Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια μια βοηθεια!!!!!

Το Homeland που δεν εχω δει -και ψηνομαι λογω κριτικων να το ξεκινησω-με τι φερνει??

Εχω προσπαθησει τα 24 και Alias και δεν μπορεσα να τα τελειωσω.....

Κινειται σε αυτο το motivo ή ειναι κατι αλλο?

Δημοσ.

Το Homeland που δεν εχω δει -και ψηνομαι λογω κριτικων να το ξεκινησω-με τι φερνει??

Κάτι άλλο. Απλά δες το.

Δημοσ.

Κάτι άλλο. Απλά δες το.

και να είσαι σχετικά προετοιμασμένος για την κοιλιά που λέγεται "2η σεζόν" :-)

• Like 2
Δημοσ.

καλο καλο αλλα οχι 24 

αξιζει παντως

Δημοσ.

έχω δει καμιά 9 επεισόδια του Arrow..

δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και καλό..

θα ήθελα κάτι πιο σοβαρό για πιο μεγάλα παιδιά!

(είμαι 28 και δε μπορώ να βλέπω παπαριες)

τι προτείνετε;

Δημοσ.

Ripper street, εχω ενθουσιαστει. Υπερπαραγωγη του BBC, αψογα σκηνοθετειμενη και με ηθοποιαρες. Πως και δεν εχει topic αυτη η σειρα εδω μεσα?

Δημοσ.

Ripper street, εχω ενθουσιαστει. Υπερπαραγωγη του BBC, αψογα σκηνοθετειμενη και με ηθοποιαρες. Πως και δεν εχει topic αυτη η σειρα εδω μεσα?

Γιατι είμαστε couch potatoes και γουστάρουμε αμερικανιες.

Funny mode off

Το πλάνο, με τον elephant man που ανέβαινε τις σκάλες με το κίτρινο background, δεν τα έσπασε;

Δημοσ.

έχω δει καμιά 9 επεισόδια του Arrow..

δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και καλό..

θα ήθελα κάτι πιο σοβαρό για πιο μεγάλα παιδιά!

(είμαι 28 και δε μπορώ να βλέπω παπαριες)

τι προτείνετε;

Σορρυ κι ολας αλλα μιλας για σειρα με υπερηρωες (εστω ηρωες αφου ακομα δεν εχει φανει καποιος με υπερδυναμεις) στο CW

Τι ακριβως πονταρες οτι θα δεις?

Το Breaking Bad με βελη?

Στην καλυτερη να περιμενες μια σειρα στα πλαισια των ταινιων Μπατμαν του Νολαν. Και αυτο τον μπουσουλα εχουν (οχι υπερδυναμεις, θεματα πιο βαρια οπως δικαιοσυνη vs εκδικηση, κακοι που ειναι καλοι και καλοι που ειναι κακοι) αλλα επειδη ειναι σειρα και οχι ταινια και μαλιστα σε ελευθερο δικτυο με νεανικο κοινο, οκ εχουν και λιγο Αρλεκιν με ερωτες κτλ η ηθοποια ειναι λιγο Τολμη και Γοητεια οπως και ο φωτισμος, η παλετα, τα σκηνικα

ΑΛΛΑ το Arrow ειναι οσο πιο "σοβαρο" θα μπορουσε να ειναι ενα ΤΕΤΟΙΟ show σε ενα ΤΕΤΟΙΟ δικτυο

Διαφορετικα περιμενεις το Gotham που ελπιζουμε οτι θα ειναι ακομα πιο σοβαρο

ΥΓ. Και προσοχη, δεν ειμαι ιδιαιτερος φαν του Arrow, ουτε θελω να στην πω, αλλα γενικα υπαρχει ενα κλιμα "δεν ειναι αρκετα σοβαρο" για αρκετες σειρες που εξαρχης δεν κρυψαν το ποιες ειναι. Ειναι σαν καποιους που λενε "μα πως τα κανουν αυτα στο Walking Dead, δεν ειναι πιστευτα". Eιναι f***ing τηλεοπτικη σειρα με f***ing zombies, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα ειναι 100% ρεαλιστικη

• Like 4
Δημοσ.

παίζει κι ο Bronn από το GoT...

εχουν περασει κιαλλοι του GoT απο το Ripper. Joran Mormont, Barristan Selmy kai Hondor απο αυτα που θυμαμαι.

viper η σκηνη ειναι στο 202; δεν το εχω δει ακομα :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...