Προς το περιεχόμενο

Killer Instinct [2013] [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μονος διαθεσιμος παικτης ειναι ο Sabrewulf, και στην παρουσα κατασταση του δε του δινω ουτε 1 ευρω. Το manual τι ειναι και που το βρισκω αν ειναι κατι.

Ανα λίγες ημέρες ο "τζαμπα" χαρακτήρας αλλάζει, τώρα είναι ο sabrewulf την άλλη εβδομάδα μπορεί να είναι ο jago π.χ οπότε τους βλ'έπεις όλους.

Στο dojo εχει μαθήματα που σου λένε πως να κανεις combo με manual (χειροκίνητα ή σαν συνδετικά) ανάμεσα σε combo, το Κ,Ι ειναι σαν το titanfall..easy to play hard to master ;)

Και νομίζω πως ΑΝ σου αρέσουν τα fighting games τότε το "ultra edition" είναι κελεπούρι.

8 χαρακτήρες διαφορετικοί μεταξύ τους "rush/grapple/zoning", απο τα καλύτερα soundtrack και πίστες,βαθύ gameplay και καταπληκτικό netcode..για μένα πάντως είναι αν όχι το καλύτερο, αλλα απο τα καλύτερα fighting games τα τελευταια 10 χρόνια.

Στο Οnline βέβαια εχω αρπάξει ξύλο απο "lvl2"χρήστη και εχω βγάλει perfect "lvl12"χρήστη. ειναι οτι σου κάτσει στην α΄λλη ακρη της γραμμης.

Σε όλα τα fighting αν μάθεις την ΑΙ σου φαίνονται εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα...

Εκτος άν βάλεις σαν δυσκολία το "kyle" οπότε εκεί φευγουν τα controllers ;D

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενω το Story mode, για να παρω το Ultra edition (εξτρα περκ το πρωτο KI δωρο), αλλιως δεν εχει νοημα, να μπω online χωρις εκπαιδευση το θεωρω αρνι σε σφαγειο.

Μιλησα για τις πρωτες εντυπωσεις μου. Πρεπει σωνει και καλα να λεμε ολοι τα καλυτερα ? Η πρωτη εικονα μου ειναι οτι ειναι ευκολο να γινουν τα combos, σε σημειο να κανεις button mashing. Προφανως με εναν ανθρωπο για αντιπαλο απεναντι θα πρεπει να λειτουργεις διαφορετικα.

Δημοσ.

Μιλησα για τις πρωτες εντυπωσεις μου. Πρεπει σωνει και καλα να λεμε ολοι τα καλυτερα ?

Όχι βέβαια. γιαυτό και είπα πως "για μενα" ειναι απο τα καλύτερα, και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και σε κάποιον άλλο το ίδιο.

Αν εχεις όρεξη πάντως για χαβαλέ, πάμε κάνα ονλάην στο φλού  και να το τραβήξουμε οσο θες ;)

Δημοσ.

Παντα εχω ορεξη αλλα ακομα δεν εχω το Full πακετο οποτε για την ωρα εχω ξεμεινει με τον Sabrewulf ή τον Jago οταν αλλαξει, που ειναι αρκετα καλυτερος απο τον Sabre (in my opinion at least).

Θελω να δω τι θα γινει με το story mode και μετα θα παρω ισως το full πακετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Btw 1000% αλλάξανε και το Α.Ι προς το "αρκετα δυσκολότερο" στο story mode. Aπο τα 20+ σερί στο survival στο hard χωρις να χάσω, ξαφνικά τις άρπαξα πολύ πολύ αυτοκρατορικα απο την orchid στο medium...

Eπίσης εκει που στο medium ήταν χαλαροί εχουν ξεκινήσει τα combo/counter breakers και φούλ άμυνα, αφου κάποια στιγμη όταν πετυχα την orchid 5η ήταν σαν να έπαιζα στο kyle difficulty.

Tεσπα, παιχνιδάρα αλλά πολύ rushed το "story" mode

Επεξ/σία από alexiskrp
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχετε πάρει το update? Εγώ τίποτα ακόμα... :(

Aπο τις 9/4, μήπως το έχεις ανοιχτό να "τρέχει" στο Βackground?.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

25% εκπτωση αυτη την εβδομαδα για το "KILLER INSTINCT Combo Breaker Pack"

1376999177-xboxwire-thunder-3.jpg

απο $19.99 φανταζομαι $14.99? δεν μπορω να το τσεκαρω γιατι δεν μου βγαζει τιμες για πραγματα που ηδη εχω αγορασει.

e4f2533c-1af6-4eeb-b22f-84afefedc954.jpg

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...