Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λέτε να βγεί και κάνα ημιτασιόν πάλι για να εκμεταλευτεί την κατάσταση με τίτλο του στύλ χούμπιτ ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σκοπεύετε  να το δείτε 24 ή 48 ; το προηγούμενο πως το είδατε ; θα το χρησιμοποιήσει και κανένας άλλος σκηνοθέτης το 48;

• Like 1

Ελπίζω να μη βαρεθούμε τη ζωή μας όπως πέρυσι... Δεν περίμενα ποτέ να βαρεθώ με tolkien κι όμως ήταν τόσο αραιωμένο το βιβλίο που αναφώνησα 3 φορές "άντε, τελειώνει;"

• Super Moderators

όπως έχω ξαναπεί, πέρσυ ήταν το πιο βαρετό μέρος του πιο βαρετού βιβλίου του Tolkien(για αυτό το universe), αυτό έλειπε να μην βαριόταν κόσμος...

• Like 1

όπως έχω ξαναπεί, πέρσυ ήταν το πιο βαρετό μέρος του πιο βαρετού βιβλίου του Tolkien(για αυτό το universe), αυτό έλειπε να μην βαριόταν κόσμος...

Το έχω διαβάσει το βιβλίο. Ίσως να φταιγε κι αυτό, περίμενα να υπάρξει περισσότερη πλοκή στην ταινία.

Ε χαίρω πολύ. Γι'αυτό κι εγώ ξενέρωσα τη ζωή μου. Κι ήταν και σε ραντεβού. Αυτός είχε κατενθουσιαστεί και με κοίταγε ώρες ώρες με ένα ύφος "Δεν είσαι αρκετά nerd για τα γούστα μου". Αντιθέτως. I'm a booky.

αν δεν το διαβάζεις κάθε χρόνο σαν το Christopher Lee, έχει δίκιο :P

Αυτός δε το 'χε διαβάσει ποτέ. Πλάκα μου κάνεις; Απλώς το 'παιζε (γιαλαντζί nerd). 

Christopher Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3 Άσχετο. Έφτασε τα 91 διαβάζω. Πωπω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...