Evoliasmenos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει δοκιμασει να κατασκευασει κεραια για ληψη σηματος καθαρα απο καποιο οδηγο που βρηκε(π.χ youtube) και αν ισχυουν αυτες οι μεθοδοι...αν υπαρχει καποιος που να εχει κανει/ξερει κτλ ας στειλει καποια ιδεα η καποιον οδηγο μηπως το επιχειρησω(ετσι για να δω τι αποτελεσματα θα εχω) εχω δει εναν οδηγο που λεει οτι παιρνεις ενα μπολ το καλυβεις με αλουμινοχαρτο βαζεις ενα κινητο μεσα και το εχεις συνδεδεμενο με ενα καλωδιο usb πανω στο pc...ισχυει κατι τετοιο???
biomecanoid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Eπίσης το ίδιο bowl μπορείς να το φοράς και για trendy καπέλο σαν κλωβό Faraday για να κρατάς μακριά τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα που σκοτώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα 2
Evoliasmenos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Eπίσης το ίδιο bowl μπορείς να το φοράς και για trendy καπέλο σαν κλωβό Faraday για να κρατάς μακριά τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα που σκοτώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα καταλαβα......ωραιο spoiler παντως....
biomecanoid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Tι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά τα "spoiler" ανάμεσα μας Tώρα για να κανεις αυτοσχέδια κεραία για να κανεις κάτι σοβαρό και όχι χαρτόνια αλουμινοχαρτο etc etc θέλει skill με το κολλητήρι
Evoliasmenos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Tι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά τα "spoiler" ανάμεσα μας τώρα για να κανεις αυτοσχέδια κεραία για να κανεις κάτι σοβαρό και όχι χαρτόνια αλουμινοχαρτο etc etc θέλει skill με το κολλητήρι καταλαβα...γ@@...σε το....πως γινεται να σβησω το θεμα...???
corpse_grinder Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 report κανε στον εαυτο σου και πες πως θες να διαγραφει το θεμα
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι τοσο δυσκολο . Στο awmn σε εργαστηριο ειχα φτιαξει και εγω ακομα αλλα ειχα οδηγιες πως να γινει.
leventakas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ε στειλε μας και εμας να μαθουμε κατι, δεν ειναι αναγκη να την λεμε κατευθειαν στον αλλο
biomecanoid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Eγώ κάνει και εγώ κεραίες και μονο τα υλικά να παρεις από την ελλάδα χύμα βγαίνουν πιο ακριβά από το να παρεις μια από το ebay.Τώρα άμα θες να το κανεις μονο και μονο για την γνώση ok ναι αξίζει από κόστος όμως όχι
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ακομα και αν παιζουν αυτα που κανεις δεν εχει αντιρηση γιατι να παιδευεσαι ενω μπορεις να παρεις οτι κεραια θες με οτι ανταπτορα θες και να σου ερθει ετοιμο σετακι και ουτε να κουραζεσαι ουτε τιποτα.ακομα και σε ρουτερ που οι κεραιες δεν αλλαζουν αν το ανοιξεις βαζεις pigtail και μετα βαζεις οτι κεραια θες πχ κατευθυντικη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα