Προς το περιεχόμενο

2013-2014 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα επεισοδιο απο επεισοδιο εχει μεγαλη διαφορα.....δεν εχει βρει ρυθμο ακομα.

Παντως κακη δεν τη λες με τιποτα

Το reckless μεγαλη πατατα....

Το leftovers μετριοτατο pilot αλλα δεν μπορει κατι θα ειδαν εκει στη HBO ..... οποτε περιμενω καλυτερη συνεχεια

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως  κατω μετριου το constantine . Τι δεν μου αρεσε? 

1 η υπεραπλουστευμενη ιστορια του πχ μπαινουνε στο σπιτι του πατερα της πρωταγωνιστριας και παει ανοιγει constantine ενα βιβλιο και βρισκει με την μια τον δαιμονα 

2 ο πρωτος δαιμονας ηταν ενας γελοιος εχθρος , δειχνει δαιμονα που το πλεονεκτημα του ειναι οτι χειριζεται το ηλεκτρικο ρευμα? Χαχαχα δλδ ελεος . Αντι να δειξει εναν τρομακτικο κακο το μονο που δειχνει ειναι ενα καλωδιο και εναν χοντρο που μπαινει στο σωμα του χωρις να δημιουργει ιχνος τρομου η αγωνιας, στην ουσια δεν βλεπουμε δαιμονα αλλα καλωδιο και ρευμα

3 ο αγγελος δεν επειθε καθολου πολυ κακη ερμηνεια (νομιζω επαιζε και στο lost) 

4 γενικα το δευτερο μισο ηταν αθλιο

Τι μου αρεσε? Μονο ο πρωταγωνιστης γενικα η προφορα το στυλ θυμιζε το κομικ

Τι μου θυμισε το πρωτο επεισοδιο? Το Grimm .....βιβλιο ενας ηρωας (constantine grimm) και ενα τερας καινουργιο σε καθε επεισοδιο 

Περιμενουμε μεχρι οκτωβρη τωρα μηπως αλλαξει το σκηνικο

• Like 1

Πιστεψε με αν ηξερα πως να βαλω την ενδειξη spoiler θα το εκανα .

Δεν μπορω ομως να δικαιολογησω τα νευρα σου πετωντας μια εξυπναδα .....

Τι κανεις σε forum οταν δεν ξέρεις τα βασικά;

Απο ποτε χρειαζεται πιστοποιητικο γνωσης για να γραψεις σε ενα forum; 

Αν εκανα τοσο μεγαλο παραπτωμα με αυτο το spoiler μου τι να πω δεν θα ξαναγινει αλλα ας σοβαρευτουμε λιγο....

• Like 1

Αν θελεις να σοβαρευτείς θα επρεπε να είχες κανει report τον εαυτό σου και να ζητήσεις συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλεσες.

Απο ποτε χρειαζεται πιστοποιητικο γνωσης για να γραψεις σε ενα forum; 

Αν εκανα τοσο μεγαλο παραπτωμα με αυτο το spoiler μου τι να πω δεν θα ξαναγινει αλλα ας σοβαρευτουμε λιγο....

Σοβαροι ημαστε

Το οτι ξερεις να οδηγεις πχ αυτοκινητο, δεν σημαινει οτι δεν πειραζει αν δεν ξερεις τι σημαινει το STOP

Ρωτας και μαθαινεις

Το οτι λες πως αν ηξερες θα το εβαζες, το κανει ακομα χειροτερο. Μας λες δλδ οτι καταλαβαινεις οτι κανεις που δεν ειναι σωστο απλα επειδη δεν ξερεις και δεν εχεις ορεξη/βαριεσαι να ψαξεις, το κανεις παρ'αυτα

Αν θελεις να σοβαρευτείς θα επρεπε να είχες κανει report τον εαυτό σου και να ζητήσεις συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλεσες.

Made me laugh much more than it should have.

Απο υπαρχοντες σειρες, μονο το Ray Donovan υπαρχει τωρα το καλοκαιρι που ν'αξιζει? 

Μαλακια με το Newsroom που η τριτη αρχιζει το φθινοπωρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...