orion1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 παιδια καλησπερα . εδω και αρκετες μερες εχω δει μια αγγελια για ενα οπελ αστρα . αυτη εδω : http://sygrou-motors.car.gr/cars/view/3582796/ αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το εξης : δεν ειναι πολυ χαμηλη τιμη για οπελ?επισης τα χλμ για 8 ετιας αμαξι δεν ειναι λιγα? πως μπορω να ψαρεψω τον μαντρα να μου πει αν το αυτοκινητο ειναι απροβληματιστο η' οχι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Νομιζω οτι δεν εχει ψεμματα η αγγελια...Αν ψαξεις στο www.car.gr καπου εκι ειναι η τιμη τους Κια τα χλμ καπου 8-9 χιλ τον χρονο μπορει να ειναι πραγματικα
orion1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Νομιζω οτι δεν εχει ψεμματα η αγγελια...Αν ψαξεις στο www.car.gr καπου εκι ειναι η τιμη τους Κια τα χλμ καπου 8-9 χιλ τον χρονο μπορει να ειναι πραγματικα νομιζω γυρω στα 4500-5000 ειναι η τιμη τους απο οσο εχω ψαξει , γι'αυτο μου κανει εντυπωση....μαλλον για leasing το κοβω.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 νομιζω γυρω στα 4500-5000 ειναι η τιμη τους απο οσο εχω ψαξει , γι'αυτο μου κανει εντυπωση....μαλλον για leasing το κοβω..... Ενας τροπος να το καταλαβεις ειναι αν στο βιβλιο service του αυτοκινητου φαινεται φυσκο προσωπο σαν πρωτος κατοχος
spyros1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ενας τροπος να το καταλαβεις ειναι αν στο βιβλιο service του αυτοκινητου φαινεται φυσκο προσωπο σαν πρωτος κατοχος δηλαδη τι θα πρεπει να γραφει , φιλε μου? ακομα και να φαινεται αθωο το βιβλιο μπορει να εχει κανει αλλες απατεωνιες δηλαδη τι θα πρεπει να γραφει , φιλε μου? ακομα και να φαινεται αθωο το βιβλιο μπορει να εχει κανει αλλες απατεωνιες . μακρυα απο μαντραδες . ΟΛΑ μα ΟΛΑ εχουν γυρισμενα χιλιομετρα!καλυτερα προτιμησε ιδιωτη
spyros1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 γιατι τοσο απολυτος? γιατι εχω καει απο μαντραδες ! 3 αυτοκινητα πηρα απο μαντρα και ολα ειχαν προβληματα! αλλα το παθημα μαθημα .
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 γιατι εχω καει απο μαντραδες ! 3 αυτοκινητα πηρα απο μαντρα και ολα ειχαν προβληματα! αλλα το παθημα μαθημα . Εγω εχω ανταλαξει ΙΧ δινοντας το σε μαντρα.Αυτος που το πηρε σιγουρα δεν με βλαστιμαει
spyros1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγω εχω ανταλαξει ΙΧ δινοντας το σε μαντρα.Αυτος που το πηρε σιγουρα δεν με βλαστιμαει δεν ηθελα να θιξω καποιον αδερφε.απλα παραθετω προσωπικη εμπειρια.αν ο προκατοχος το προσεχε το αμαξι τοτε μια χαρα.αλλα με τοση χαμηλη τιμη (οντως για ΑΣΤΡΑ ειναι πολυ χαμηλη και τα ΧΛΜ ειναι λιγα αν ειναι βεβαια αληθινα) σιγουρα κατι παιζει. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 νομιζω γυρω στα 4500-5000 ειναι η τιμη τους απο οσο εχω ψαξει , γι'αυτο μου κανει εντυπωση....μαλλον για leasing το κοβω..... Με 4500-5000 πιστεύω βρίσκεις άνετα το facelift (2007+) και με καλό εξοπλισμό, με αυτή τη λογική το συγκεκριμένο του 2005(ίσως να είναι και 2004) με βασικό εξοπλισμό δεν το λες και φτηνό. Leasing πάντως γίνεται συνήθως για 2-5 χρόνια όχι για 8. Αν και εγώ στη θέση σου περισσότερο θα κοίταζα το αυτοκίνητο, και λιγότερο τον τρόπο με το οποίο είχε αγοραστεί καινούργιο.
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μια χαρά είναι τα χιλιόμετρα για αμάξι που κυκλοφορεί αποκλειστικά εντός αστικού κύκλου. Κάπου εκεί ξεκινούν τα προβλήματα,αλλαγή δίσκου-πλατό και αναρτήσεων είναι σχεδόν σίγουρη...
mphxths Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλα με τα χιλιομετρα τιποτα δεν ειναι απολυτο.Εγω πλεον σαν ανεργος , κανω ελαχιστα χιλιιομετρα ελεω και τιμων βενζινης. Δηλαδη μιλαμε ουτε 5χιλ τον χρονο. Απο κει και περα στο βιβλιο του σερβις θα φανει κατα ποσο ειναι αληθινα ή οχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλα με τα χιλιομετρα τιποτα δεν ειναι απολυτο.Εγω πλεον σαν ανεργος , κανω ελαχιστα χιλιιομετρα ελεω και τιμων βενζινης. Δηλαδη μιλαμε ουτε 5χιλ τον χρονο. Απο κει και περα στο βιβλιο του σερβις θα φανει κατα ποσο ειναι αληθινα ή οχι. Το βιβλιο του sevice ειναι μαι βλακεια σχετη...Μπορει να εχει σφραγιδες μαϊμου ανετα..Σε καποια αυτοκινητα σε συνδεση με υπολογιστη και καταλληλο προγραμμα οποιος ξερει μπορει να σου πει με απολυτη ακριβεια ποτε εκανε μονο το τελευταιο sevice. Ειδα χθες βιβλιο service για αυτοκινητο του 2000 σφραγισμενο μεχρι το 2004 με 90.000 και τα τωρινα ειναι 135.000 χλμ Χλωμο να εκανε στην αρχη σχεδον 22.000 τον χρονο και μετα για 9 χρονια μονο αλλα 45.000 χλμ
mphxths Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το βιβλιο του sevice ειναι μαι βλακεια σχετη...Μπορει να εχει σφραγιδες μαϊμου ανετα..Σε καποια αυτοκινητα σε συνδεση με υπολογιστη και καταλληλο προγραμμα οποιος ξερει μπορει να σου πει με απολυτη ακριβεια ποτε εκανε μονο το τελευταιο sevice. Ειδα χθες βιβλιο service για αυτοκινητο του 2000 σφραγισμενο μεχρι το 2004 με 90.000 και τα τωρινα ειναι 135.000 χλμ Χλωμο να εκανε στην αρχη σχεδον 22.000 τον χρονο και μετα για 9 χρονια μονο αλλα 45.000 χλμ Το βιβλιο σερβις που ειδες ηταν σφραγισμενο απο αντιπροσωπεια ή απο το συνεργειο της γειτονιας ? Αυτο που λες με τον υπολογιστη και το τελευταιο σερβις ειναι πολυ απλα ο μετρητης που σου ρυθμιζουν στο σερβις για το ποτε να σου αναψει η ενδειξη για σερβις. Π.χ. σε μενα που χω οπελ , το ρυθμιζουν ανα 30χιλιαδες χιλιομετρα (προφανως και το σερβις γινεται καθε χρονο ασχετως χιλιομετρων)..αλλα ο μετρητης μετραει χιλιομετρα και σκαει στον μερικο χιλιομετρητη ενδειξη για σερβις οταν μετρησει 30χιλ. Στο σερβις τον μηδενιζουν και τον βαζουν για αλλα 30χιλ. Οποτε ναι , καποιος με το καταλληλο μηχανημα/υπολογιστη μπορει να δει αυτον τον μετρητη ποτε ρυθμιστηκε για τελευταια φορα..πριν ποσα χιλιομετρα..οποτε υποθετει οτι τοτε εγινε το τελευταιο σερβις. Τελος εγω καλως ή κακως -δεν ειναι του παροντος- κανω τα σερβις μου σε αντιπροσωπεια .Δεν παιζει να τους πω να μου γραψουν πλασματικα σερβις ή να γραψουν ο,τι ναναι χιλιομετρα κλπ. Για αυτο ρωτησα στην αρχη , απο που ηταν σφραγισμενο το βιβλιο του σερβις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα