porco_rosso21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 στον αρχοντα ρε βοδι δεν γκρινιαξε κανεις τοσο γιατι οτι αλλαγες γιναν εδεσαν συμπαθητικα με το κινηματογραφικο μερος του βιβλιου, εδω ''οι κοπανοι'' γκρινιαζουμε γτ καναν τη ταινια ακομα πιο δυσκολη και σε σημεια αφορητη (Ταριελπωςστομπουτσο κτλ)... επισης, επειδη δεν το εχεις διαβασει προφανως, γενικη αρχη ειναι οτι ναι, να προσθεσει ο σκηνοθετης οτι θελει για να το κανει πιο κινηματογραφικο-οπως εκανε ο Κιουμπρικ στη Λαμψη πχ- αλλα οχι να του γαμησει και τη μανα και να μεινουν μονο το απολυτως βασικο θεμα και μια δυο χαρακτηριστικες σκηνες....δεν διασκευαζει το βιβλιο, το ξαναγραφει σχεδον... 2
Tmark Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Inside tip: Οποιος επιθυμεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης, το village του metro mall είναι καλύτερο απο του μαρουσιωτικου the mall. Πάντα για hfr. Η αίθουσα 1 ή η αίθουσα 5 είναι η HFR 3D? Γιατί δεν το γράφει κάπου ή τέσπα εγώ δεν το βλέπω.. Edit: Το βρήκα, η 1 είναι.
kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα που θα παω στην 1, θα δούμε αν είναι τόσο καλή όσο λένε μερικοί (αν μπορέσω να βγάλω συμπεράσματα).
3DJIN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Η ταινια δεν ειναι ομαλη.Απο ενα σημειο και μετα βιαζονται και ξαφνικα...τελειωνει ! Χωρις επικοτητα ,χωρις κλισε ,χωρις θανατο ηρωα,χωρις μουσικουλα σπεσιαλ.Το μονο που κραταω ειναι η επιστροφη σε αυτο το υπεροχο συμπαν. 3
Chrisxxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Οντως λείπει η επική μουσικούλα στο τέλος.
liakos18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Η αίθουσα 1 ή η αίθουσα 5 είναι η HFR 3D? Γιατί δεν το γράφει κάπου ή τέσπα εγώ δεν το βλέπω.. Edit: Το βρήκα, η 1 είναι. Που το είδες; Με ενδιαφέρει και μένα να δω σε ποια αίθουσα παίζει HFR στο Comsos. EDIT: Άκυρο, το βρήκα κι εγώ. Η Αίθουσα 4 παίζει τα 48fps στο Comsos.
Tmark Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Που το είδες; Με ενδιαφέρει και μένα να δω σε ποια αίθουσα παίζει HFR στο Comsos. EDIT: Άκυρο, το βρήκα κι εγώ. Η Αίθουσα 4 παίζει τα 48fps στο Comsos. Δεν το χω δει, ψάχνω 48 fps αίθουσα για να πάω.
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα γύρισα. Δυο λόγια για την ταινία. Τεχνικά ήταν τέλεια και σε ορισμένα σημεία οπτικό υπερθέαμα. Δυστυχώς δεν άγγιξε τη ψυχούλα μου. Θα δω το extended version μια φορά και δε θα τη ξανακουμπίσω.
gamanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιος θα προτιμήσει Village για HFR3D διότι μόνο στα Village παίζεται. Διότι γενικά τα Village έχουν με διαφορά τη χειρότερη 3D προβολή από τις γνωστές αλυσίδες (και από πολλές "μονές" αίθουσες). Θολή στα άκρα, θεοσκότεινη και αχνοπράσινες σκιές αν το μάτι είναι εξασκημένο..Χάλια τα πανιά τους, λάθος λάμπες και λάθος γυαλιά. Και σιγά το επτασφράγιστο μυστικό τι servers και projectors χρησιμοποιεί η Village και οι κινηματογράφοι στην Ελλάδα γενικά... Κατα τ'άλλα οι αίθουσες στον Αγ. Δημήτριο είναι και 6-7 χρόνια πιο καινούριες... Με ότι αυτό συνεπάγεται. Για απλό 3d δεν μίλησα, εξαρτάται και πού μένεις και πού ξενιτεύεσαι να πας σινεμά και πολλά άλλα. Επίσης ήμουν ξεκάθαρος, Αγ. Δημήτρης better than Μαρούσι. Μπήκα στο τόπικ του hobbit γιατί είναι μια ταινία που ενδιαφέρει πολλούς και το 48fps είναι ιδιαίτερο και μετέφερα την απόλυτα έγκυρη γνώμη του φίλου μου, όσοι είναι -αθηναίοι- φαν , αξίζει (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ) να το δουν στον Αγιο Δημήτριο. Χαίρομαι που ο kirileman το απόλαυσε, ο gavros10 έμαθε ότι παίζεται και εκεί και ο phanispal επίσης, όπως και για όποιον άλλο συμφορουμίτη βοηθήθηκε από το τιπ.
Wayward Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Για απλό 3d δεν μίλησα, εξαρτάται και πού μένεις και πού ξενιτεύεσαι να πας σινεμά και πολλά άλλα. Επίσης ήμουν ξεκάθαρος, Αγ. Δημήτρης better than Μαρούσι. Μπήκα στο τόπικ του hobbit γιατί είναι μια ταινία που ενδιαφέρει πολλούς και το 48fps είναι ιδιαίτερο και μετέφερα την απόλυτα έγκυρη γνώμη του φίλου μου, όσοι είναι -αθηναίοι- φαν , αξίζει (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ) να το δουν στον Αγιο Δημήτριο. Χαίρομαι που ο kirileman το απόλαυσε, ο gavros10 έμαθε ότι παίζεται και εκεί και ο phanispal επίσης, όπως και για όποιον άλλο συμφορουμίτη βοηθήθηκε από το τιπ. Εγώ που το είδα σε 48fps αλλά δεν κατάλαβα κάποια ουσιαστική διαφορά έχω πρόβλημα? Το 3D ήταν καλοφτιαγμένο και οπτικά η ταινία σε υψηλά επίπεδα. Το διασκέδασα περισσότερο από το πρώτο αν και με χάλασαν 2-3 πράγματα όπως η "κοιλιά" κάπου στη μέση όπου θα μπορούσαν να λείπουν πράγματα αλλά και το βεβιασμένο κατά τη γνώμη μου ρομάντζο ανάμεσα σε Tauriel και Kili. Κατά τα άλλα σχετικά ευχαριστημένος έφυγα.
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ σχετικά δυσαρεστημένος. Είχε ορισμένα στοιχεία που λάτρεψα, αλλά συνολικά η ταινία ήταν "άψυχη", ούτε επικούρα έβγαλε, ούτε συγκίνηση. 7/10 και πολύ της είναι.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έτσι κι έτσι η ερημιά του νοσφιστή ε? 1
Fulgore1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έτσι κι έτσι η ερημιά του νοσφιστή ε? Σε σχεση με το 1 ειναι πολλα βηματα μπροστα,αλλα δεν προσφερει αυτα που περιμενουν πολλοι. Ισως τα δουμε στο 3ο μερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα