Προς το περιεχόμενο

Killer Instinct [2013] [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

It's Kill or Be Killed This Fall with Killer Instinct: Combo Breaker Pack

killer_instinct_boxshot_front_esrb_rgb.j

The pain train is still running full steam ahead, too: Microsoft Studios and the development team at Iron Galaxy is releasing a special retail version of the game, “Killer Instinct: Combo Breaker Pack” starting September 23 for $19.99.

The pack comes loaded with the game all eight fighters from Season 1. That’s Jago, Sabrewulf, Glacius, Thunder, Sadira, Orchid, Spinal, and Fulgore – giving you plenty of choices for obliterating your opponents – PLUS a code for a bonus fighter from Season 2 – TJ Combo.
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για μενα το καλυτερο  fighting game ever !! Θες απο gameplay , απο mechanics , apo graphics/animations? Για να μην μιλησω για

μουσικη, που πραγματικα τα σπαει (α ρε θεε Mick Gordon), οπως κα8ε ΚΙ τιτλος βεβαια !!

Εγω απλα παιδια ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις απο ποιο μαγαζι μπορουμε να αγορασουμε τη retail/physical εκδοση του

παιχνιδιου,γιατι εψαξα στις online σελιδες απο πλαισιο  και public και τιποτα...

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα ερωτηση ειχα αγορασει το πρωτο killer instict τωρα πρεπει να αγορασω και το season 2 για να εχω προσβαση στους καινουργιους παιχτες; αν ισχυει κατι τετοιο ειναι γελοιο....

Δημοσ.

καλημερα ερωτηση ειχα αγορασει το πρωτο killer instict τωρα πρεπει να αγορασω και το season 2 για να εχω προσβαση στους καινουργιους παιχτες; αν ισχυει κατι τετοιο ειναι γελοιο....

Μπορείς να αγοράσεις μόνο τους χαρακτήρες που σε ενδιαφέρουν από τη δεύτερη σεζόν αντί πχ όλο το πακέτο. Αλλά αυτό που πλήρωσες στην πρώτη σεζόν εννοείται ότι δεν ισχύει για τη δεύτερη...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...