Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

προτιμώ το Balrog imho...

Παίρνεις όοοολο αυτό το sequence -από την ώρα που έκλεισε η Doors of Durin μέχρι την ώρα που βγήκαν κλαίγοντας από τη Moria- και το βάζεις σε ένα ξεχωριστό θρόνο (με τη μουσική της, τη σκηνοθεσία της, τα εφέ της) να κοιτάζει όλες τις άλλες ταινίες από ψηλά!

Και μετά φιλάς και το χέρι του PJ ευλαβικά. :devil:

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48fps 3D ειδε κανεις? Εντυπώσεις?

Όποιος θέλει να δει την ταινία και έχει να διαθέσει 12 ευρώ και έχει πρόσβαση στην περιβότητη αίθουσα 2 του Village ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΕ 3D 48FPS. Αν στην παρέα σας βρεθεί κάποιος που δεν θέλει 3d γιατί ζαλίζεται και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αξίζει δημόσιο λιθοβολισμό, φτύσιμο και πέταγμα από κανα μπαλκόνι. Μην κάνετε το λάθος να το δείτε σε απλό 3d ή στην απλή έκδοση αν μπορείτε να το δείτε σε 48fps. Εγώ πέρυσι πήγα 2 φορές, μία σε κανονική και μία σε 48fps και φέτος αποφάσισα να το δω μονο στο 3d... πριν λίγο γύρισα... και γάμαγε! Τέλος.-

Και οι αλλαγές από το βιβλίο είναι προφανείς αλλά προσωπικά γούσταρα. Ευτυχώς που υπάρχει ο Peter Jackson.

Μολις γυρισα απο 3d 48 frames! Μιλαμε απαιχτη προβολη καλυτερη επο την περσινη σιγουρα, αρτια τεχνικα και 3d που δεν ζαλιζε καθολου!!!

εχθές την είδα κι εγώ σε 3d 48fps στο mail. Αν και η θέση θέασης δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή (μπροστά και τέρμα δεξιά), μπορώ να πω ότι δεν με ζάλισε καθόλου και την απόλαυσα! Συστήνεται ανεπιφύλακτα. 

Όποιος θέλει να δει την ταινία και έχει να διαθέσει 12 ευρώ και έχει πρόσβαση στην περιβότητη αίθουσα 2 του Village ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΕ 3D 48FPS. 

χθες την ειδα και εγω, οπως και περισυ και φετος σε 48fps.

απο περιεργια τι ξεχωριστο εχει η αιθουσα 2?

στην 4 ημουν εγω.

Με την μυωπία τι κάνετε στο 3D; Είχα δει το Thor 2 σαν πρώτη ταινία 3D ever (γενικά δεν πάω συχνά σινεμά πλέον) και μου ήταν σχεδόν αδύνατον να διαβάσω υπότιτλους, ήταν θαμποί (1 μυωπία και λίγο αστιγματισμό). Αναρωτιέμαι αν έπρεπε να φοράω και γυαλιά μυωπίας μαζί με τα 3D η φακούς (που δεν φοράω ποτέ για κανέναν λόγο) ή αν απλά ήταν κακό το 3D του Thor 2. Πάλι καλά που δεν χρειάζομαι υπότιτλους, συνήθως είναι απλά 2 ενοχλητικές άσπρες γραμμές στο κάτω μέρος της ταινίας για εμένα... :)

Κι εγώ τα γυαλιά 3d τα φορούσα πάνω απο τα γυαλιά μυωπίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η ταινία είναι γυρισμένη για 3d. Δεν έχει γυριστεί κανονικά και μετατραπεί μετά σε 3d που είναι μούφα, ούτε πρόκειται για ορισμένες σκηνές.

Το 3d είναι απίστευτο και σε συνδυασμό με την καθαρότητα της εικόνας πρόκειται για μία από τις ωραιότερες κινηματογραφικές εμπειρίες. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...