Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προειδοποιηση: θα ξενερωσετε με το τελος του. :eek:

Απότι διάβασα απο άτομα γνωστοί που πήγαν σε advanced screening εδώ Τορόντο, καραγούσταραν το 'τέλος' και ας ήταν cliffhanger (δεν ξέρω, δεν ρώτησα τι και πως, απλώς αντιδράσεις μου είπαν)

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ χθες στην πρεμιέρα.

Ανώτερο από το πρώτο, καμία αντίρρηση, αλλά κουράστηκα. Δεν έχει -ούτε αυτό (καλά για το πρώτο δε το συζητάμε καν)- το τρίωρο "κατασπάραγμα" που σου έκανε ο άρχοντας..

Δε θα το αναλύσω και πολύ, ήταν (πιο) συμπαθητικό, μέχρι εκεί.

Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Η ταινία είναι 2:28 νομίζω με 11 λεπτά credits.

Όσοι το είδατε πήρατε χαμπάρι το guest πέρασμα στην πρώτη-πρώτη σκηνή?  ;) 

Όσοι δε το είδατε, προσέξτε το 

Δημοσ.

Ειναι credited στην ταινια παντως . Και αυτος κ ολη του η οικογενεια . Δεν θυμαμαι ως τι αλλα ειναι σιγουρα

Δημοσ.

Όχι...  :ph34r:

Πρώτη σκηνή..νομίζω και πρώτος άνθρωπος που εμφανίζεται πρόσωπο..Δύσκολα το προσέχεις γιατί είναι αρχή

P. Jackson

Δημοσ.

και στις 3 ταινίες του Lotr έχει κάνει cameo, big deal...

Ένιωσα μια περηφάνια που το κατάλαβα κι εγώ πρώτη φορά.....  :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Cinema versions?

στις 2 πρώτες ναι, στην 3η είναι σε 2 σκηνές εκ των οποίων η 2η είναι στο extended...

Δημοσ.

στις 2 πρώτες ναι, στην 3η είναι σε 2 σκηνές εκ των οποίων η 2η είναι στο extended...

Τώρα πια δε θυμάμαι ακριβώς ποιές σκηνές ήταν έξτρα, μήπως στη cinema edition της 3ης τον δείχνει φευγαλέα πάνω στο καράβι;

• Super Moderators
Δημοσ.

στην πρώτη είναι πριν το Prancing Pony με το ρεψίδι, στην δεύτερη είναι στο Hornburg, στην τρίτη στο ντου των Rohirrim και η extended έχει επιπλέον την σκηνή με τον Captain των Black Ships...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...