Galatea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχουμε κοπέλα το Δεκέμβριο. Τη σχολάμε. Αυτά μας τα παν κι άλλοι. Δε μου λες, το προγραμματίζετε αυτό κάθε Δεκέμβριο; Μα όλο το βιβλίο είναι παιδικό.Το έγραψε για τον ανιψιό του. Το ύφος της ταινίας είναι απόλυτα σωστό,τέτοιο αίσθημα δίνει και το βιβλίο,μέχρι σχεδόν το τέλος, με ελάχιστες εξαιρέσεις.Ανάλαφρη περιπέτεια με μερικές "σκοτεινές" στιγμές. Το "ενήλικο" βιβλίο είναι το Σιλμαρίλλιον κυρίως(πολλλλύ δράμα) και οι Άρχοντες. Απλά,όπως είπα δεν έπρεπε να το τραβήξει τόσο,ιδίως όταν ξέρει ότι είναι "αντι-κινηματογραφικό". Αυτό ακριβώς. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα γινόταν μια ωραία μίνι σειρά. Αλλά στο δικό μας σύμπαν λόγω παραγωγής/στάτους αυτό δεν υπήρχε στο χάρτη κι αποφάσισαν να μας πουλήσουν κάτι χλιαρό. Κακά τα ψέμματα, το κοινό είναι συγκεκριμένο. Fans και οικογένειες και ξέρουν ότι για 3 ταινίες είναι σιγουράκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά ευχαριστήθηκα την ταινία όπως και πολλές άλλες που είναι "για παιδιά". Π.χ. μου αρέσουν τα Harry Potter. Και φυσικά θα την έβλεπα με την κοπέλα μου. Τέτοια έργα πάντα φέρνουν μία παύση στην πεισματική μηχανή συντήρησης της πραγματικότητας που κατοικεί στο κεφάλι μου και αυτό για μένα είναι τέχνη. Η ικανότητα της κινηματογραφικής δημιουργίας να με μεταφέρει αλλού, σε άλλους τόπους και εποχές. Οι "ενήλικες" ταινίες μου φαίνονται σαν τις ειδήσεις, μια συλλογή αρνητικών γεγονότων όπως είναι και οι σκέψεις που συχνάζουν σε πολλά κεφάλια. Χωρίς ψυχή, νεκρά δημιουργήματα, φαντασιοπληξίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Οι ταινίες του Harry Potter (όπως και τα βιβλία) μια χαρά ενήλικες ήταν... Τι θες να πεις;;;;;;; Εντάξει, για να 'μαι ειλικρινής, οι ταινίες δε μ'άρεσαν. Στους περισσότερους θαυμαστές των εφτά βιβλίων, δεν άρεσαν. Τα σκηνικά μόνο μπορώ να πω πως ήταν εξαιρετικά και πιστά στις περιγραφές της συγγραφέως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 minimal.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά ευχαριστήθηκα την ταινία όπως και πολλές άλλες που είναι "για παιδιά". Π.χ. μου αρέσουν τα Harry Potter. Και φυσικά θα την έβλεπα με την κοπέλα μου. Τέτοια έργα πάντα φέρνουν μία παύση στην πεισματική μηχανή συντήρησης της πραγματικότητας που κατοικεί στο κεφάλι μου και αυτό για μένα είναι τέχνη. Η ικανότητα της κινηματογραφικής δημιουργίας να με μεταφέρει αλλού, σε άλλους τόπους και εποχές. Οι "ενήλικες" ταινίες μου φαίνονται σαν τις ειδήσεις, μια συλλογή αρνητικών γεγονότων όπως είναι και οι σκέψεις που συχνάζουν σε πολλά κεφάλια. Χωρίς ψυχή, νεκρά δημιουργήματα, φαντασιοπληξίες. Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι οι παιδικές ή οι "παιδικές" ταινίες είναι κακές. Όσο για το Χάρι Πότερ,προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε,ούτε σαν βιβλία,ούτε φυσικά οι ταινίες. Είναι στυλ κάπου σε είδα κάπου σε ξέρω υπόθεση,με πολλές αντιγραφές από Τόλκιν και ξενέρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Γούστα είναι αυτά. Στυλ κάπου σε είδα κάπου σε ξέρω; Τι θες να πεις;;;;;;; Ότι "μεγαλώνοντας" μπορεί να χάσουμε την αντίληψη του ωραίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ThReSh Senior Member Members 53332 μηνύματα LocationBeyond the Coast ...Dude! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Βαλε και καμια 20.000 ακομα στο μπλα-μπλα που δεν μετράνε. Βαλε και κανα 1000 σε ποστ που εχουν σβηστεί. Ανετα εχει 75.000! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 www.thresh.gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κοντραρίζονται με τον Poulinos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σε ποια αίθουσα θα δουμε την ταινία; Πέρα από το VMax του Village έχουμε άλλη υποφερτή αίθουσα στη Θεσσαλονίκη; Ster, Alpha, Village οπουδήποτε.. Σε 3D θα το δείξουν πουθενα σε 48fps? Εχουμε τετοια αίθουσα 'δω πάνω? Μ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 στα village πάντως το έδειχναν πέρσυ σε 48fps, όχι στην Vmax δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 To Νοσφιστής απο που το βρήκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι η ελληνική μετάφραση του Smaug που εχει καποιες γερμανικες ρίζες, αλλα δεν εχω το βιβλιο προχειρο που εξηγει με κάποια μικρή λεπτομερεια. http://el.wiktionary.org/wiki/νοσφίζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα