Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Graceland τελικά είναι πολύ αξιόλογο και δεν είναι απλά μια ακόμα καλοκαιρινή σειρά με παραλίες.

Με τέτοιους γλουτούς?

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι διαθέσιμο το 8ο και 9ο επεισόδιο του Cult.

Αυτό που κόπηκε?

θα το δείξουν τώρα το καλοκαίρι?

Δημοσ.

λοιπον εχω ξεκινησει μια φανταστικη γαλλικη σειρα. το Les revenants. Την ιδεα την πηρα απο εδω

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/des-ayto-gallika-zompi-sthn-thleorash.2299241.html

Ο τιτλος του αρθρου δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την σειρα. Προκειτε για μια σειρα μυστηριου, πολυ καλοδουλεμενη, φοβερη ατμοσφαιρα. Εχω δει τρια επεισοδια και ειναι πολυ καλη. Τσεκαρετε την

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον εχω ξεκινησει μια φανταστικη γαλλικη σειρα. το Les revenants. Την ιδεα την πηρα απο εδω

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/des-ayto-gallika-zompi-sthn-thleorash.2299241.html

Ο τιτλος του αρθρου δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την σειρα. Προκειτε για μια σειρα μυστηριου, πολυ καλοδουλεμενη, φοβερη ατμοσφαιρα. Εχω δει τρια επεισοδια και ειναι πολυ καλη. Τσεκαρετε την

Η σειρά είναι του 2012 και εχει δικό της θέμα. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

Δημοσ.

Η σειρά είναι του 2012 και εχει δικό της θέμα. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

εχεις δικιο, ξεχασα να πω οτι η σιερα θα βγει και στην αμερικη με τον τιτλο resurrection. To 2013. Τωρα καλυτερα??

Δημοσ.

εχεις δικιο, ξεχασα να πω οτι η σιερα θα βγει και στην αμερικη με τον τιτλο resurrection. To 2013. Τωρα καλυτερα??

Είμαστε Ευρώπη, δεν είμαστε Αμερική.

Τουτεστιν, τώρα παλιωσε.

Και να ξαναπώ ότι το θέμα είναι στην πρώτη σελίδα.

Δημοσ.

Το star μας προδωσε και εκει που εβλεπα two and a half men καθε σκ και υπηρχε κατι ανουσιο να μου γεμιζει το απογευμα τωρα πρεπει να μου φερει ο θειος τις υπολοιπες σεζον...

Δημοσ.

Αυτό που κόπηκε?

θα το δείξουν τώρα το καλοκαίρι?

Ναι. Τα υπόλοιπα 6 επεισόδια θα προβληθούν τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξανα-ξεκίνησε και μια άλλη κομμένη σειρά, το Do No Harm.

Τα υπόλοιπα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Δημοσ.

Το star μας προδωσε και εκει που εβλεπα two and a half men καθε σκ και υπηρχε κατι ανουσιο να μου γεμιζει το απογευμα τωρα πρεπει να μου φερει ο θειος τις υπολοιπες σεζον...

ίδια κατάσταση..μόνο που ο θείος μου είχε στείλει εδώ και καιρό όλες τις σεζόν,οπότε σκέφτομαι να συνεχίσω να το βλέπω με ρυθμό 4 επεισόδια/εβδομάδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...