Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά τι ισχύει με την απόσταση και την θέση εγώ συνήθως σε αίθουσες με κανονική κλίση ακολουθώ των κανόνα των δύο τρίτων.Εσείς τι κανόνα ακολουθείτε;Ισχύει άλλος για 3D και άλλος για τα απλά;

Εγω σχεδον παντα διαλέγω μεση και ίσως λίγο πίσω γιατι μερικες φορες οταν εισαι μπροστά χρειαζεται να γυρνας το κεφάλι. Σε ότι αφορα την αιθουσα VMAX του Village sto Cosmos επειδη η αιθουσα είναι μεγάλη θεωρώ ότι η καλύτερη θεση ειναι στη μέση και προς τα κάτω, ισως 2-3 σειρές πιο κατω αλλά αυτό μονο για τη συγκεκριμένη αίθουσα.

ελπίζω όχι...

Νταξει δεν θα ταιριάξει καθολου με την ταινία αλλά γουστάρουμε Galadriel :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πριν κλείσω εισιτήριο, ζητάω μια κάτοψη της αίθουσας, κάνω τους υπολογισμούς μου και μετά αγοράζω. :devil:

Σίγουρα θα σου έχουν βγάλει ανέκδοτα εκεί στο σινεμά

Εγώ για να μην καθυστερώ και τους πισινούς έχω μελετήσει την κάτοψη από το σπίτι και του λέω θέλω τάδε σειρά τάδε καθίσματα και έχω και εναλλακτικές αν τυχόν τα έχουν κλείσει άλλοι.

ελπίζω όχι...

Στάνταρ θα έχει και Γκαλάντριελ. Υπάρχουν και πηγές που το έχουν γράψει όπως πχ εδώ

The Battle of Dol Guldur

In his statement on Facebook confirming the trilogy Jackson singles out The Battle of Dol Guldur as something he couldn't capture without breaking the book into three parts. This is the battle where Galadriel kicks a lot of ass. They fight orcs who ride werewolves and giant spiders, so yeah, awesome. But Galadriel just rips down the walls. It's impressive, and helps explain why everyone is so petrified of her awesome power in LOTR.

• Like 1

Η πεθερά του Elrond, Alatariel, ζει από την 1η εποχή και είναι κάτοχος ενός από τα δαχτυλίδια της δύναμης. Λογικό να την σέβονται και να την φοβούνται. Μακάρι να την δούμε σε δράση.

Συγγνώμη στο Dol Guldur η Γκαλάντριελ δεν συμεμτείχε στη μάχη με βάση τον Τόλκιν;

Περιληπτικά:

When the fortress was surrounded, Galadriel slowly walked to the fortified gate of the fortress. Orcish arrows flew about her, yet her Elven Ringprotected her. With a gentle push from her ladyship, the gates swung forward and Galadriel with her ring cast down the walls, foul pits, crevices, caused grasses, and fruit trees to grow. The evil realm of Dol Guldur was finally destroyed. Galadriel caused an Elanor flower to grow in the middle of the old fortress. The forest was cleansed.

Γιατί θα τρίζουν τα κόκκαλά του ακριβώς αν το δείξουν αυτό στην ταινία; Ε οκ μπορεί να το δείξουν λίγο πιο εντυπωσιακά. :)

• Super Moderators

γιατί προφανώς θα βάλουν τις κλασικές σάλτσες...

έτσι κι αλλιώς βέβαια φτάνουν αυτά που είδαμε στην 2η ταινία...

Πήγα και το είδα χθες, σε 3D (απλό). Μια χαρά ήταν, πέρασε η ώρα ευχάριστα. Κάποιοι παραπονέθηκαν για "κοιλιά", αλλά προσωπικά δεν διέκρινα κάτι τέτοιο. Επειδή έχει καιρό που διάβασα το βιβλίο, δεν είμαι σίγουρος εάν υπήρχαν ασυμβατότητες και ανακολουθίες (από ότι διαβάζω εδώ, υπήρχαν) με την πρωτότυπη ιστορία του J. R. R. Tolkien, αλλά θεωρώ ότι εντάχθηκαν ομαλά στην ταινία - η οποία προφανώς δεν απευθύνεται μόνο στους φανατικούς αναγνώστες των βιβλίων του Tolkien.

Σίγουρα είχε περισσότερη δράση από το πρώτο μέρος, η ιστορία εξελίχθηκε περισσότερο, όπως και οι χαρακτήρες και - προσωπικά - με άφησε με το συναίσθημα της αναμονής για το τρίτο μέρος και όλα όσα έμειναν "εκκρεμή" στο δεύτερο μέρος. Έχω μια εντύπωση ότι στο extended version (που θα βγεί σε κάποια φάση) θα περιλαμβάνονται σκηνές που κόπηκαν λίγο "άγαρμπα" στην ταινία και θα κάνουν την εξέλιξη της ταινίας ομαλότερη.

Δεν το παίζω guru αλλά είμαι κολλητός του.

Θα μπορούσα να έχω οικονομικό ή διαφημιστικό συμφέρον να στέλνω κόσμο στον Αγ. Δημήτρη. Ήδη φαίνεται να τσίμπησα τουλάχιστον τρια πελατάκια που λογικά δε θα έρθουν μόνα τους :P

Παρόλα αυτά, εγώ κολλάω στο ότι η Village λογικά δε θα θέλει να κανιβαλλίζει μια αίθουσά της έναντι άλλης, ούτε θα χαιρόταν με τη δημοσιοποίηση στοιχείων όπως dcp server και προτζέκτορες.

Οπότε κρατήστε αυτό, inside tip ότι η καλύτερη τεχνικά αίθουσα είναι στο Metro mall , θέσεις κέντρο προς τα μπροστά (και όχι προς τα πίσω όπως θα φανταζόμασταν) .

Επιβεβαιώστε και με τα ματάκια σας, αν και όποιος διαφωνεί απλά κάνει λάθος :D .

Κάποιος θα προτιμήσει Village για HFR3D διότι μόνο στα Village παίζεται.

Διότι γενικά τα Village έχουν με διαφορά τη χειρότερη 3D προβολή από τις γνωστές αλυσίδες (και από πολλές "μονές" αίθουσες). Θολή στα άκρα, θεοσκότεινη και αχνοπράσινες σκιές αν το μάτι είναι εξασκημένο..Χάλια τα πανιά τους, λάθος λάμπες και λάθος γυαλιά.

Και σιγά το επτασφράγιστο μυστικό τι servers και projectors χρησιμοποιεί η Village και οι κινηματογράφοι στην Ελλάδα γενικά... 

Κατα τ'άλλα οι αίθουσες στον Αγ. Δημήτριο είναι και 6-7 χρόνια πιο καινούριες... Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι κλασικοί κόπανοι του "δεν ακολουθεί το βιβλίο","έχει πολλά extras" κ.λπ.

Εννοείται ότι θα έχει extras και εννοείται πως εμείς που το έχουμε διαβάσει (και όχι μόνο) περιμένουμε εναγωνίως την 3η που στο 50%+ της θα έχει extra σκηνές!

Γι'αυτό πάμε να τη δούμε,για να δούμε φρέσκο πράμα π.χ. Sauron vs White Council,rise of Mordor και γενικά οτιδήποτε ενδιαφέρον προσθέσει ο σκηνοθέτης...αλλιώς θα καθόμασταν στα αυγά μας,ξέρουμε πως αρχίζει και πως τελειώνει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...