viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το American horror story, γιατι ειναι out? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τι εννοείς; Στην "ώρα" του δεν βγήκε; Επίσης κυκλοφόρησε το 1ο επεισόδιο του The Tomorrow People. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tomorrow_People_%28U.S._TV_series%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Νόμιζα οτι ήταν για τέλος του μήνα. Oh well Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πολύ καλός και ο πιλότος του 'Witches of East End'. Παίζει και η γυναίκα του Channing Tatum : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να μην έχει την τύχη του The Secret Circle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μια μικρη ανακεφαλαιωση των καινουργιων σειρων που παρακολουθω. Brooklyn Nine-Nine: Ισως η καλυτερη απο αυτες που βλεπω. Διαφορετικη, αστειες καταστασεις, χαρακτηρες τρελοι που εχουν να δωσουν γελιο ακομα και σε μερα που το σεναριο δεν βοηθαει. Δεν νομιζω να μεινει μια και ειναι τελειως διαφορετικο, και πειραματα τετοιου στυλ δεν εχουν πετυχει (reno 911) Dads: Καθε επεισοδιο μου φαινεται και καλυτερο. Σιγουρα μου αρεσει, αλλα πιστευω οτι δυσκολα θα μεινει. To ρατσιστικο χιουμορ του McFarlane οπου καθε επεισοδιο παιρνει αμπαριζα εβραιους gay κλπ στα κινουμενα σχεδια συγχωρειτε, εδω νομιζω οχι. Κριμα Mom: H πολυ καλη Anna Faris κανει οτι μπορει για να συμμαζεψει ενα μετριοτατο καστ και ενα ανυπαρκτο σεναριο αλλα μου φαινεται δεν θα τα καταφερει The Crazy Ones: Τα λεγα εγω. Οσο μεινουν προσκολλημενοι στον williams η σειρα δεν θα εχει μελλον. Το 90% της σειρας ειναι ο williams να λεει ασχετα αστεια και να κανει μιμησεις. Μονο αν εχει κλειδωμενο συμβολαιο θα μεινει, αλλιως... Marvel Angents of SHIELD: Καλουτσικη, με ικανοποιητικα εφε. Δεν με χαλαει, ουτε τρελενομαι. Θα δειξει. Hello Ladies: Οκ, ειμαι φανατικος του ΗΒΟ αρα οτι βγαζει ειναι βιβλος. Η σειρα εχει το περισσοτερο potential απο ολες, με μερικες στιγμες πραγματικα πολυ καλες. Αυτα. εχουμε κανενα site Που να λεει ratings??? Να δουμε τι θα κοπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ελπίζω να επιβιώσει το Brooklyn 99, μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά... άρχισε σήμερα και το The Tomorrow People... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xjgObuY_EOk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 βρήκε δουλειά ο Sawyer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Η σειρά, απ' ότι διαβάζω, θυμίζει αρκετά έντονα την υπόθεση του Chuck, στο πιο action. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 μου αρεσει που στα σχολια το λενε chuck 2.0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Η "κοκκινοσκουφίτσα" του Once Upon a Time, στον ρόλο της Yvonne Strahovski; http://en.wikipedia.org/wiki/Meghan_Ory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzir21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ρε παδια καλημερα,,,,τι γινεται με το Game Of Thrones.....Απο γεναρη???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ποιό Γενάρη; Τέλη Μαρτίου και βάλε συνήθως ξεκινάει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα η σειρα Blacklist ειναι αυτοτελη επεισοδια η με συνεχεια ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις