Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Wut Και φαινοταν promising Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 δεν ειναι κακο το leftovers, θυμιζει revenants και σε υποθεση και σε ατμοσφαιρα, συμπαθητικο προς το παρον constantine δεν ξετρελαθηκα ενω η ταινια μου αρεσε αρκετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αναπάντεχα καλο το Constantine. #iamimpressed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και νόμιζα ότι απλά ήμουν hyped για το constantine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 FOX Cancels Hieroglyph Before It Airs http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=120105 Καλύτερα, απ' το να το ξεκίναγε και να το έκοβε στο 2ο ή στο 3ο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Pretty uninspiring ο πιλοτος του leftovers. Βεβαια ενα επεισοδιο ηταν αλλα κατι μου λεει δεν θα ειναι υψηλης ποιοτητας. Plus δεν ειχε αυτο το HBO feeling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μια χαρά σειρουλα το the tyrant. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναπάντεχα καλο το Constantine. #iamimpressed indeed κι είχα ξενερώσει με το trailer... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2014 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 καλο ειναι αλλα αντε τωρα να περιμενεις μεχρι τον οκτωμβρη...ξενερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Την Δευτέρα έχουμε the strain? αν ναι, αναρωτιέμαι αν θα πεσει ξύλο με τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 halt n catch fire το ξεκινησε κανεις? το κατεβαζω τωρα,ελπιζω μην ειναι μαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 halt n catch fire το ξεκινησε κανεις? το κατεβαζω τωρα,ελπιζω μην ειναι μαπα Αν σ αρεσει η τεχονολγια και οι υπολογιστες δεν ειναι ασχημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 λοιπον,ειδα το 1ο και μου αρεσε παρα παρα πολυ βεβαια ειμαι προγραμματιστης επομενως π[αιζει κ αυτο το ρολο του,αλλα γενικα ειναι καλη σειρα με καλες ερμηνειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Την Δευτέρα έχουμε the strain? αν ναι, αναρωτιέμαι αν θα πεσει ξύλο με τα υπόλοιπα.Την επομενη Δευτερα. 13/7 Κυριακη ξεκιναει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 λοιπον,ειδα το 1ο και μου αρεσε παρα παρα πολυ βεβαια ειμαι προγραμματιστης επομενως π[αιζει κ αυτο το ρολο του,αλλα γενικα ειναι καλη σειρα με καλες ερμηνειες Επειδη κι εγω λατρευω αυτο το ειδος και εχω δει ολες τις ταινιες που εχουν βγει σ αυτο το στυλ μπορω να πω οτι αυτη ξεχωριζει απ τις αλλες,εχουν βγει πολλες πατατες,το μονο προβλημα ειναι οι υποτιτλοι,εχουν βγει 5 επεισοδια και εχω βρει υποτιτλους μονο για τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις