DKNI Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Eπιτελους! Official Order στο The Strain!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βλεπει κανεις betrayal ? για καμμια γνωμη ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ο θείος έχει και το δευτερο Σωστός και κυκλοφορούν μάλιστα και σε πολύ καλή ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ξεκινησε η nikita!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weird_fox Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Σκεφτόμουν να δω boardwalk empire... Nα το αρχίσω ή τραβάει πολύ και κουράζει? Γιατί απ' ό,τι βλέπω πάει για 5ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 το εχει ο σκαι και το ξεκινησα.πολυ ωραια σειρα.ειμαι στην αρχη ακομα βεβαια αλλα εχει καλο ρυθμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 ξεκινησε η nikita!!!! Ο 4ος και τελευταίος κύκλος, θα έχει μόνο 6 επεισόδια. http://en.wikipedia.org/wiki/Nikita_%28season_4%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ξέρω ότι θα με κράξετε, αλλά μου αρέσει το revolution, ειδικά μετά την τροπή που πήρε στο τελευταίο επισόδειο. Το σενάριο για scifi tv έχει ξεπεράσει κατα πολύ τα αναμενόμενα. Εμμένω όμως είναι scifi για τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πληζ ανύπαρκτε γκοντ κάνε μια γκέι σειρά να απέχει από τις στερεοτυπίλες για την LGBT κοινότητα μήπως μπορέσουμε κ οι νορμάλ άνθρωποι να τη δούμε.Υποσχόμενη φαίνεται από τα τρέιλερ.Btw οι 2 από τους 3 leads είναι γκέι στο ρηαλ λαιφ συν φυσικά ο πολύ δικός μας βρετανός Russell Tovey στο σαπορτ. https://www.youtube.com/watch?v=wnGwmP8qg2c Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2013 από Τοξοβόλος_UK_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zP1ip1Qf3bI 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 ^ Very interesting.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μου μυριζει epic series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Επικουρα το μονόπρακτο με τον τραπεζίτη στο ripper street. Os δεν θελω να κοιτάξω ποσά επεισόδια μεινανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αλλο ενα απιστευτο επεισοδιο. Η σειρα ειναι μοναδικη, σε ολα της. Viper 3 μονο Y.Γ. Τοξοβολε, αυτο το επεισοδιο ειναι αφιερωμενο για σενα μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ακόμα 3 επεισόδια; Πάω να κάνω θυσία στους θεούς για την χαρά που μου προσφερανε. Σε απλά ελληνικα: κατι ειναι και αυτό. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις