LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Πέρσι το είχαν παρακάνει,πολύ μεγάλο και στην προσπάθεια να τα χωρέσει όλα που έγιναν ταυτόχρονα με την ιστορία του Χόμπιτ έκανε πολύ φλύαρη την ταινία. Επίσης το Ορκ-πειρατής ήταν μεγάλη ξενέρα. Ελπίζω φέτος σε καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 σκέψου ότι οι σκηνές στο Extended Edition ήταν χάλι, σε αντίθεση με του Lotr που ήταν ωραίες πινελιές στην ταινία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Christopher Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3 Άσχετο. Έφτασε τα 91 διαβάζω. Πωπω! Που να δεις και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne:_The_Omens_of_Death Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Thresh, υπονοείς ότι το ξαναείδες; I'm impressed. Που να δεις και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne:_The_Omens_of_Death Μου χε πει η μαμούκα μου όταν είδαμε τον πρώτο Άρχοντα παρέα "Τον βλέπεις αυτόν; Αυτός είναι ο Δράκουλας. ΠΟΛΥ καλός ηθοποιός, τον αγαπάμε". Ε καταλαβαίνετε ότι μεγάλωσα με αρχές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 σκέψου ότι οι σκηνές στο Extended Edition ήταν χάλι, σε αντίθεση με του Lotr που ήταν ωραίες πινελιές στην ταινία... Δεν ήταν ωραίες πινελιές οι extra σκηνές στις extended editions, ήταν βασικά κομμάτια που κατακρεουργήθηκαν στο μοντάρισμα για να να μη ξεφύγουν χρονικά οι cinema versions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Εμενα το extended μ' αρεσε περισσότερο. Παντως το χομπιτ λόγω μεγέθους το σεβαστηκαν πολύ περισσότερο από το LoTR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Πως να το πω; Θα με κράξετε, αλλά δεν πειράζει. Η ταινία δεν ήταν κινηματογραφική. Με την έννοια ότι δεν σε κρατούσε. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Να μας εξηγήσουν οι σινεφίλ. Αλλά κάτι πήγε πολύ στραβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δεν ήταν ωραίες πινελιές οι extra σκηνές στις extended editions, ήταν βασικά κομμάτια που κατακρεουργήθηκαν στο μοντάρισμα για να να μη ξεφύγουν χρονικά οι cinema versions. ήμουν συγκρατημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τι να σε κρατήσει; Το πρώτο μισό του βιβλίου ειναι παραμυθακι και απευθυνεται σε παιδάκια μικρών ταξεων δημοτικου, όχι ότι μετα αλλάζει πολύ το ύφος του. Όταν αφιερώνει 40' στη συνάντηση με τους νανους στο σπίτι του Μπιλμπο, που εμένα μου αρεσε πολύ και κανα 2ωρο σε μια όχι και τόσο ενδιαφέρουσα περιπέτεια που γλυτώνουν με ψιλοχαζό τρόπο τότε είναι λογικό να μην μπορεί να κρατήσει το θεατή. Πάρε παράδειγμα πως ένιωσες όταν παγιδευτηκαν στη Μορια και αργότερα όταν ο συνάντησαν τον Μπαλρογκ και σύγκρινε το με το πως ένιωσες όταν τους έπιασαν τα Γκομπλινς ή τα τρολς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Εν κατακλείδι, δείτε το με τα φιλαράκια, όχι με κοπέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τι να σε κρατήσει; Το πρώτο μισό του βιβλίου ειναι παραμυθακι και απευθυνεται σε παιδάκια μικρών ταξεων δημοτικου, όχι ότι μετα αλλάζει πολύ το ύφος του. Όταν αφιερώνει 40' στη συνάντηση με τους νανους στο σπίτι του Μπιλμπο, που εμένα μου αρεσε πολύ και κανα 2ωρο σε μια όχι και τόσο ενδιαφέρουσα περιπέτεια που γλυτώνουν με ψιλοχαζό τρόπο τότε είναι λογικό να μην μπορεί να κρατήσει το θεατή. Πάρε παράδειγμα πως ένιωσες όταν παγιδευτηκαν στη Μορια και αργότερα όταν ο συνάντησαν τον Μπαλρογκ και σύγκρινε το με το πως ένιωσες όταν τους έπιασαν τα Γκομπλινς ή τα τρολς. Μα όλο το βιβλίο είναι παιδικό.Το έγραψε για τον ανιψιό του. Το ύφος της ταινίας είναι απόλυτα σωστό,τέτοιο αίσθημα δίνει και το βιβλίο,μέχρι σχεδόν το τέλος, με ελάχιστες εξαιρέσεις.Ανάλαφρη περιπέτεια με μερικές "σκοτεινές" στιγμές. Το "ενήλικο" βιβλίο είναι το Σιλμαρίλλιον κυρίως(πολλλλύ δράμα) και οι Άρχοντες. Απλά,όπως είπα δεν έπρεπε να το τραβήξει τόσο,ιδίως όταν ξέρει ότι είναι "αντι-κινηματογραφικό". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 <p>Εν κατακλείδι, δείτε το με τα φιλαράκια, όχι με κοπέλα. </p> Δεν έχουμε κοπέλα το Δεκέμβριο. Τη σχολάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 και οι Άρχοντες. ένας είναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ένας είναι... Την τριλογία βιβλίων εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 κανονικά κι αυτό ένα θεωρείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα