kaoutsos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Kαλημέρα,έχω την Samsung tv 40" D6510 SMART 3D LED TVσυνδεδεμένη στο ρούτερ ενσύρματα.Επίσης στο ίδιο ρούτερ είναι συνδεδεμένο ασύρματα ένα sony vaio λαπτοπ και το ps3.Aπό το Λάπτοπ με το allshare μπορω και βλεπω ασυρματα στην tv βιντεο (και 3d χωρις κανενα προβλημα)Η ερωτηση μου ειναι η εξής:Θέλω να προβάλω και το desktop ΑΣΥΡΜΑΤΑ στην Τηλεοραση. Χωρίς κάποια επιπλέον αγορά. Γίνεται; Πως;Ευχαριστώ
graphist83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Όχι δεν γίνεται. Μόνο στα νέα μοντέλα tv και μόνο με smartphones και tablets που υποστηρίζουν τεχνολογία miracast / wi-di. Με pc δεν γίνεται έτσι απλά.
kaoutsos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 δηλαδη με το iphone 3gs, μπορω να στελνω βιντεο απο το youtube στην tv? και ευχαριστω για την απαντηση (αν και δυσαρεστη)
graphist83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Νομίζω με το imediashare μπορείς μεσώ DLNA. Είναι μάλιστα και free στο apps store. Θα το βρεις ως imediashare lite. Το 3gs πάντως δεν υποστηρίζει miracast ούτε η D6510. Μονο με DLNA μπορείς να κάνεις sharing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα