klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Οκ. Οκ. Περίμενα χρόνια για αυτό το παιχνίδι. ΧΡΟΝΙΑ. Επιτέλους ανακοινώθηκε. Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμα sshots και video. ULTRA COMBO Edit in a minute. Δε θέλω να δώ τίποτα άλλο. I am complete. http://www.youtube.com/watch?v=UpDerMt4qXI Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2013 από klainmaingr 1
michael92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ένα από τα λίγα παιχνίδια του one που μου άρεσαν.
Fulgore1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 απο τους αγαπημενους μου τιτλους αλλα δυστηχως απο λαθως στουντιο και φυσικα αφου η ΜΣ επιβεβαιωσε οτι η συνδρομη για XBL θα ισχυει δεν θα την τιμησω ,κριμα γιατι θα ηθελα να δω το ΚΙ 1
savakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τραγικά γραφικά, άνετα μπορούσαμε να το δούμε στο 360. 2
skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν με εντυπωσίασε καθόλου αυτό που είδα , μόνο το όνομα Killer instict πλέον δεν θα κάνει τπτ, μην ξεχνάμε είναι fighting game ,έχουν πέσει αρκετά με τα χρόνια,εκείνες τις εποχές ήταν ότι είναι τώρα τα fps. και γινόταν και χαμός στα coin op ,πλέον δεν παίζει τόσος κόσμος,αν και φυσικά υπάρχει το φανατικό κοινό και εγώ είμαι καμμένος και παρακολουθώ και την evo,δεν είναι Mainstream το genre
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλα συγνωμη αυτο το παιχνιδι για το ονομα του και την ιστορια του βρηκαν την Double Helix απο ολες τις εταιριες για να το δωσουν να το φτιαξουν? Απλα του-ρου-άτζικ. Περα απο το γεγονος οτι δεν φαινεται για κατι το εντυπωσιακο (σιγουρα δεν φενεται και πολυ καλυτερο απο ενα Street Fighter 4 ας πουμε) το χειροτερο ειναι σιγουρα η εταιρια παραγωγης. Ειναι απλα αθλια απο καθε αποψη, δεν εχει καλο ρεζουμε ρε παιδι μου πως να το κανουμε. 2
Fulgore1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εμ τι περιμενετε ρε παιδες απο την M$...ενα καλο exlclusive πηγε να βγαλει και το κατεστρεψε.. ουτε καν τα αυθεντικα μοντελα και χρωματα δεν κρατησαν ελεος
hollow_83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αν δε το δειχναν με το ονομα Killer Instict θα ελεγα ανετα οτι ειναι το Bloody Roar σε HD. Toυ Sabrewulf του εσκισαν τα ραμματα εμφανισιακα.
Fulgore1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ενα game που επρεπε να το βγαλουν για 360,τι απογουτευση και αυτη 1
The_Sheep Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Killer Instinct is a day-one digital-only release on Xbox One, and features -- get this -- one character. Jago is free to play on launch day. Everyone else -- unspecified returning characters as well as original fighters -- will cost money. Price is to-be-determined (of course). The surprise Xbox One launch title will be available to download for free at the launch of the console, and with the client you'll be able to play online and local multiplayer - but only with Jago. http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-11-microsoft-explains-killer-instinct-reboots-free-to-download-pay-for-more-characters-business-model
skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 χαχαχαχα fighter με εναν χαρακτήρα και οι υπόλοιποι Dlc ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!,σουτ θα ζηλέψει και η capcom !!!!
The_Sheep Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σαν κινηση πολυ καλη ειναι. Δινει σε ολους ουσιαστικα ενα free game day 1.Εστω και με ενα χαρακτηρα. Και αν θες να τους εχεις ολους ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κοστιζουν 60 ευρω. Και αν θες παιρνεις 5-6 και σου βγαινει κανα 10ευρω. Και την πρωτη μερα κυκλοφοριας θα βρεις Online να παιξεις απειρο κοσμο Μην κραζουμε τα παντα Το ανησυχητικο ειναι να μην αντιμετωπιστει σαν ΑΑΑ τιτλος καθοτι θα ειναι digital only
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα