ergidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αγαπητοι φιλοι χερετε Οπως σας ειχα πει και κατοπιν ευγενους συμβουλης του συναδελφου ευμενη παριγγιλα απο minideals το πιπο μ9 3γ και ηρθε σημερα. Πολυ καλο' καλη συνδεση ιντερνε, πολυ γρηγορο, καλη φωτογραφια και γενικα 9 στα10(πρωτη εντυπωση). Το μονο μειον ειναι οτι εχει φτηνα πλαστικα Αλλα στο minideal ειναι κυριοι. Επισης η οθονη λιγο αγρια στην αφη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μηπως εχει επανω την εργοστασιακη ζελατινα?Την βαζουν τοσο καλα που δεν το καταλαβαινεις μερικες φορες οπτικα αλλα μονο στην αφη ,σαν να μην κυλαει το δαχτυλο πανω στην οθονη. ΜΕ ΓΕΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και παλι πανσωστος. Ακριβως οπως τα λες ειναι και σαυτη τη περιπτωση Τωρα θελω ενα ταμπλετ κινεζικο παντα 10 ιντσων να ειναι σαν τηλεφωνο Αυτο το πιπο εχει σιμ καρτα οκ αλλα δεν νομιζω να κανει και τηλεφωνα Θα με υποχρεωνες αν μουδινες παλι τα πολυτιμα φωτα σου. Θενκσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εδω μονο το πολυτιμο σκοταδι μου μπορω να δωσω Δεν εχω ασχοληθει ποτε με κατι τετοιο και εχω την αμυδρη εντυπωση οτι τα ταμπλετ με σιμ εχουν πολλα "θεματακια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Θα παρω το γιονται τ10 που μουπε ο φιλος. Θα αναφερω σχετικα- Μεχρι τωρα νοου θεματακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα