Millennium Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν θα προλάβουν να τον βγάλουν μέσα στον μήνα τελικά.
Chaos3X Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πατατοεταιρία αλλά πάλι έτσι λέγαμε και για την Double Hellix και μας αποστόμωσε. Υπομονή...
D.Luffy Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το Killer Instict δεν είναι καθόλου για γέλια. Απλά το "μοντέλο" ανάπτυξης που ακολούθησαν ήταν μια χαμένη ευκαιρία για την αναγέννηση της σειράς. Θα έπρεπε να βγει ως ολοκληρωμένο προιόν αντί ψευδο-free to play demo. Γενικότερα θα έπρεπε να ρίξουν περισσότερο χρήμα και χρόνο αλλά δυστηχώς η αγορά έχει αλλάξει και τα fighting games δεν αποτελούν πλέον σημαντικό μερίδιο της. Αν και είχαμε ένα πολύ καλό Mortal Kombat πρόσφατα... Πάντως το gameplay και γενικότερα η φιλοσοφία του είναι πιστή στα προηγούμενα και το παιχνίδι αν και όχι αριστούργημα είναι τουλάχιστον μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια συνέχειας της σειράς.edited 1
p3tran Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 οσο για το killer instinct, φερε μου φιλε ενα αλλο beatemup που να εχει τοσο καλο netcode οσο το KI. αν δε μου φερεις ομως, να ξερεις οτι δεν ειναι το KI αυτο που ειναι για γελια.. edited 1
hollow_83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 To κακο με το νεο KI ειναι οτι τα combos εγιναν button mashing. Βγαζεις ανετα, 15-18αρια combos.
alexiskrp Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 To κακο με το νεο KI ειναι οτι τα combos εγιναν button mashing. Βγαζεις ανετα, 15-18αρια combos. Για πάρε κάνα spinal και βαλε μεσα και manual... 1
hollow_83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ο μονος διαθεσιμος παικτης ειναι ο Sabrewulf, και στην παρουσα κατασταση του δε του δινω ουτε 1 ευρω. Το manual τι ειναι και που το βρισκω αν ειναι κατι.
Chaos3X Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Άρα button mashing το κάνεις εσύ. Έχει τόσο σύνθετο σύστημα μάχης που αυτόματα κάνει το άριστα δομημένο training mode ευαγγέλιο. Όσο για τα mechanics σου παραθέτω αυτό κι αυτό
hollow_83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Απο οτι εχω καταλαβει, τα combos βασιζονται σε 4 συνδεσμους, τα Opener, Auto, Linker, Auto, Ender. Και ενδιαμεσα τα Breaks και τα counter breaks. Ε δε ξερω μου φαινονται σχετικα ευκολα στο να γινουν. Προφανως σε Online matches θα ειναι διαφορετικα τα πραματα, δε πολεμας με AI αλλα με αλλους ανθρωπους. Αυτο ειναι το εως τωρα feel μου οσο εχω παιξει το παιχνιδι, στο survival. Για online ειναι νωρις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα