Προς το περιεχόμενο

2013-2014 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους άνδρες (μετα βίας στις ενήλικες γυναίκες) γιατί θεωρείται εφηβική σειρά, θα θελα να μάθω αν βλέπετε Pretty Little Liars. Με εξέπληξε, το ξεκίνησα με περηφάνεια και προκατάληψη αλλά κόλλησα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους άνδρες (μετα βίας στις ενήλικες γυναίκες) γιατί θεωρείται εφηβική σειρά, θα θελα να μάθω αν βλέπετε Pretty Little Liars. Με εξέπληξε, το ξεκίνησα με περηφάνεια και προκατάληψη αλλά κόλλησα...

"Τσίμπησε" και 5ο κύκλο :huh: και spin-off (Ravenswood)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ravenswood_%28TV_series%29

• Like 1

καλα δεν έχουμε θέμα για two and a half men..;;;

Ο τελευταίος κύκλος έχει απογειωθεί τόσο που δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα απο τα γέλια αφου οι ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη..

Απίστευτη μετάλλαξη Cutcher και του alan ο οποίος ηταν πολύ καλός και πλέον έχει γίνει ξεκαρδιστικός..

Βλέπε τελευταία επεισόδια σκηνή με το fashion police χαχαχαχα...

"Τσίμπησε" και 5ο κύκλο :huh: και spin-off (Ravenswood)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ravenswood_%28TV_series%29

Το βλέπω ήδη! Εντάξει, θα ξενερώσω αν τραβήξει πολύ το PLL γιατί αποκλείεται να μην γίνει χλιαρό αν πάει 7ο+ κύκλο.

που τοχεις φτασει

:ph34r:

για χαβαλε καλοκαιρακι την ξεκινησα 1 season ειδα

το μυστηριο εχει την πλακα του και κολλας αλλα ο τροπος που τελειωσε λιγο με ξενερωσε και ειδα οτι εχει ακομα πολλες season με 24/25 επ και μου φανηκε too much και το αφησα για το μελλον

που τοχεις φτασει

:ph34r:

για χαβαλε καλοκαιρακι την ξεκινησα 1 season ειδα

το μυστηριο εχει την πλακα του και κολλας αλλα ο τροπος που τελειωσε λιγο με ξενερωσε και ειδα οτι εχει ακομα πολλες season με 24/25 επ και μου φανηκε too much και το αφησα για το μελλον

Το 'χω τελειώσει. Ιανουάριο βγαίνει καινούριο. Πίστεψέ με, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον (αχ πόσο θα 'θελα να σε σποιλεριάσω).

Το βλέπω από όταν ξεκίνησε αλλά φοβάμαι μην το τραβήξουν πάρα πολύ και χαλάσει γιατί μου αρέσει αρκετά σαν σειρά

Το βλέπω από όταν ξεκίνησε αλλά φοβάμαι μην το τραβήξουν πάρα πολύ και χαλάσει γιατί μου αρέσει αρκετά σαν σειρά

Αυτό φοβάμαι κι εγώ.Ευτυχώς έβγαλε spin off, να βγάλουν το άχτι τους εκεί.

Επειδή ξέρω πως υπάρχουν μερικά πολύ γρήγορα "πιστόλια" ανάμεσά μας, το 1ο επεισόδιο του Surface (σε ποιότητα 720p.WEB-DL), που κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη, είναι της σειράς του 2005;

http://en.wikipedia.org/wiki/Surface_%28TV_series%29

Επειδή ξέρω πως υπάρχουν μερικά πολύ γρήγορα "πιστόλια" ανάμεσά μας, το 1ο επεισόδιο του Surface (σε ποιότητα 720p.WEB-DL), που κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη, είναι της σειράς του 2005;

http://en.wikipedia.org/wiki/Surface_%28TV_series%29

Τελικά ναι, είναι.

Ελπίζω να συνεχίσει η "πηγή".

Ενδιαφέρουσα σειρά αν και ημιτελής. :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...