Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Το συνήθισα/ξέχασα μέσα στο 5λεπτο, προσωπικά πλέον δεν μου κακοφαίνεται καθόλου... Εσύ γκρίνιαζες και για το LOTR... 1μιση ντουζίνα όσκαρ. τώρα όμως αποκλείεται να μην γκρινιάξεις κι εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μπα, ξέρω τι περιμένω να δω και ξέρω πως τον ενθουσιασμό και το καρδιοχτύπι του LOTR δεν τα ξανανιώθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι σοβαρο site το metacritc. Εν ετη 2013 με τοση βρωμα που εχει βγει για αυτο το site και ολους τους καθυστερημενους που βαθμολογουν με 0 καθεσαι ακομα και το κοιτας; Για ταινιες μονο το imdb αξιζει Βασικα πιο πολυ τα ανεφερα γιατι μου κανει καποια εντυπωση η διαφορα των διαφορων reviews απο εφημεριδες με αυτη του κοινου/users . Προφανως και το Imdb ειναι πιο σοβαρο σε αυτα . Λογικο και αναμενομενο παντως να υπαρχουν και αρκετα ακυρα μεσα στην ταινια,αλλωστε μιλαμε για 3 ταινιες 2.5ωρων η καθεμια(εκτως αν η τελευταια ειναι μεγαλυτερη) για ενα μονο βιβλιο. Ας καταφερει να αποφασισει να βγαλει το επος που λεγεται Silmarillion και εκει θα ζησουμε στιγμες μεγαλυτερες απο αυτες της γνωστης σε ολους τριλογιας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Οι ταινιες του jackson για μενα αποτελουν κινηματογραφικη εμπειρια. Δεν εχει σημασια που δεν ειναι πιστες στο βιβλιο μιας και τα εχει προσαρμοσει στο τωρα. Κινηματογραφος ειναι Το Silmarilion απο οτι ξερω ειναι παλουκι βιβλιο, το πιο δυσκολο αυτου του επους, και αν το εκανε καποτε ο jackson θα ηταν τουλαχιστον 5 ταινιες αν την εκανε με τα ιδια μυαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Οι ταινιες του jackson για μενα αποτελουν κινηματογραφικη εμπειρια. Δεν εχει σημασια που δεν ειναι πιστες στο βιβλιο μιας και τα εχει προσαρμοσει στο τωρα. Κινηματογραφος ειναι Το Silmarilion απο οτι ξερω ειναι παλουκι βιβλιο, το πιο δυσκολο αυτου του επους, και αν το εκανε καποτε ο jackson θα ηταν τουλαχιστον 5 ταινιες αν την εκανε με τα ιδια μυαλα Απαπααπα δεν νομιζω το silmarilion να μπορει να μεταφερθει στη μεγαλη οθονη για κανενα λογο.Πολυ μπερδεμα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ας καταφερει να αποφασισει να βγαλει το επος που λεγεται Silmarillion και εκει θα ζησουμε στιγμες μεγαλυτερες απο αυτες της γνωστης σε ολους τριλογιας δεν έχει τα δικαιώματα κι από ότι φαίνεται δεν είναι διατεθιμένη η οικογένεια να τα δώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Φλόμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Το είδα και εγώ χθες...Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο.Η ταινία ήταν πολύ καλή με άφθονη δράση και και καλές σκηνές.Για εμένα αξίζει να πάτε cinema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τα έσπασε η ταινία λέμε..Πολλές κλάσεις πάνω από το πρώτο που προσωπικά θεωρούσα πολύ βαρετό, βέβαια εντάξει το πρώτο πάντα είναι introduction οπότε λογικό να μην είναι τόσο action όσο τα επόμενα.Ανυπομονώ να το ξαναδώ σε BD όταν βγει και φυσικά να δω το τρίτο μέρος της τριλογίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 48fps 3D ειδε κανεις? Εντυπώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 όπως και πέρσυ, οι καλύτερες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 To extended του 1ου δεν έλεγε πολλά. Εκτός της αρχικής έξτρα σκηνής και των περισσότερων λεπτών απόλαυσης του Rivendell, τίποτα ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ειδα την ταινια χθες και αξιζε πραγματικα. Ο Νοσφιστης ειναι για μενα το καλυτερο κινηματογραφικο τερας ever made (μετα το Alien ισως μονο). Πραγματικα τρομακτικος στην οψη και με τεραστια προσοχη στην λεπτομερεια. Και μονο γι αυτο αξιζει και δευτερη θεαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 προτιμώ το Balrog imho... btw γιατί μου φάνηκε σε μερικές σκηνές ότι τα μπροστά πόδια του Smaug ήταν "ενσωματωμένα" στα φτερά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 προτιμώ το Balrog imho... btw γιατί μου φάνηκε σε μερικές σκηνές ότι τα μπροστά πόδια του Smaug ήταν "ενσωματωμένα" στα φτερά? Σταθερη αξια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα