viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το Graceland τελικά είναι πολύ αξιόλογο και δεν είναι απλά μια ακόμα καλοκαιρινή σειρά με παραλίες. Με τέτοιους γλουτούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μήπως είδες μόνο το 1ο επεισόδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μήπως είδες μόνο το 1ο επεισόδιο; Nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Είναι διαθέσιμο το 8ο και 9ο επεισόδιο του Cult. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raziels Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Είναι διαθέσιμο το 8ο και 9ο επεισόδιο του Cult. Αυτό που κόπηκε? θα το δείξουν τώρα το καλοκαίρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 λοιπον εχω ξεκινησει μια φανταστικη γαλλικη σειρα. το Les revenants. Την ιδεα την πηρα απο εδω http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/des-ayto-gallika-zompi-sthn-thleorash.2299241.html Ο τιτλος του αρθρου δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την σειρα. Προκειτε για μια σειρα μυστηριου, πολυ καλοδουλεμενη, φοβερη ατμοσφαιρα. Εχω δει τρια επεισοδια και ειναι πολυ καλη. Τσεκαρετε την 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 λοιπον εχω ξεκινησει μια φανταστικη γαλλικη σειρα. το Les revenants. Την ιδεα την πηρα απο εδω http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/des-ayto-gallika-zompi-sthn-thleorash.2299241.html Ο τιτλος του αρθρου δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την σειρα. Προκειτε για μια σειρα μυστηριου, πολυ καλοδουλεμενη, φοβερη ατμοσφαιρα. Εχω δει τρια επεισοδια και ειναι πολυ καλη. Τσεκαρετε την Η σειρά είναι του 2012 και εχει δικό της θέμα. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Η σειρά είναι του 2012 και εχει δικό της θέμα. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας. εχεις δικιο, ξεχασα να πω οτι η σιερα θα βγει και στην αμερικη με τον τιτλο resurrection. To 2013. Τωρα καλυτερα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 εχεις δικιο, ξεχασα να πω οτι η σιερα θα βγει και στην αμερικη με τον τιτλο resurrection. To 2013. Τωρα καλυτερα?? Είμαστε Ευρώπη, δεν είμαστε Αμερική. Τουτεστιν, τώρα παλιωσε. Και να ξαναπώ ότι το θέμα είναι στην πρώτη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το star μας προδωσε και εκει που εβλεπα two and a half men καθε σκ και υπηρχε κατι ανουσιο να μου γεμιζει το απογευμα τωρα πρεπει να μου φερει ο θειος τις υπολοιπες σεζον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Αυτό που κόπηκε? θα το δείξουν τώρα το καλοκαίρι? Ναι. Τα υπόλοιπα 6 επεισόδια θα προβληθούν τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Είδα και το 4ο επεισόδιο του graceland. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Πολύ καλή σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ξανα-ξεκίνησε και μια άλλη κομμένη σειρά, το Do No Harm. Τα υπόλοιπα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στο καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 αβαβα φαινεται, αλλα μπορει καποιους να τους ενδιαφερει... http://www.imdb.com/title/tt2141869/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnyman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το star μας προδωσε και εκει που εβλεπα two and a half men καθε σκ και υπηρχε κατι ανουσιο να μου γεμιζει το απογευμα τωρα πρεπει να μου φερει ο θειος τις υπολοιπες σεζον... ίδια κατάσταση..μόνο που ο θείος μου είχε στείλει εδώ και καιρό όλες τις σεζόν,οπότε σκέφτομαι να συνεχίσω να το βλέπω με ρυθμό 4 επεισόδια/εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις