Προς το περιεχόμενο

WWDC 2013 Liveblog: iOS 7.0, iRadio, OS X κ.α (ενημέρωση)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα'ταν καλύτερο να περιμένετε την παρουσίαση πριν αρχίσετε το άνευ ουσίας και επιχειρημάτων trolling; 

Λέω εγώ τώρα, μια ιδέα... 

Δηλαδή έχεις βιώσει τις τοσο τρομερες εκπληξεις και ανατροπες απο το iOS από την 4 και μετα? Δηλαδη εδω και χρονια?

Εγω παντως οχι. Σαν χρηστης iPhone εδω και χρονια, ξεκινωντας απο το 2G μεχρι και το 5 το γυρισα σε Android.

Τοσο απλα, τοσο ευκολα, χωρις να χρειαζεται να αγορασεις το μισο Cydia για να κανεις αυτα που κανει το Android απο την 2.2 και μετα.μην πω και πιο νωρις. Καιρος ηταν να ξυπνησει ο κοσμος και να αγοραζει κινητα τα οποια ντιπροσωπευουν το ποσο που πληρωνουν

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά θα είμαι δουλειά, οπότε θα αρκεστώ στο iPhone streaming!

Οσοι έχετε Apple TV σας ζηλεύω.

post-44285-0-17882500-1370862440_thumb.jpg

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Συγνώμη να κάνω μια offtopic ερήτηση. Εχω το WWDC.app και ενώ έκανα login με το email μου και τον κωδικο μπήκα κανονικά στην εφαρμογή και μπορώ να δώ όλα τα βίντεο απο keynotes, ειδήσεις, χάρτες κ.α. 
Στα reviews κράζανε όσοι δεν είχανε developer account οτι δεν μπορουν να έχουν πρόσβαση.. Είναι νορμαλ αυτό που συμβαίνει ή έχω developer account?

• Moderators
Δημοσ.

Σαν χρηστης iPhone εδω και χρονια, ξεκινωντας απο το 2G μεχρι και το 5 το γυρισα σε Android.

Τοσο απλα, τοσο ευκολα, χωρις να χρειαζεται να αγορασεις το μισο Cydia για να κανεις αυτα που κανει το Android απο την 2.2 και μετα.μην πω και πιο νωρις. Καιρος ηταν να ξυπνησει ο κοσμος και να αγοραζει κινητα τα οποια ντιπροσωπευουν το ποσο που πληρωνουν

No offence, αλλα το "εχω παει απο το 2G μεχρι και το 5 και μετα γυρισα σε Android", δεν το θεωρω ξυπνημα.

• Like 3
Δημοσ.

Update: Apple has announced that the stream will be available via its website. This will work on computers and iOS.

Ελεύθερη μετάφραση : Η apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει streaming μέσα από το website της το οποίο θα λειτουργεί από PC αλλά και iOS συσκευές.

Από εδώ : http://9to5mac.com/2013/06/10/apple-to-live-stream-wwdc-2013-keynote-to-apple-tv/

Δημοσ.

apple 1985-> microsoft windows 3.1 και οτι επακολουθησε.

σημερα ipod,iphone, ipad κλπ -> android 2,35 (το ελαφρυτερο mainstream λειτουργικο ever).

Για μια ακομα φορα η ιστορια επαναλαμβανεται: Δεν αρκει να εισαι πρωτοπορος στην τεχνολογικη καινοτομια. Πρεπει να εισαι σε θεση να την παρεχεις μαζικα και φθηνα.

Φθηνοτεροι και υποδεεστεροι αρχικα ανταγωνιστες θα ερθουν να καλυψουν το τεραστιο μεριδιο της πιτας που υποτιμαται απο την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ. Στο τελος ολα τα προιοντα τεχνολογιας χανουν την αξια τους και μειωνεται η τιμη τους ενω παραλληλα μαζικοποιειται η χρηση τους. Η ποιοτικη διαφορα αναμεσα στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ και τον ανταγωνισμο γινεται ολο και πιο δυσδιακριτη ενω η διαφορα τιμης ολο και πιο ...ευδιακριτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...