bill1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ειμαι κατοχος ενος old school nokia εδω κ 4 χρονια οποτε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναβαθμιστω σε καποιο smartphone. το budget μου μου δινει αυτες τις επιλογες (απο σκρουτζ): Samsung S3 με περιπου 370 ευρω, iphone 4 8gb με περιπου 330 και samsung s3 mini με περιπου 230. αυτα που με απασχολουν σε σχεση με το iphone ειναι οτι το συγκεκριμενο ειναι το προ-προηγουμενο μοντελο οποτε μηπως θα εχει καποιες ελλειψεις, αν μπορει να κανει βιντεοκλησεις προς αλλα κινητα, το sar του που ειναι νομιζω κοντα στο 1, και γενικοτερα οι ιδιαιτεροτητες της apple (θα ειναι η πρωτη συσκευη apple που θα εχω). τα 2 samsung τα θεωρω πιο σιγουρη επιλογη, καλυτερο value for money και το android ειναι πιο "mainstream" αλλα εχω διαβασει καποιες κριτικες για την αξιοπιστια τους ειδικα για το s3 mini. ισχυουν; επισης το s3 mini θα ειναι αισθητα χειροτερο απο το s3; γιατι η διαφορα τιμης ειναι πολυ δελεαστικη. η χρηση που θα τους κανω θα ειναι σερφαρισμα, βιντεοκλησεις, pdf κ καποιες εφαρμογες. οχι παιχνιδια. διαφωτιστε με γιατι εχω μεινει παρα πολυ πισω σε σχεση με τον κοσμο των κινητων...
nikoskon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Βιντεοκλήσεις χωρίς Internet, native κατά μια έννοια, μόνο με Galaxy SIII. Αλλα η ποιότητα δεν έχει καμία σχέση με Skype,FaceTime κλπ. Απο αυτά που σκέφτεσαι για καινούρια θα έπαιρνα SIII. Αν παίζαμε μπάλα και σε μεταχειρισμένα, τότε θα σου έλεγα να κοιτάξεις για iPhone 4S, Nexus 4. Αν κοιτάξεις προς Κίνα μεριά (pandawill, merimobiles, ibuygou etc) παίρνεις κινεζικά smartphones (όχι κλώνους/αποτιμήσεις) με τα μισά χρήματα περίπου και παρόμοια(εως καλύτερα) χαρακτηριστικά. Sent from my iPhone
bill1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση nikoskon. το iphone 4 κανει βιντεοκλησεις με skype app και συνδεση ιντερνετ (3G ή wifi); επισης μια ακομα ερωτηση που θυμηθηκα: μπορεις να στειλεις αρχεια με bluetooth απο iphone σε αλλο κινητο;
nikoskon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Skype, κανονικά βιντεοκλήσεις. Bluetooth, μόνο για handfsfree,σύνδεση με PC (iTunes/tethering) και για μεταφορά αρχείων μεταξύ PC & iPhone μέσω iTunes. Sent from my iPhone
bill1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 αυτα με καλυπτουν. σ'ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα