scullyist Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Όσο αφορά στην υπόθεση/κυνηγητό κακού που προκύπτει σε κάθε επεισόδιο, αυτοτελής. Από 'κει και πέρα, η σχέση/ιστορία των βασικών πρωταγωνιστών, είναι σε εξέλιξη. Όπως γίνεται πλέον στις περισσότερες σειρές του είδους -και όχι μόνο- δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Όσο αφορά στην υπόθεση/κυνηγητό κακού που προκύπτει σε κάθε επεισόδιο, αυτοτελής. Από 'κει και πέρα, η σχέση/ιστορία των βασικών πρωταγωνιστών, είναι σε εξέλιξη. Όπως γίνεται πλέον στις περισσότερες σειρές του είδους -και όχι μόνο- δηλαδή. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το Beauty and The Beast Season 2 μέχρι στιγμής είναι καλύτερο και από την 1η season. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 tomorrow people δεν βλεπεται, τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πολλά δεν βλέπονται φέτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 tomorrow people δεν βλεπεται, τελος εμένα μ άρεσε το agents of shield πάλι με την καμία ένα επεισόδιο είδα και ψάχνω δύναμη να δω και τα επόμενα μήπως και γίνει οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Η Kreuk έριξε ένα πουκάμισο πρόχειρα πάνω της και βγήκε, or what; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ξεκίνησε το Reign, καθώς και ο 5ος κύκλος του White Collar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Η Kreuk έριξε ένα πουκάμισο πρόχειρα πάνω της και βγήκε, or what; οχι ρε, φοραει κ σουτιεν σκουρου χρωματος απ οτι φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 εμένα μ άρεσε το agents of shield πάλι με την καμία ένα επεισόδιο είδα και ψάχνω δύναμη να δω και τα επόμενα μήπως και γίνει οκ Το 4ο είναι καλό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 και το black list δεν φαινεται να εχει καμια εξελιξη, αν και στην αρχη το ειχα παρει με καλο ματι, αρχιζω να βαριεμαι...απο τα καινουρια ψιλοτιποτα δεν μου αρεσει, το masters of sex το βλεπω αν και δεν εχω αποψη ακομα α και το agents of shield, βλεπω αν και χωρις να ξετρελαθω μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά είμαι ο μόνος που γουσταρει τρελά με Hello Ladies και Merchant? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ΟΧΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πήρε full season order το Brooklyn Nine-Nine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 nice... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις