω την περηφάνια μου; Χάρηκα που στα πρώτα demo videos (για το ibooks αν θυμάμαι καλά στο mac) έδειχνε κείμενα με τίτλους ancient greek civilization, acropolis, κλπ Μόνο εμείς δεν τα εκτιμάμε.. ή τα εκτιμάμε ανάποδα το γυρίζουμε στο φασισταριό 8
Technology fan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Να την πω την περηφάνια μου; Χάρηκα που στα πρώτα demo videos (για το ibooks αν θυμάμαι καλά στο mac) έδειχνε κείμενα με τίτλους ancient greek civilization, acropolis, κλπ Μόνο εμείς δεν τα εκτιμάμε.. ή τα εκτιμάμε ανάποδα το γυρίζουμε στο φασισταριό Και αναρωτιόμουνα αν ήμουν ο μόνος που το πρόσεξε....
lepaterious Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πολυ περιεργο desing του Pro παντως αν και για workstation πολυ κλειστο σαν αρχιτεκτονικη..Δεν ξερω αν και το παλιο ηταν ετσι.Κανονικα πανω στην μιτρικη αν ηταν κανονικο κουτι θα επρεπε να μπορεις να συνδεσεις οτι θες πχ αν εχω 2 δισκους και θελω να τους συνδεσω με sata δεν παιζει?.
moukoublen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που τα "νέα στοιχεία" του λειτουργικού μου φαίνονται πάρα πολύ λίγα για να ονομαστεί νέα έκδοση λειτουργικού; [Χωρίς καμία διάθεση να τσακωθώ με fanboys, ας μου εξηγήσει κάποιος αν είμαι ο μόνος] 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα