Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έδωσα στον αδερφό από ένα γνωστό μου να το ξεκλειδώσει με το visual gps.
Το ξεκλείδωσε και έβαλε το mls.
Τώρα όμως υπάρχουν τα εξής δυο προβλήματα.
Το mls ας πούμε δεν μου άρεσε σαν πρόγραμμα πλοήγησης και αποφάσισα να το δουλέψω με το δικό του.
Έχοντας την κάρτα μέσα η πλοήγηση με το mio ξεκινά αλλά μετ από λίγο με πετά και πάλι στο περιβάλλον του visual gps Τι κουλό που είναι αυτό;;
Βγάζω την κάρτα και πάλι μετά από λίγο (με πλοήγηση Mio) βγάζει την μαύρη οθόνη και ξεκινά και πάλι να φορτώνει το μαμίσιο πρόγραμμα και με πετά στη συνέχεια στο κεντρικό μενού του mio.
Φτου και από την αρχή να κάνω εύρεση- μετάβαση.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι πως βάζοντας το Mio στη λειτουργία χάρτης μετά από λίγα δευτερόλεπτα υπολογίζει μια διαδρομή 10,4 χλμ κάπου στην Αθήνα και παρόλο που το αυτοκίνητο είναι ακίνητο αυτό κάνει την πλοήγηση.

Αυτό και αν είναι κουφό ;;

Για λίγο που το σύνδεσα στον υπολογιστή πως στην flash του Mio υπάρχει φάκελος visual.

Να σας πω επίσης πως έχω κρατήσει στον φορητό μου back up (πήρα ότι είχε η flash του mio και τα έβαλα σε ένα φάκελο)

Αυτό θα βοηθήσει;;

Αν διαγράψω από την flash τον επιπλέον φάκελο θα διορθωθεί το πρόβλημα;

Αν πάλι διαγράψω ότι περιέχει η flash και περάσω μέσα το back up τι γίνεται;

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Δεν πιστεύω να το αχρηστέψω το gps....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην πανικοβάλλεσαι, όλα διορθώνονται εύκολα. Όμως από το visual gps μπορείς να τρέξεις και το primo που είναι από τα καλύτερα προγράμματα για gps. Το πρόγραμμα του mio είναι μάπα. Βρες κάποιον φίλο σου που γνωρίζει από gps. Μπες στο gpspocketpc.gr, στο navimania.gr και ζήτα βοήθεια από τα μέλη. Μπορείς να μπεις και στην ιστοσελίδα του προγραμματιστή του visual gps (http://projects.lanik.org/GPSProject_00.htm)

και να διαβάσεις πως μπορείς να το βγάλεις. Γκούγκλαρε θα βρεις ό,τι θέλεις.

Στο θέμα "Ξεκλείδωμα Mio Moov/Navman" που είναι πιο κάτω από το δικό σου, που ξεκίνησε από τον  FFighter, αυτός θα σε βοηθήσει νομίζω. Ζήτα τη βοήθειά του.

Επεξ/σία από ioannis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...