Kasrith Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 προειδοποιηση: θα ξενερωσετε με το τελος του. Απότι διάβασα απο άτομα γνωστοί που πήγαν σε advanced screening εδώ Τορόντο, καραγούσταραν το 'τέλος' και ας ήταν cliffhanger (δεν ξέρω, δεν ρώτησα τι και πως, απλώς αντιδράσεις μου είπαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το είδα κι εγώ χθες στην πρεμιέρα. Ανώτερο από το πρώτο, καμία αντίρρηση, αλλά κουράστηκα. Δεν έχει -ούτε αυτό (καλά για το πρώτο δε το συζητάμε καν)- το τρίωρο "κατασπάραγμα" που σου έκανε ο άρχοντας.. Δε θα το αναλύσω και πολύ, ήταν (πιο) συμπαθητικό, μέχρι εκεί. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Η ταινία είναι 2:28 νομίζω με 11 λεπτά credits. Όσοι το είδατε πήρατε χαμπάρι το guest πέρασμα στην πρώτη-πρώτη σκηνή? Όσοι δε το είδατε, προσέξτε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Colbert? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι credited στην ταινια παντως . Και αυτος κ ολη του η οικογενεια . Δεν θυμαμαι ως τι αλλα ειναι σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 laketown folk... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Όχι... Πρώτη σκηνή..νομίζω και πρώτος άνθρωπος που εμφανίζεται πρόσωπο..Δύσκολα το προσέχεις γιατί είναι αρχή P. Jackson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 και στις 3 ταινίες του Lotr έχει κάνει cameo, big deal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 και στις 3 ταινίες του Lotr έχει κάνει cameo, big deal... Ένιωσα μια περηφάνια που το κατάλαβα κι εγώ πρώτη φορά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 και στις 3 ταινίες του Lotr έχει κάνει cameo, big deal... Cinema versions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά,έχετε πάρει πρέφα οτι είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ κανονικά,έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Cinema versions? στις 2 πρώτες ναι, στην 3η είναι σε 2 σκηνές εκ των οποίων η 2η είναι στο extended... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Όσοι το είδατε πήρατε χαμπάρι το guest πέρασμα στην πρώτη-πρώτη σκηνή? let me guess: Ο Peter Jackson να ρευεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2 πρώτες ναι, στην 3η είναι σε 2 σκηνές εκ των οποίων η 2η είναι στο extended... Τώρα πια δε θυμάμαι ακριβώς ποιές σκηνές ήταν έξτρα, μήπως στη cinema edition της 3ης τον δείχνει φευγαλέα πάνω στο καράβι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 στην πρώτη είναι πριν το Prancing Pony με το ρεψίδι, στην δεύτερη είναι στο Hornburg, στην τρίτη στο ντου των Rohirrim και η extended έχει επιπλέον την σκηνή με τον Captain των Black Ships... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 στην τρίτη στο ντου των Rohirrim Είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά, ούτε το θυμάμαι. Και εδώ μόνο ως πειρατής αναφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα