axel12p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Kαλα ρε Νικο ολα αυτα,αλλα στην ουσια δεν ζουνε μαγαζια με νοικια με 10€ την επισκευη. Ολοκληρο λυσιμο του laptop επισκευη στην πλακετα και ξαναδεσιμο δικαιολογει ενα κοστος των 50€ . Γιατι μην ξεχνας οτι θα μπορεσει να στο φυσηξει να το καθαρισει και να ξαναπερασει παστες. +1000 Το ανταλλακτικό προφανώς έχει πολύ χαμηλό κόστος, αλλά πόση ώρα θα χρειαστεί ο τεχνικός για να λύσει όλο το laptop, να αντικαταστήσει το USB και να το ξαναμοντάρει; Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η εργασία την οποία πληρώνεις. Και με την ευκαιρία, μιας και θα το ανοίξει ο άλλος, πράγματι θα ήταν καλό να το καθάριζε κιόλας.
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ναι βρε παιδες μην βαράτε. Από την αρχή δεν αναφερόμουν για άνοιγμα λάπτοπ καταρχήν.
thanosgen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) φίλε μου αν δεν έχεις βρεί ακόμα λύση μπορώ να στην επισκευάσω και εγώ την θύρα. Ασχολούμε με επισκευές μητρικής εδώ και πολύ καιρό. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από SPANK
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 φίλε μου αν δεν έχεις βρεί ακόμα λύση μπορώ να στην επισκευάσω και εγώ την θύρα. Ασχολούμε με επισκευές μητρικής εδώ και πολύ καιρό. Θα παρακαλούσα να επικοινωνήσεις σε pm με τον φίλο αν θέλεις να τον βοηθήσεις προσωπικά με οποιοδήποτε τρόπο γιατι η διαφήμιση υπηρεσιών ειδικά απο την στιγμή που έχεις καποιο κατάστημα / εργαστήριο δεν επιτρέπεται , για οτιδήποτε τετοιο σε pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα