ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι καλη σαν κινηση, ενα τετοιο παιχνιδι με τον τροπο που γινεται θα γεμισει Jago παικτες με το καλημερα. Δευτερον σημαινει οτι πρακτικα το παιχνιδι δεν εχει καμια μελετη απο πισω του σε οτι αφορα την ισσοροπια του gameplay και ειναι απλα ενα ακομα Injustice ή Mortal Kombat που δινει βαση περισσοτερο στην ιστορια παρα στο ιδιο το gameplay. Τιποτα δεν θα γινει απλα πανε να καπιταλευτουν το ονομα Killer Instict με αυτη τη χαριστικη βολη και οτι πιασουνε. Digital only, εταιρια παραγωγης του κωλου, γενικα μια φθηνοδουλεια που πανε να κανουν αρπαχτη με καθε τροπο. Ρε ΟΥΣΤ. 3
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σαν κινηση πολυ καλη ειναι. Δινει σε ολους ουσιαστικα ενα free game day 1.Εστω και με ενα χαρακτηρα. Και αν θες να τους εχεις ολους ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κοστιζουν 60 ευρω. Και αν θες παιρνεις 5-6 και σου βγαινει κανα 10ευρω. Και την πρωτη μερα κυκλοφοριας θα βρεις Online να παιξεις απειρο κοσμο Μην κραζουμε τα παντα Το ανησυχητικο ειναι να μην αντιμετωπιστει σαν ΑΑΑ τιτλος καθοτι θα ειναι digital only Έλα ρε συ μας κοροιδεύεις? FIghting με ένα παίχτη το θεωρείς καλή κίνηση? Είναι σαν να μου λες fifa με μια ομάδα και racing με ένα αυτοκίνητο. ΤΡΑΓΙΚΟ. 1
privateer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Έλα ρε συ μας κοροιδεύεις? FIghting με ένα παίχτη το θεωρείς καλή κίνηση? Είναι σαν να μου λες fifa με μια ομάδα και racing με ένα αυτοκίνητο. ΤΡΑΓΙΚΟ. Δεν ισχύει αυτό που λες. ΑΝ δεν γνωρίζεις μην βγάζεις συμπεράσματα. Θα υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν θες αγοράζεις ένα χαρακτήρα, αν θες αγοράζεις το full παιχνίδι αλλά και όχι μόνο αυτά. Αν δεν θες να πληρώσεις το παιχνίδι θα μπορείς να κατεβάσεις όλο το single player free και multi θα μπορείς να παίξεις μόνο με τον Jago. http://uk.ign.com/videos/2013/06/13/killer-instinct-720p-60fps-gameplay-interview-with-ken-lobb-e3-2013
ADHD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Βασικα ειναι το demo με το full content απλα οπως ειπε ενας dev, φυσικα υπαρχει και το πληρες παιχνιδι να το αγορασεις αν θες καθως και καθε char ξεχωριστα.. Μην κραζουμε τα παντα που δεν ειναι "βαζω δισκακι" "παιζω" χωρις λογο..
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν ισχύει αυτό που λες. ΑΝ δεν γνωρίζεις μην βγάζεις συμπεράσματα. Θα υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν θες αγοράζεις ένα χαρακτήρα, αν θες αγοράζεις το full παιχνίδι αλλά και όχι μόνο αυτά. Αν δεν θες να πληρώσεις το παιχνίδι θα μπορείς να κατεβάσεις όλο το single player free και multi θα μπορείς να παίξεις μόνο με τον Jago. http://uk.ign.com/videos/2013/06/13/killer-instinct-720p-60fps-gameplay-interview-with-ken-lobb-e3-2013 Ναι μόνο που τα νέα που αναφέρεις βγήκαν 2 μέρες μετά από το post μου. Δεν βρίσκεις λογικό τότε να μην ξέρω αυτά που γράφεις?
privateer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι μόνο που τα νέα που αναφέρεις βγήκαν 2 μέρες μετά από το post μου. Δεν βρίσκεις λογικό τότε να μην ξέρω αυτά που γράφεις? Ποιές δύο μέρες μετα? Ήδη εσύ έχεις κάνει quote το post του sheep και κράζεις το οποίο λίγο πολύ λέει τα ίδια με αυτά που λέω και εγώ.
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ποιές δύο μέρες μετα? Ήδη εσύ έχεις κάνει quote το post του sheep και κράζεις το οποίο λίγο πολύ λέει τα ίδια με αυτά που λέω και εγώ. Δεν ήταν γνωστό τότε ότι μπορείς να αγοράσεις όλο το παιχνίδι. Αν ήθελαν να το κάνουν f2p ας το έκαναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ f2p. Να ειχε δηλαδη αρκετούς χαρακτηρες και μονο για καποιους εξτρα να πληρωνες. Οχι να σου δινει ομως μονον ενα. Καλυτερα να το εβγαζαν κανονικα full τιτλο και να εδιναν ενα χαρακτηρα για το demo.
ADHD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αυτο εκαναν με τη διαφορα οτι σου δινουν και ολο το content με το demo και μπορεις να αγορασεις τον καθε char ξεχωριστα ΑΝ θελεις..
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αυτο εκαναν με τη διαφορα οτι σου δινουν και ολο το content με το demo και μπορεις να αγορασεις τον καθε char ξεχωριστα ΑΝ θελεις.. Το χαζό της όλης υπόθεσης είναι ότι θα έχει μόνο ένα χαρακτήρα μέσα. Με λίγα λόγια μόνο f2p δεν είναι. Γιατί με ένα χαρακτήρα fighting παιχνίδι δεν παίζεται.
privateer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το άρθρο το διάβασες καθόλου η κολλησες μόνο στο quote? Επισης μάθε την διαφορά μεταξυ dlc και f2p και τα ξαναλέμε.
ultralisk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το χαζό της όλης υπόθεσης είναι ότι θα έχει μόνο ένα χαρακτήρα μέσα. Με λίγα λόγια μόνο f2p δεν είναι. Γιατί με ένα χαρακτήρα fighting παιχνίδι δεν παίζεται. f2p?...καμία σχέση όμως...μπερδεύεις βούρτσες με φούτσες
mtifosi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δυστυχως πια η Rare δεν ειναι η εταιρια που ηταν παλια.Κανενα παιχνιδι της μετα τη nintendo εποχη δεν εφτασε την ποιοτητα των προηγουμενων τιτλων της και το ιδιο μαλλον θα συμβει και με το νεο KI.Θα ειναι καλο σιγουρα αλλα οχι κορυφαιο.
mtifosi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Που κολλάει η Rare? Το νεο KI δεν το ετοιμαζει η rare?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα