Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαζί σου!!! Να γίνουν όσες τριλογίες χρειαστεί!!! Να λιώσουμε στην μέση γη!!!! :-D

εντάξει ζητάω πολλά το ξέρω, αλλα με αφαιρετική λογική και αν επικεντρωθεί σε κάποια κομμάτια αυτής της ιστορίας χιλιάδων χρόνων κάτι ωραίο θα έβγαινε!! Δηλαδή ή όλα ή τίποτα? :P

Είναι τόσες πολλές οι σκηνές που θα φαινόντουσαν απίστευτες!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

από τα σχόλια του άρχοντα των δακτυλιδιών στις επιμηκυνμένες  εκδόσεις των ταινιών , έλεγαν τον άρχοντα να τον κάνουν σε μία ταινία. άρα δε θα με εξέπληττε εάν θα χωρούσαν σε 3 ταινίες το silmarilion. έχει υλικό για να κόψει ο jackson. 

από τα σχόλια του άρχοντα των δακτυλιδιών στις επιμηκυνμένες  εκδόσεις των ταινιών , έλεγαν τον άρχοντα να τον κάνουν σε μία ταινία. άρα δε θα με εξέπληττε εάν θα χωρούσαν σε 3 ταινίες το silmarilion. έχει υλικό για να κόψει ο jackson. 

Ας το κάνουν 5! Οικονομία θα κάνουμε;  :-D

Αργησα να τη δω (πριν λιγο ηρθα απο κινηματογραφο) αλλα τα σπαει, καμμια σχεση με την 1η ταινια. Σιγουρα η τριλογια επιλεχτηκε για τα φραγκα, αλλα βγαινουμε και εμεις κερδισμενοι αφου μακραινει η απολαυση μας. Στον αρχοντα αξιζε 6 ταινιες για να αποδοθει σωστα, αφου στα βιβλια γινεται χαμος.

Δεν θα πω περισσοτερα, αφου ειμαι σιγουρος οτι στις 30 σελιδες θα εχουν ειπωθει οσα θα ηθελα να πω και εγω.

• Like 1

Το 3D αξίζει παιδιά (παράδειγμα το Avatar όσοι το είδανε σε 3D είπανε πως ήταν πολύ καλό) ρωτάω γιατί στην περιοχή μου (επαρχία) δεν υπάρχει  αίθουσα 3D μόνο normal και πρέπει να διανύσω κάποια χιλιόμετρα για να την δω 3D οπότε όποιος την έχει δεί ας μου απαντήσει.

• Moderators

μα πραγματικα, αυτο ελεγα κ γω χτες, τι σκατα, battle of five armies 2 ωρες μαχη δλδ?

Sorry για τον μισό μήνα διαφορά (είχα μείνει πίσω :P), αλλά εδώ στο Two Towers η πολιορκία του Helm's Deep που ήταν ένα Chapter και αυτό χωρίς τρελές λεπτομέριες, είχε πάρει την περισσότερη ώρα στην ταινία. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3d 48 fps.Τερματησαν τα καβλοκοντερ.

Γκανταλφ-Ντολ Γκουντουρ ουτε στον αρχοντα αυτα

ΒΓΑΛΤΕ κ το σιλμαριλλιον γαμω την τρελα μου να κλεισει o κινηματογραφος

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1

Γιατι υπερβολικος???? 

Η επικοτητα της συγκεκριμενης σκηνης,η αποδοση της ολης ατμοσφαιρας κ του κλιματος σε συνδιασμο με το απιστευτο πραγματικα 3d 48fps που σχεδον ''αγγιζες'' καθε λεπτομερια του χωρου ηταν μαγικη. 

(πρωτη φορα ειδα 3d κ γενικα αυτη την τεχνολογια κ το σοκ ηταν αναλογο της μεταβασης απ την τηλεοραση ''κουτι''  σε hd.Κλαιω απο χθες που δεν ειδα κ το πρωτο Χομπιτ ετσι).

Δεν ξερω πως αλλα πρεπει να φτιαξουν κ τον Αρχοντα ετσι

• Like 1

Αν αναφεροσουν στο τεχνολογικό κομματι της ταινίας 3d 48fps να συμφωνήσουμε, αλλά αν μιλάς για τη σκηνή του Γκάνταλφ, σιγά τα ωά :P

Τι να πει και η πρώτη του δαχτυλιδιου με την επική εισαγωγή και το σκηνικο στη Μόρια, στη δευτερη το απίστευτο siege, και στην τρίτη οι επικές σκηνές μάχης!

Αν αναφεροσουν στο τεχνολογικό κομματι της ταινίας 3d 48fps να συμφωνήσουμε, αλλά αν μιλάς για τη σκηνή του Γκάνταλφ, σιγά τα ωά :P

Τι να πει και η πρώτη του δαχτυλιδιου με την επική εισαγωγή και το σκηνικο στη Μόρια, στη δευτερη το απίστευτο siege, και στην τρίτη οι επικές σκηνές μάχης!

Διαφωνω στο οτι δεν ηταν τουλαχιστον το ιδιο καλη αλλα δεν θα τσακωθουμε κιολας,γουστα ειναι αυτα.Δεν προσπαθω να μειωσω τον Αρχοντα απλα σε σχεση μ αυτα που διαβαζα για το οτι το Χομπιτ ειναι παραμυθακι κ οτι δεν εχει τις δυναμικες στιγμες του Αρχοντα αυτη η σκηναρα εκανε μεγαλο μπαμ.Μαζι με το σκηνικο στην Μορια για μενα τοπ,γενικα Ιαν Μακ Ελλεν ΜΟΝΟ.Δειχνε Γκανταλφ αβερτα κ παρε μου την ψυχη

δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορούν...

To θεωρω απιθανο να εχουν μετατραπει ταινιουλες κ ταινιουλες της σειρας σε 3d κ να μην το κανουν καπoια στιγμη στο μελλον κ στον Αρχοντα.Ας το κανουν σκετο 3δ,το 48fps καπως θα το φτιαξουνε οι μαστορες του frame interpolation

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...