Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πάντως ο PJ έχει δηλώσει ότι δύσκολα θα δούμε άλλες ταινίες από το Tolkien universe...

όχι μόνο στα αγγλικά έχει βγει, τρελή hardcorίλα δεν διαβάζονται εύκολα οι 12 αυτοί τόμοι...

γμστα και εχω εγκαταλλειψει το διαβασμα...μονο του μαρτιν διαβαζω( δλδ 1 βιβλιο καθε 5-6 χρονια :P ) . παντως αν βγει στα ελληνικα, θα το προσπαθησω ετσι για το γαμωτο(αν και απο οτι ειδα δεν εχει νεο υλικο), οταν ειχαν βγει οι ατελειωτες ιστοριες ειχα διαβασει ξανα ολα τα βιβλια(lotr,silmarilion,hobbit απο την αρχη). τρελοκαψιμο, ωραιες εποχες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

με ένα πέρασμα δεν κάνεις κάτι, πρέπει να τα διαβάσεις 2-3 φορές για να κρατήσεις κάτι, όπως το Silmarillion... :P

Παιδες επειδη ειμαι λιγο noob του κοσμου του Tolkien.. το Silmarillion που χρονολογειται περιπου με βαση τα αλλα βιβλια, και αν θα γυριζοταν σε ταινια ποιοι χαρακτηρες θα παιζανε? Τι υποθεση εχει?

<p>Παιδες επειδη ειμαι λιγο noob του κοσμου του Tolkien.. <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">το Silmarillion που χρονολογειται περιπου με βαση τα αλλα βιβλια, και αν θα γυριζοταν σε ταινια ποιοι χαρακτηρες θα παιζανε? Τι υποθεση εχει?</span></p>

Το silmarilion είναι η ιστορία της μέσης γης, ξεκινά απο τη δημιουργία της κ καταλήγει λίγο μετά τον πόλεμο του δακτυλιδιου. Το μεγαλύτερο μέρος του όμως αφιερώνεται στο πως ήρθαν τα ξωτικά στη μέση γη, τον πόλεμο τους με τον Μοργκοθ μέχρι το τέλος της πρώτης εποχής (ο πόλεμος του δακτυλιδιου σήμανε το τέλος της τρίτης εποχής).

To καλο που του θελω του PJ να αφήσει ήσυχο το Σιλμαρίλιον.

οταν με το καλο τελειωσει το got στο hbo προς το 2018, οτι πρεπει για τη συνεχεια...
Με πενταπλασιο μπατζετ και την ίδια αφοσίωση συμφωνώ, αν κ το βρίσκω αδύνατο να γίνει. Οπως έχω ξαναπεί μόνο ως anime θα μπορούσε να σταθεί.

o γιος του τολκιν ειναι ηδη 90 και οι αλλοι τoυ ιδρυματος που εχουν εκφρασει αντιρρησεις για τις ταινιες ειναι 70φευγα...εγω πιστευω οτι με το που θα πεθανει ο κριστοφερ θα μιλησει το χρημα...

ασχετο, το the history of middle earth, εχει βγει στα ελληνικα?

εκφραζουν αντιρρησεις γιατι δεν εχουν μεγαλο κομματι απο την πιτα με τα κινηματογραφικα δικαιωματα του property.

o Tolkien τα ειχε ηδη πουλησει λιγο πριν πεθανει, οποτε δεν μπορουν να κανουν καλυτερο deal.

indeed, anime θα ήταν καλό... 

βεβαια μπορει να το κανουν και οι ρωσοι:

Ωχ,ήθελα να το κατεβάσω να το δω αλλά από ότι διαβάζω εδώ είναι χειρότερη αλλαγή του βιβλίου από την πρώτη ταινία.

Ελπίζω να σταματήσει ο βιασμός του λογοτεχνικού έργου του Τόλκιν με την επόμενη ταινία,ο Τζάκσον αρκετά μαγάρισε τα βιβλία.

Το Σιλμαρίλλιον δύσκολο να γίνει ταινία ή έστω άνιμε.

Είναι τεράστιο και το κυριότερο είναι ότι γράφηκε περισσότερο σαν "ιστορικό" βιβλίο παρά ως νουβέλα-μυθιστόρημα.

Καλό βιβλίο για νέα καταστροφή από τον ειδεχθή πια Τζάκσον θα ήταν τα Παιδιά του Χουρίν που εκεί τρέχει το δάκρυ κορόμηλο.

Ο Αρχοντας γραφτηκε σαν σικουελ του χομπιτ. το χόμπιτ - ταινία έχει την ευκαιρεία να μας δείξει τα γεγονότα που ξέρουμε λόγω άρχοντα οτι συνέβησαν την εποχή του χόμπιτ, που το βιβλίο δεν 'ήξερε" ακόμα να μας πει!!

Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ σαν ταινία το χόμπιτ (αν και συμφωνώ οτι ήταν λίγο βίντεο γκειμ)..

ειδικά στο ντου του γκάνταλφ στον πύργο τρελάθηκα απο την πώρωση και σκέφτομαινα ξαναπάω σινεμά μόνο και μόνο γι' αυτό!!!

στο πρώτο έμεινε αρκετά πιστός στο βιβλίο μέχρι τη μέση και κάποιοι γκρίνιαζαν οτι δεν είχε δράση.. Είχε όμως έναν απίστευτο μπίλμπο και φοβερή εξέλιξη στον χαρακτήρα του ακριβώς όπως και στο βιβλίο!!

στο 2 είχε ότι έλειπε απο το 1 !!! Δραση!!

Γούστα είναι αυτά αλλα εμένα προσωπικά μου άρεσαν οι αλλαγές του PJ!! Eιδικά η ελφίνα δε με χάλασε καθόλου μα καθόλου!!! φοβερός χαρακτήρας

Κι έχω ξαναπεί πως κακώς κατα τη γνώμη μου δεν θέλετε το σιλμαρίλλιον ταινία!! Φανταστείτε μια τριλογια, όπου σε κάθε μία άλλοι οι πρωταγωνιστές και κεντρική ιστορία, και στο τέλος να δέσουν όλα σαν παζλ όπως πάνω κάτω στο βιβλίο!!! πολλά δύσκολα κομμάτια αφαιρούνται και γίνονται συνοπτική αφήγηση όπως η επική εισαγωγή της μάχης ισίλντουρ στην συντροφιά!!

πχ: ταινία νούμερο 1 η ιστορία του Φέανορ

ταινία νούμερο 2 μπέρεν και λούθιεν (η πιο κινηματογραφική σαν θέμα!!!)

νούμερο 3 χούριν και με κάποιο τρόπο σύνδεση με εαρέντιλ

η ακόμα καλύτερα εξαλογία με φέανορ, φινγκόλφιν κλπ,μπέρεν κ λούθιεν, εαρέντιλ ,ντούνενταν κλπ για τους πιο αχόρταγους!!!!!!!

good lord τα engreek...

είσαι κακός.... :devil:

αν εξαιρέσεις τα video game όλα τα άλλα είναι κύρια ονόματα οπότε αν θες σώνει και καλά να με κατηγορήσεις πες την μου για τα κεφαλαία που βαριέμαι να βάλω!! :ph34r:

αν και την ξέρω, θέλω τη γνώμη σου γτ δεν θα σου αρέσει τo σιλμαρίλλιον όπως προτείνω...

• Super Moderators

τυπικά απαγορεύονται από το policy, όπως και τα greeklish :P

τώρα για το Silm, δύσκολα θα χωρέσουν σε 3 μόνο ταινίες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...