Captain Nemo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Λέτε να βγεί και κάνα ημιτασιόν πάλι για να εκμεταλευτεί την κατάσταση με τίτλο του στύλ χούμπιτ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ολο και κατι θα βγαλει η Asylum. πχ Τhe Habit: The Desolation of Smoke. που θα εξιστορει την οδυσσεια ενος βαρια καπνιστη να ξεφυγει απο τον εθισμο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Σκοπεύετε να το δείτε 24 ή 48 ; το προηγούμενο πως το είδατε ; θα το χρησιμοποιήσει και κανένας άλλος σκηνοθέτης το 48; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 48 φυσικα. Ο Jim ειπε οτι τα επομενα Avatar θα ειναι στα 60/72. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Κρίμα που δεν το βγάζουν και σε 48fps 2D. I hate glasses... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Να δούμε πότε θα μας βάλουν και κάνα Dolby Atmos να δέσει το γλυκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ελπίζω να μη βαρεθούμε τη ζωή μας όπως πέρυσι... Δεν περίμενα ποτέ να βαρεθώ με tolkien κι όμως ήταν τόσο αραιωμένο το βιβλίο που αναφώνησα 3 φορές "άντε, τελειώνει;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 όπως έχω ξαναπεί, πέρσυ ήταν το πιο βαρετό μέρος του πιο βαρετού βιβλίου του Tolkien(για αυτό το universe), αυτό έλειπε να μην βαριόταν κόσμος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 όπως έχω ξαναπεί, πέρσυ ήταν το πιο βαρετό μέρος του πιο βαρετού βιβλίου του Tolkien(για αυτό το universe), αυτό έλειπε να μην βαριόταν κόσμος... Το έχω διαβάσει το βιβλίο. Ίσως να φταιγε κι αυτό, περίμενα να υπάρξει περισσότερη πλοκή στην ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 γιατί υπάρχει στο συγκεκριμένο μέρος του βιβλίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Εννοούσα να περιέχει μεγαλύτερο μέρος του βιβλίο (αυτές οι nerdικες διυλίσεις με ενθουσιάζουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ναι αλλά δεν θα μπορούσαν να κάνουν milking με 3 ταινίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ε χαίρω πολύ. Γι'αυτό κι εγώ ξενέρωσα τη ζωή μου. Κι ήταν και σε ραντεβού. Αυτός είχε κατενθουσιαστεί και με κοίταγε ώρες ώρες με ένα ύφος "Δεν είσαι αρκετά nerd για τα γούστα μου". Αντιθέτως. I'm a booky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 αν δεν το διαβάζεις κάθε χρόνο σαν το Christopher Lee, έχει δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 αν δεν το διαβάζεις κάθε χρόνο σαν το Christopher Lee, έχει δίκιο Αυτός δε το 'χε διαβάσει ποτέ. Πλάκα μου κάνεις; Απλώς το 'παιζε (γιαλαντζί nerd). Christopher Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3 Άσχετο. Έφτασε τα 91 διαβάζω. Πωπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα