KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλα, αν η πορτα ειναι ηδη ανοιχτη, τοτε τι στο διαολο θελανε τον Bilbo μαζι τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυριο έρχεται trailer νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 η πρώτη αφίσα με το χιλιοκουρασμένο 'πλάτη ήρωα και μπροστά το χάος' μοτίβο, την οποία δεν βαριέμαι να βλέπω... άντε άντε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλα, αν η πορτα ειναι ηδη ανοιχτη, τοτε τι στο διαολο θελανε τον Bilbo μαζι τους; ο Smaug γνωρίζει την μυρωδιά των νάνων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτη η πυλη που βλεπουμε που παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 η αφησα ειναι μαγικη,ειδικα σε hd καθεσαι κ την χαζευεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτη η πυλη που βλεπουμε που παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αυριο έρχεται trailer νομίζω... Τελικα βγηκε το τρειλερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 οοο legolas cant wait Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν εχω διαβασει το βιβλιο.. ο λεγκολας υπαρχει εκει οντως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν εχω διαβασει το βιβλιο.. ο λεγκολας υπαρχει εκει οντως; Οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 στο βιβλίο δεν αναφέρεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν ξερω αν το χαλαει για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο αλλα νομιζω το κανει για να μπορει να συνδεσει το the hobbit με το lord of the rings σαν ταινιες, εγω το βλεπω σαν καλο παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα