Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

Εχω ενα παλιο pc στο χωριο και εχς το εξης προβλημα.Μετα απο κεραυνο και πτωση του ρευματος το pc δεν μπαινει στο Internet,και δεν λειτουργουν  οι θυρες usb αλλα ουτε το πληκτρολογιο και το ποντικι(δεν ειναι usb θυρες ειναι οι παλιες).Εβαλα αλλο πληκτρολογιο και ποντικι και λειτουργουν,το pc ανοιγει κανονικα(φτανει στην επιφανεια εργασιας) παρολα αυτα δεν εχω Internet και δεν λειτουργουν οι θυρες usb.Το ρουτερ το δοκιμασα και λειτουργει,σκεφτηκα να βαλω παλι τους drivers τις μητρικης(η καρτα δικτυου ειναι onboard) αλλα δεν μπορω να τους κατεβασω ουτε να τους βαλω σε στικακη.

Η μητρικη μου ειναι : http://www.mxdatarecovery.net/driversdownload/ms--7336--motherboard1182011.html

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω

Επεξ/σία από Al0xa
Δημοσ.

Χμμ πολύ πιθανόν να σου έκαψε μερικά πραγματάκια στην μητρική αμα λες οτι δεν λειτουργεί ουτε η onboard ουτε οι usb.....

Για τους drivers κατέβασε τους απο ενα αλλο pc και πέρνας τους σε ενα cd αφου δεν εχεις usb

Δημοσ.

Πιστεύω ότι έχει βραχυκύκλωσει η μητρική γιατί το είχε κάνει και σε έμενα.κάποτε και μου είπαν ότι είναι βραχυκύκλωμα

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι ενα Bestec ATX 250-12Z.

Θα κοιταξω να περασω τους drivers σε ενα cd μπας και γινει τιποτα.Εαν δεν γινει τιποτα με τους drivers τι πρεπει να κανω? πρεπει να  αγορασω καρτα δικτυου και καρτα για θυρες usb?

Δημοσ.

<p>Το τροφοδοτικο ειναι ενα Bestec ATX 250-12Z.</p>

<p>Θα κοιταξω να περασω τους drivers σε ενα cd μπας και γινει τιποτα.Εαν δεν γινει τιποτα με τους drivers τι πρεπει να κανω? πρεπει να  αγορασω καρτα δικτυου και καρτα για θυρες usb?</p>

Εάν σου χρεΙάζονται και τα δύο θα αγοράσεις και USB και κάρτα δικτυου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...