Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε σχεση με το 1 ειναι πολλα βηματα μπροστα,αλλα δεν προσφερει αυτα που περιμενουν πολλοι. Ισως τα δουμε στο 3ο μερος.

Μακάρι φίλε. Μακάρι!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εξηγήστε μου λίγο κάτι εμένα :

Γιατί έστειλαν τον Bilbo να κλέψει πρώτα το arcanestone ( νομίζω σωστά το γράφω ) αφού έτσι και αλλιώς είχαν σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Smaug?? Τι θα κέρδιζαν δηλαδή με το να κλέψουν την καρδιά ?

• Super Moderators

Στο βιβλίο o Bilbo μπαίνει μέσα στο Lonely Mountain αρχικά για scouting και πάντα με το One Ring στο δάχτυλο ώστε να μην τον βλέπει ο Smaug. Τον μυρίζει όμως, γίνεται ένας διάλογος, καβατζώνει κάτι ο Bilbo και μαθαίνει την αδυναμία της armor του Smaug. Ο 2ος παίρνει χαμπάρι ότι κλάπηκε κάτι, νομίζει ότι τον βοήθησαν οι άνθρωποι του Laketown, βγαίνει έξω για τους γαμήσει και μετά μπαίνουν τα dwarves στο Erebor.

Εξηγήστε μου λίγο κάτι εμένα :

Γιατί έστειλαν τον Bilbo να κλέψει πρώτα το arcanestone ( νομίζω σωστά το γράφω ) αφού έτσι και αλλιώς είχαν σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Smaug?? Τι θα κέρδιζαν δηλαδή με το να κλέψουν την καρδιά ?

Στο βιβλίο o Bilbo μπαίνει μέσα στο Lonely Mountain αρχικά για scouting και πάντα με το One Ring στο δάχτυλο ώστε να μην τον βλέπει ο Smaug. Τον μυρίζει όμως, γίνεται ένας διάλογος, καβατζώνει κάτι ο Bilbo και μαθαίνει την αδυναμία της armor του Smaug. Ο 2ος παίρνει χαμπάρι ότι κλάπηκε κάτι, νομίζει ότι τον βοήθησαν οι άνθρωποι του Laketown, βγαίνει έξω για τους γαμήσει και μετά μπαίνουν τα dwarves στο Erebor.

;Έτσι όπως το παρουσίασαν στην ταινία

Μπαίνει να κλέψει να κλέψει την "πέτρα του βασιλιά" που λειτουργεί ως σύμβολο εξουσίας, έτσι ώστε να μαζευτούν οι νάνοι και να πάρουν πίσω το Έρεμπορ

;Έτσι όπως το παρουσίασαν στην ταινία

Μπαίνει να κλέψει να κλέψει την "πέτρα του βασιλιά" που λειτουργεί ως σύμβολο εξουσίας, έτσι ώστε να μαζευτούν οι νάνοι και να πάρουν πίσω το Έρεμπορ

Οκ ευχαριστώ πολύ αυτό είχα υποψιαστεί και εγώ!

Οι non-tolkien fans, πάντως, παίζει και να ενθουσιαστούν. Εμένα μου έλλειψε "κάτι" που υπήρχε στο 1ο, ας ήταν πιο βαρετό. Έχω την αίσθηση ότι όταν το ξαναδώ σε 1080p 48fps mkv αραχτός σπίτι μου, θα ανέβει ένα κλικ ψηλότερα στο μυαλό μου και σίγουρα θα απολαύσω τις λεπτομέρειες του κόσμου που έστησαν και στο 3d χαμό του σινεμά τις έχασα.

• Like 1

Καλο ήταν για όλους νομιζω Κμαν, νταξει λίγο μας ζάλισαν με Λεγκολας και ερωτες κλπ αλλά βλεπόταν πάρα πολύ ευχαριστα και οπως και να έχει σε ξαναταξιδευει στη Μεση γη. Αν δεν είχε 12 ευρώ το 3D ανετα το ξαναβλεπα!

Θα έδινα 6€ για απλή προβολή μόνο και μόνο για να ξαναδώ τη σκηνή

Γκάνταλφ-Σάουρον

που ήθελα να βγάλω το πουλί μου και να το κοπανάω στο κάθισμα

• Super Moderators

Θα έδινα 6€ για απλή προβολή μόνο και μόνο για να ξαναδώ τη σκηνή

Γκάνταλφ-Σάουρον

που ήθελα να βγάλω το πουλί μου και να το κοπανάω στο κάθισμα

άλλη μια σκηνή που δεν υπήρχε στο βιβλίο :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...