Προς το περιεχόμενο

2013-2014 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διαθέσιμο και το 1ο επεισόδιο του τελευταίου :cry: κύκλου του True Blood.

κρίμα .. τελευταίος κύκλος ε; 

Εχω περάσει καλοκαίρια και καλοκαίρια με "αληθινό αίμα"..!

πάντως τράβαγε καλύτερα απο σειρές τύπου supernatural που κυριολεκτικά την ξεχειλώσανε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα σε ολους,υπαρχει καποιος που να εχει δει το Orphan Black?να μας πει καμια γνωμη?Απλα ειδα σε μια σελιδα για υποτιτλους πολλα χτυπηματα και μου εκανε εντυπωση

Καλησπερα σε ολους,υπαρχει καποιος που να εχει δει το Orphan Black?να μας πει καμια γνωμη?Απλα ειδα σε μια σελιδα για υποτιτλους πολλα χτυπηματα και μου εκανε εντυπωση

προκειται για μια αξιολογη σειρα scifi    με ενα θεμα που διαφερει απο ολα εχουμε δει ως τωρα σε σειρες.Αυτο που το κανει να ξεχωριζει ειναι οτι εχει ασταματητη δραση. συνεχεις ανατροπες, και αγωνια .δυστηχως ειναι μονο 10 επ ο κυκλος αλλα σαν   scifi   πετυχαινει καλα το σκοπο της και δεν γινεται βλακωδες οπως κατι αλλα που μετα τον 1 κυκλο χαλανε.

η ηθοπιος ειναι εξαιρετικα καλη και αρκετα γλυκια οταν παιζει τις διαφορες προσωπικοτητες.ιδιως την Σακιρα :lol:  οπως την αποκαλεσε καπια στο επεισοριο

θα το ευχαριστηθεις σιγουρα.

• Like 1

Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος του Teen Wolf.

Indeed 

Και μπορει να ξεκινησε ως σειρα για κοριτσοπουλα/gay κοινο που δειχνουμε κανα γυμνο αγορι για να εχουμε τηλεθεαση αλλα imo ειναι απο τις καλυτερες σειρες . Fast paced με πολυ action παρολο το cheesy concept . O Dylan O Brien ειναι εξαιρετικος κ μετα τον ρολο του στο The First Time εχει παρει πολυ τα πανω του

Είδα το last ship χθες. Με το που τελείωσε το επεισόδιο ήθελα να ξυριστούν παρόλο που είχα ξυρίσει μερικές ωρες πριν.

Κρίμα, γιατι θα το έβλεπα για την mitra.

Dropped

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...