Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και άλλες φορές έχω σπαστεί με αλλαγές του Jackson αλλα κλάιν μετά, τώρα όμως νομίζω ότι ήταν too much... 3 ώρες ταινία με actual υλικό από τα βιβλία οριακά 1 ώρα...

καλή δράση αλλά too much και πάλι, το γάμησαν και ψόφησε

Κρατάω τη φάση με Smaug που γάμησε, καθώς και τις αράχνες που επίσης ήταν δύναμη...

Υπήρχε ατμόσφαιρα, ωραίοι διάλογοι, σασπένς κτλ αλλά οκ, videogame από ένα σημείο κ μετά και ξανα δώστου...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Inside tip:

Οποιος επιθυμεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης, το village του metro mall είναι καλύτερο απο του μαρουσιωτικου the mall.

Πάντα για hfr.

@killik

Είναι η καλύτερη αίθουσα απο αποψη εξοπλισμου για να δεις hfr στην Αθήνα .

Λεπτομέρειες με πμ αν θες.

top secret του Village κι έτσι, που μόνο με pm δίνονται λεπτομέρειες? :P

Δεν το παίζω guru αλλά είμαι κολλητός του.

Θα μπορούσα να έχω οικονομικό ή διαφημιστικό συμφέρον να στέλνω κόσμο στον Αγ. Δημήτρη. Ήδη φαίνεται να τσίμπησα τουλάχιστον τρια πελατάκια που λογικά δε θα έρθουν μόνα τους :P

Παρόλα αυτά, εγώ κολλάω στο ότι η Village λογικά δε θα θέλει να κανιβαλλίζει μια αίθουσά της έναντι άλλης, ούτε θα χαιρόταν με τη δημοσιοποίηση στοιχείων όπως dcp server και προτζέκτορες.

Οπότε κρατήστε αυτό, inside tip ότι η καλύτερη τεχνικά αίθουσα είναι στο Metro mall , θέσεις κέντρο προς τα μπροστά (και όχι προς τα πίσω όπως θα φανταζόμασταν) .

Επιβεβαιώστε και με τα ματάκια σας, αν και όποιος διαφωνεί απλά κάνει λάθος :D .

Ξέρει κανείς αν στα Village του Cosmos στη Θεσσαλονίκη το έχουν σε 3D 48fps; Βλέπω απλά να γράφει 3D σε κάποιες προβολές. Έχετε να προτείνετε συγκεκριμένη αίθουσα στο Cosmos;

Το έχουν και σε 48fps. Αν αποφασίσεις να μην πας στα 48fps πήγαινε στην αίθουσα 6 (VMAX) αλλά επέλεξε να καθίσεις μέση και λίγο μπροστά. 

• Super Moderators

και άλλες φορές έχω σπαστεί με αλλαγές του Jackson αλλα κλάιν μετά, τώρα όμως νομίζω ότι ήταν too much... 3 ώρες ταινία με actual υλικό από τα βιβλία οριακά 1 ώρα...

καλή δράση αλλά too much και πάλι, το γάμησαν και ψόφησε

Κρατάω τη φάση με Smaug που γάμησε, καθώς και τις αράχνες που επίσης ήταν δύναμη...

Υπήρχε ατμόσφαιρα, ωραίοι διάλογοι, σασπένς κτλ αλλά οκ, videogame από ένα σημείο κ μετά και ξανα δώστου...

είναι να αναρωτιέσαι τι σκατά θα βάλουν στην 3η ταινία για να την γεμίσουν...

μα πραγματικα, αυτο ελεγα κ γω χτες, τι σκατα, battle of five armies 2 ωρες μαχη δλδ?

Τόσες πολλες αλλαγές έκαναν; Καλα από τη στιγμή που αποφάσισαν να το χωρίσουν σε 3 ταινίες ξέραμε ότι θα το τραβηξουν πολύ και ότι

στη 2η ταινία, φαντάζομαι, πεθαίνει ο Smaug. Οσο για την 3η ξερουμε ότι την 1η ώρα θα δουμε τις διαπραγματευσεις και μετα τη μάχη.

όχι, ούτε στην 2η...

λογικά θα δείξουν και το ντου στο Dol Guldur...

Πιθανό σποιλερ για την 3η ταινία

Λες να δουμε και Galadriel in action? :-D

Οπότε κρατήστε αυτό, inside tip ότι η καλύτερη τεχνικά αίθουσα είναι στο Metro mall , θέσεις κέντρο προς τα μπροστά (και όχι προς τα πίσω όπως θα φανταζόμασταν) .

Την σειρα Ε να διαλεξω δηλαδη;

Επιβεβαιώστε και με τα ματάκια σας, αν και όποιος διαφωνεί απλά κάνει λάθος :D .

Το έχουν και σε 48fps. Αν αποφασίσεις να μην πας στα 48fps πήγαινε στην αίθουσα 6 (VMAX) αλλά επέλεξε να καθίσεις μέση και λίγο μπροστά. 

Την σειρα Ε να διαλεξω δηλαδη;

Τελικά τι ισχύει με την απόσταση και την θέση εγώ συνήθως σε αίθουσες με κανονική κλίση ακολουθώ των κανόνα των δύο τρίτων.Εσείς τι κανόνα ακολουθείτε;Ισχύει άλλος για 3D και άλλος για τα απλά;

Εγώ πριν κλείσω εισιτήριο, ζητάω μια κάτοψη της αίθουσας, κάνω τους υπολογισμούς μου και μετά αγοράζω.  :devil:

Και εσύ συνάδελφε μπράβο, πως φαίνονται οι ψαγμένοι και οι σινεφίλ.Η επιλογή θέσης είναι επιστήμη όχι παίζουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...